طرز تهیه کیک پرتقالی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
تخم مرغ🥚 3 عدد
آرد🥡 2 لیوان
شکر🍚 1 لیوان
وانیل🌸 1 چهارم ق چ
بکینگ پودر 🥄2 ق م
آب پرتقال🍊 نصف لیوان
رنده پوست پرتقال🍊 1ق م
روغن🫗 1/2 لیوان
برای سس پرتقال
آب پرتقال🍊 2/3 لیوان
نشاسته ذرت🌽 1 ق غ
شکر🍚 7 ق غ
اول فر را با دمای 170 به مدت 15 دقیقه روشن می کنیم و بعد
ابتدا شکر تخم مرغ و وانیل و پوست رنده شده پرتقال رو به مدت 7_8 دقیقه با همزن می زنیم تا کرم و کشدار بشه
بعد آب پرتقال و روغن رو اضافه کرده و هم می زنیم در حد مخلوط شدن
حالا آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کردیم رو در دو مرحله به مواد اضافه کرده و به حالت دورانی و آهسته مخلوط می کنیم هم می زنیم یک دست شد در قالب که با روغن جامد چرب و آرد پاشی شده و آرد ضافی گرفته شده ریخته ودر فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 1 ساعت 15 دقیقه قرار میدیم
سس پرتقال
1 ق غ نشاسته وبا 2/3 لیوان آب پرتقال و 6 ق غ شکر را مخلوط و روی حرارت گذاشته و مدام هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسه
کیک که سرد شد سس پرتقالی رو هم از دما افتاد روی کیک بریزید من روی کیک ی لایه نازک خامه هم زدم
-
پنجشنبه ۱۳ دي ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۴:۰۵
-
۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1333349/