بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / چیزکیک بار پاییزی:
آرد 150 گرم
شکر سفید 100 گرم
شکر قهوه ای 100 گرم
بیکینگ سودا 3/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی(به دلخواه) 1/4 قاشق چایخوری
پودر میخک (به دلخواه)1/4 قاشق چایخوری
روغن 1/2 پیمانه
خامه ترش یا ماست 1/2 پیمانه
تخم مرغ همدمای محیط 2 عدد
عصاره وانیل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
هویج رنده شده 90 گرم
فر رو با دمای 175 درجه روشن کنید ( فرگازی 190 درجه)
داخل یک کاسه بزرگ مواد خشک (آرد،شکر سفید،شکر قهوه ای، بیکینگ پودر، بیکینگ سودا، نمک، ادویه ها)رو ویسک کنید و کنار بذارید .
داخل یک کاسه جدا مواد تر (روغن، ماست، وانیل ، تخم مرغ)رو ویسک کنید تا کرمی بشن
حالا مواد تر رو به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن
هویج رنده شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا مواد پنیری رو درست کنید
450 گرم پنیر خامه ای هم دمای محیط رو با 100 گرم شکر و یک قاشق چایخوری وانیل با همزن برقی بزنید تا کرمی بشه ، 2 تا تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنید و هم بزنید .
حالا داخل یه قالب 33 در 22 سانتی متری که چرب کردید ( اگر قالبتون نچسب نیست حتما کاغذ روغنی بندازید) مایه کیک رو بریزید، مواد پنیری رو با قاشق روش بریزید و با نوک چاقو بهش طرح بدید ،بذارید داخل فر به مدت 25-35 دقیقه
تا هروقت که چک کردید و پخته بود
از فر که درآوردید بذارید خنک بشه از قالب در بیارید، بعد چند ساعت بذارید داخل یخچال ، برش بزنید و نوش جان کنید
-
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۹:۵۱
-
۳۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1319013/