پاناکوتا کدو حلوایی؛ دسر خوشمزه و شیک برای شب یلدا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - فرارو / پاناکوتا کدو حلوایی نوعی دسر لطیف و خوشمزه است که از ترکیب شیر با پوره کدو حلوایی، شکر، خامه و... تهیه میشود.
دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. با نزدیک شدن به شب یلدا خانمهای کدبانو و باسلیقه دوست دارند دسرهای زیبا و رنگی و مجلسی را برای پذیرایی در این شب درست کنند. کدو حلوایی یکی از نمادهای شب یلدا است که معمولا در این شب به صورت پخته و یا به عنوان دسر سرو میشود و بسیار مقوی و پر خاصیت است. با کدو حلوایی میتوانید انواع و اقسام دسرها و خوراکیهای خوشمزه را تهیه کنید. دسر پاناکوتا نوعی دسر مشهور و سنتی ایتالیایی به معنای خامه پخته شده است که از ترکیب خامه با شیر و پودر ژلاتین تهیه میشود. این دسر خوشمزه را معمولا به صورت وانیلی، شکلاتی و یا همراه با طعم دهندههایی مانند میوه و قهوه تهیه میکنند. پاناکوتای کدو حلوایی نوعی از دسر پاناکوتا است که با پوره کدو حلوایی تهیه میشود و طعم بسیار خوشمزه و متفاوتی دارد. این دسر شیک برای پذیرایی در شب یلدا یک انتخاب خاص و خوشمزه است که پیشنهاد میکنیم حتما آن را امتحان کنید. اگر دوست دارید پاناکوتای کدو حلوایی را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش این دسر خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
پوره کدو حلوایی: 1 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
خامه صبحانه: 1 پیمانه
شکر: یک سوم پیمانه
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
آب سرد: یک چهارم پیمانه
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
گردو خرد شده برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا پودر ژلاتین را همراه با آب سرد مخلوط کنید و کنار بگذارید تا به حالت اسفنجی شود. پوره کدو حلوایی، شکر و شیر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و پودر هل، پودر دارچین و وانیل را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا مواد با هم به صورت یکدست حل شوند. در مرحله بعد خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده و کاملا شل شده است با دو قاشق از مواد هم بزنید تا رقیق شود، سپس به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. در آخر پودر ژلاتین اسفنجی را اضافه کنید و هم بزنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. نیازی به جوشیدن مواد نیست. دسر را داخل ظرف مخصوص سرو بریزید و به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد. قبل از سرو روی دسر را با گردوی خرد شده و خامه به دلخواه تزیین کنید، نوش جان.
-
يکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲:۵۸
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1318780/