آموزش درست کردن کلوچه لاهیجان
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم برای خمیر کلوچه
تخم مرغ 4عدد
وانیل یک ق چ
پودر قند 185 گرم
روغن مایع 120گرم
بیکینگپودر یک ق غ
عسل یک ق غ
آرد470گرم
نشاسته ذرت3ق غ
مواد کرم میانی
آب یک لیوان
شکر150 گرم
آرد70گرم
مواد میانی
گردو اسیاب شده یا ریز خرد شده150گرم
شکر100گرم
پودردارچین🪵سه ق چ
جوزهندی یک ق چ سرصاف
روغن50گرم
ارد تقریبا نصف بیشتر پیمانه
وزن خمیر کلوچه هایی که درست کردم 35گرم و وزن مواد میانیش 17گرم بود که اندازه ی کلوچه های بیرونی بود اگر با وزن کمتر یا بیشتر خواستید درست کنید هر مقداری که خمیر کلوچه بود نصف اون مقدار مواد میانیش باشه
زمان پخت 15 تا 20 دقیقه
دمای فرگازی 180درجه ، دمای فربرقی 170 درجه ، دمای توستر 150 درجه
دمای از پایین و طبقه ی وسط فر باشه در اخر اگر خواستید روی کلوچه کمی طلایی بشه میتونید در حد یکی دو دقیقه شعله ی بالای فر رو روشن کنید یا اینکه سفید هم میتونه باشه
-
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۳:۳۷
-
۱۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1320051/