آریا بانو

آخرين مطالب

ماجرای نابینا شدن 9 بیمار در یک بیمارستان سیاسی

ماجرای نابینا شدن 9 بیمار در یک بیمارستان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - روزنامه سازندگی / گفته شده تعدادی از بیمارانی که در این بیمارستان تحت عمل جراحی آب مروارید قرار گرفته‌اند، دچار عفونت شدید چشمی شده و تا به امروز بینایی آنها بازنگشته است. آنها در روز 17 مهرماه جاری در این بیمارستان تحت عمل جراحی «کاتاراکت» یا همان آب مروارید قرار گرفته‌اند، دچار عفونت شدید چشمی شده و برخی نیز در معرض تخلیه چشم به دنبال عفونت شدید قرار گرفته‌اند
گفته شده که طی پیگیری‌های چند روز گذشته رسانه‌ها،‌ مسئولان بیمارستان نگاه هیچ توضیحی ارائه نداده‌اند و پاسخگوی فاجعه رخ‌ داده، نبودند.
چندی پیش خبری رسمی از نابینا شدن 2 بیمار در بیمارستان چشم‌پزشکی به دلیل مصرف داروی اشتباه منتشر شد، اما خبر‌های جدید نشان می‌دهد که تعداد آنها به 9 نفر رسیده و مطابق با خبری که در تابناک منتشر شده، این اتفاق فاجعه‌بار در مرکز چشم‌پزشکی تخصص نگاه روی داده است.

گفته شده تعدادی از بیمارانی که در این بیمارستان تحت عمل جراحی آب مروارید قرار گرفته‌اند، دچار عفونت شدید چشمی شده و تا به امروز بینایی آنها بازنگشته است. آنها در روز 17 مهرماه جاری در این بیمارستان تحت عمل جراحی «کاتاراکت» یا همان آب مروارید قرار گرفته‌اند، دچار عفونت شدید چشمی شده و برخی نیز در معرض تخلیه چشم به دنبال عفونت شدید قرار گرفته‌اند!
یکی از این بیماران که خانم 65 ساله است در شرح این واقعه به تسنیم گفته که «صبح روز سه‌شنبه مورخ 17 مهرماه تحت عمل جراحی چشم برای آب مروارید در بیمارستان «ن» قرار گرفتم. ساعاتی بعد از عمل جراحی، بیمارستان به من سوپ داد و پس از خوردن آن، ترخیص شدم و به خانه برگشتم».
او ادامه داد: «ساعت دو بعدازظهر بود که حال بدی پیدا کردم و دچار استفراغ شدید شدم؛ همسرم چند بار با بیمارستان چشم‌پزشکی تماس گرفت تا مشکل را با پزشک در میان بگذارد، اما کسی پاسخگو نبود. در نهایت صبح فردا با بیمارستان تماس گرفتم و علائمم را به سوپروایزر گفتم. وضعیت من لحظه‌به‌لحظه بدتر شد و کاسه چشم سرم به شدت درد می‌کرد. در نهایت پس از پیگیری‌های فراوان به ما گفتند به مطب پزشک معالج برویم که من را معاینه کند. پزشک به ما نامه معرفی برای بستری در یکی از بیمارستان‌های دولتی چشم پزشکی را داد که بتوانیم در آنجا دوباره چشم را جراحی کنیم. دو بار من را به اتاق عمل بردند و در نهایت هم چشم من «تهدید به تخلیه» شده و درحال حاضر بینایی ندارد».
همراه یکی دیگر از بیماران نیز گفته که؛ مادرش در همان روز 17 مهرماه جاری توسط همان پزشک مورد عمل جراحی آب مروارید قرار گرفته و چشم مادرش به عفونت شدید مبتلا شده است. او توضیح داده که «به دلیل تبلیغاتی که از این مرکز چشم‌پزشکی دیده بودیم، نزدیک به هزار کیلومتر را از شهرستان برای درمان آب مروارید چشم مادرم طی کردیم و به تهران آمدیم. در روز 17 مهرماه مادرم تحت عمل جراحی آب مروارید قرار گرفت، اما ساعاتی بعد حالش بد شد و ما با مطب دکتر تماس گرفتیم و گفتند او را سریعاً به بیمارستان چشم‌پزشکی دولتی در تهران منتقل کنید».
او گفته که «مادرم را چند بار به اتاق عمل بردند و در آنجا برای او پیوند قرنیه انجام شد، اما هنوز مشخص نیست که بینایی وی بازخواهد گشت یا خیر، زیرا گفته شده، شبکیه او نیز آسیب دیده است».
اسنادی که منتشر شده، نشان می‌دهد که علت عفونت چشم این بیماران، آلودگی به نوعی باکتری به نام «سودوموناس آئروژینوزا» بوده است. آلودگی به این باکتری در پی عمل جراحی چشم در بیمارستان مذکور در کشت ترشحات هوازی به اثبات رسیده و توضیح داده شده که «باکتری سودوموناس پاتوژن نسبتاً رایجی است که در عفونت بیمارستانی دخیل است؛ این باکتری یکی از عوامل مهم عفونت‌های بیمارستانی است و می‌تواند باعث بیماری‌های مختلفی در افراد شود. احتمال می‌رود، تجهیزات پزشکی یا محیط اتاق عمل آلوده به این باکتری بوده که باعث بروز این عفونت چشمی شده است».
سودوموناس آئروژینوزا یک باکتری گرم منفی، هوازی و متحرک است که به عنوان یک پاتوژن فرصت‌طلب شناخته می‌شود. این باکتری در محیط‌های مرطوب مانند خاک، آب و گیاهان یافت می‌شود و می‌تواند در شرایط خاص به‌ویژه در افراد با سیستم ایمنی ضعیف، عفونت‌های جدی ایجاد کند.
عمل جراحی آب مروارید (کاتاراکت) به طور کلی ایمن است، اما در موارد نادری ممکن است عوارضی مانند عفونت‌های چشمی رخ دهد. یکی از این عفونت‌ها می‌تواند توسط سودوموناس آئروژینوزا ایجاد شود. این باکتری می‌تواند از طریق تجهیزات جراحی آلوده یا محیط‌های بیمارستانی به چشم منتقل شود و منجر به عفونت‌های جدی مانند اندوفتالمیت (عفونت داخلی چشم) شود. علائم این عفونت‌ها شامل درد شدید، کاهش بینایی، قرمزی و ترشح چرکی از چشم است. در صورت عدم درمان مناسب، این عفونت‌ها می‌توانند به کاهش دائمی بینایی یا حتی از دست دادن کامل چشم منجر شوند.
پزشکان می‌گویند؛ برای پیشگیری از عفونت‌های سودوموناس آئروژینوزا پس از جراحی، استریلیزاسیون دقیق تجهیزات جراحی، رعایت بهداشت دست‌ها توسط کادر پزشکی و استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های پیشگیرانه توصیه می‌شود. در صورت بروز عفونت، تشخیص سریع و استفاده از آنتی‌بیوتیک‌های موثر ضروری است. با توجه به مقاومت بالای این باکتری به بسیاری از آنتی‌بیوتیک‌ها، انتخاب داروی مناسب باید براساس نتایج آزمایش‌های حساسیت دارویی انجام شود.
تابناک طی خبری گفته که تعداد این افراد به 9 نفر افزایش پیدا کرده و «متاسفانه حداقل چهار نفر از آنها نیز تخلیه چشم شده‌اند». در این خبر آمده که یکی از پزشکان برای جلوگیری از تکرار این حادثه، بیماران را برای درمان به بیمارستان‌های دیگری فرستاده است، اما مدیریت این بیمارستان به دلیل به خطر افتادن منافع سهام‌داران و سرمایه‌داران این کلینیک، این پزشک را مورد بازخواست قرار داده‌اند.
همچنین گزارش شده؛ این پرونده در مرحله رسیدگی قضایی است و به گفته برخی از عوامل بیمارستان، دو نفر از تکنسین‌های اتاق عمل جراحی نیز مورد سوال و جواب قرار گرفته‌اند.
گفته شده که طی پیگیری‌های چند روز گذشته رسانه‌ها، مسئولان بیمارستان نگاه هیچ توضیحی ارائه نداده‌اند و پاسخگوی فاجعه رخ داده، نبودند. پیگیری‌های روزنامه سازندگی هم نشان می‌دهد که این بیمارستان تمایلی به پاسخگویی ندارد و از سوی دیگر، وزارت بهداشت نیز تاکنون واکنش رسمی به این موضوع نداشته است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1325968/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سفری به سحابی غول پیکر کارینا

گر نباشد حیا و درک و شعور!

ترکیب هیئت مدیره استقلال با اسامی جالب

مهارهای برتر هفته پانزدهم لیگ برتر

نظری جویباری مدیرعامل جدید استقلال شد

ترکیبات گیاهی «پلی فنول»؛ موادی طبیعی که می‌توانند قلبی سالم و فشار خونی پایین به ما هدیه دهند

اجرای قطعه «خجسته باد» از محمد گلریز در برنامه با ترانه

تخصیص 255 هزار ردیف استخدامی به آموزش و پرورش

آخرین وضعیت شیوع ویروس جدید چینی

ماجرای تبدیل حمام خوابگاه به سالن مطالعه دانشجویی!

درخواست نماینده مجلس برای پیگیری موضوع عکس بی‌حجاب بازیگران

کلاهبرداری از مردم با ادعای نفوذ در مراکز دولتی

غروب مهارلو و فلامینگوها

لحظه وقوع زلزله 7/1 ریشتری در چین

فینگرفود مهمونیت رو به سادگی درست کن

لوبیا یک کارخانه مواد معدنی و مفید است

بازی برای فرزندانمان پناهگاه است

یک کلاه می‌خواهد زمین را نجات دهد!

سخنان دلنشین دکتر قمشه ای

پرسپولیس به مصاف چادرملو می‌رود

انتخاب عبدالمحمدی به‌عنوان مربی تیم تیراندازی اسکیت

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران 2100 امتیازی شد

دریافتی آلومینیومی‌ها به 50 درصد نرسید؛ ریکانی جدا می‌شود؟

خط قرمز بایرن مانع تکمیل دومینوی تمدید قراردادها می‌شود؟

برگزاری مسابقات قهرمانی کاراته نیروهای مسلح

پوستکوگلو: صلاح هم در تاتنهام موفق نمی‌شود!‏

شهرداری ارومیه در نیم فصل دوم بباز نیست؛ برد سه بر یک مقابل گیتی پسند

مهاجم کامرونی قصد ترک ایران را ندارد!

بیش از 220 هزار ایثارگر با بهره‌گیری از قوانین تبدیل وضعیت استخدامی شدند

برای بازیگری که قدر خودش را می‌داند

حضور ناگهانی محسن حاجیلو در برنامه جوکر

مایکل مور مردم را به تماشای یک فیلم دعوت کرد

اجرای زنده و قدیمی قطعه «حس میکنم تو رو» از مهدی یغمایی

مردم نگران افزایش قیمت دارو نباشند؛ پوشش تفاوت قیمت توسط بیمه‌ها

بحران در کالیفرنیا؛ گسترش حریق 30 هزار نفر را آواره کرد

پیگیری وزارت علوم برای رفع فیلتر یوتیوب

مرگ سالانه 7 هزار ایرانی به سرطان پستان

توکان یک قورباغه را تکه‌تکه کرد

لحظه بیرون کشیدن و بلعیدن روده‌های تمساح توسط کرکس

با یک گاز از این فلافل به جنوب سفر کنید

گوشت شترمرغ یک غذای کامل است و یک پروتئین خالص است

بازی هایی ساده ای که شما تو خونه هم به راحتی میتونید برای بچه هاتون درست کنید

ساخت نانوحسگر تمام نوری با قابلیت استفاده در صنایع مختلف

مدیرعامل انویدیا: با آغوش باز هوش مصنوعی را بپذیریم

محسن جوادی رئیس نمایشگاه کتاب تهران شد

شاعرانه/ چون خیال تو درآید به دلم رقص کنان

قرعه رئال و بارسا در یک هشتم‌نهایی کوپا‌دل‌دی

پیشنهادی که کونسیسائو به‌خاطر میلان رد کرد

اقدام پرسپولیس برای جذب بیفوما

شکار مدیرعامل تراکتور در سالن والیبال

ویکی پدیاجستجو