طرز تهیه کنافه پنیری
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم :
رشته کادایف تر 250 گرم
کره ذوب شده 150 گرم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
پنیر خامهای 100 گرم
خامه صبحانه 80 گرم
پنیر پیتزا یا موزارلا به مقدار لازم
مواد لازم شربت :
شکر دو پیمانه
آب 4 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم
آب رو توی ظرفی بریزید وقتی جوشید شکر رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکر توی آب حل بشه ، حالا زعفران و گلاب رو اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی حرارت متوسط نگه دارید تا بجوشه و غلیظ بشه.
میتونید توی فر با دمای 180 بزارید تا وقتی اطرافش کاملا طلایی بشه و مطمئن بشید برشته شده ، یا روی گاز با حرارت ملایم سرخش کنید ، یطرفش که سرخ شد برگردونید توی ظرف دیگه و اون طرفش هم سرخ کنید ، اگرم توی فر میزارید در آخر حرارت بالا رو روشن کنید تا کمی روش سرخ بشه.
شربت خنک رو به کنافه داغ اضافه کنید.
-
دوشنبه ۳ دي ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۸:۱۳
-
۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1327861/