طرز تهیه تاراتور (بورانی ترکیه) ساده و خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
برای درست کردنش؛
2 عدد هویج و
3 عدد کدو رو رنده درشت کنید و با روغن زیتون روی حرارت تفت بدید تا سبک و نرم بشه و کاملا ابش کشیده بشه و زیر دندون نیاد( سرخ نکنید)،
نصف سینه مرغ رو آبپز و ریش ریش کنید،
نصف لیوان گردو خرد شده، نصف لیوان ذرت رو به مواد بالا اضافه کنید.
همه مواد رو با سس خوب مخلوط کنید و حداقل سه ساعت بذارید داخل یخچال تا خوب طعم بگیره.
برای گارنیش هم روغن زیتون و پول ببیر روی حرارت گذاشتم و بعد روش ریختم.
برای سس؛
3قاشق غذاخوری ماست یونانی،
3 قاشق غذاخوری سس مایونز ،
یک حبه سیر رنده شده،
نصف آب لیموی تازه و
ادویه ها ( فلفل سیاه، نمک، پاپریکا، پول بییر)
رو باهم مخلوط کنید.
مرغهارو بعد از ابپز کردن می تونید ریش ریش کنید و روی حرارت با یه مقدار روغن زیتون یا کره تفت بدید
هویج و کدو رو تا زمانی تفت بدید که دیدید کاملا ابش کشیده شده و داره ته میگیره، اگه زودتر خاموش کنید باعث میشه تاراتور ابکی بشه و خوشمزه نشه.
نوع ماستی که استفاده می کنید رو طعم و کیفیت دیپ تاثیر داره پس ترجیحا از ماست یونانی یا همزده پر چرب استفاده کنید.
-
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸:۵۸
-
۴۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1318808/