انجام همین یک کار برای ابتلا به سرطان کافی است!
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - مطالعات جدید نشان میدهد غذایی که میخورید ممکن است بر توانایی بدن شما برای مبارزه با سلولهای سرطانی تاثیر بگذارد.
وجود مقادیر زیاد اسیدهای چرب امگا-6 در بدن، که ممکن است از طریق مصرف غذاهای فوقفرآوریشده وارد بدن شده باشد، میتواند خواص ضد التهابی و ضد توموری اسید چرب ضروری دیگری به نام امگا-3 را تحت تاثیر قرار دهد و آنها را تضعیف کند.
دکتر تیموتی یتمن پژوهشگر میگوید: «هر روز جهشهایی در دستگاه گوارش رخ میدهد و معمولا این جهشها به سرعت توسط سیستم ایمنی بدن با کمک مولکولها یا واسطههایی از امگا-3 مهار میشوند. اگر بدن برای سالها در معرض التهاب مزمن ناشی از نوعی امگا-6 قرار گیرد که معمولا در غذاهای فرآوریشده و ناسالم یافت میشود، شانس تثبیت شدن جهشها افزایش مییابد و مقابله بدن با آنها دشوارتر میشود.»
کارشناسان میگویند که رژیم غذایی آمریکایی معمولا سرشار از اسیدهای چرب امگا-6 است. این امر به دلیل مصرف گسترده فستفودها و تولید غذاهای فوقفرآوریشده است که اکنون حدود 70 درصد از عرضه غذایی ایالات متحده را تشکیل میدهند. اسید لینولئیک نوعی اسید چرب امگا-6 است که در روغنهای ذرت، بادامزمینی، سویا، گُلِ خشت و آفتابگردان یافت میشود و رایجترین نوع امگا-6 در رژیم غذایی آمریکایی است.
-
پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۹:۱۱
-
۱۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1325071/