طرز تهیه کیک لبو با پف زیاد و هزینه کم
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - نمناک / بسیاری از ما با تماشای برنامه به خانه بر می گردیم، طرز تهیه کیک را آموخته ایم. طرز تهیه کیک لبو به خانه برمیگردیم برای کدبانوهای ایرانی بسیار آشناست، کیک لبو یکی از خوشمزه ترین کیک ها و دسرهای پاییزی و زمستانی است که می توانید آن را با لبوی خام و پخته و مواد قابل دسترس برای تولدها، دورهمی ها، شب یلدا یا شب چله یا حتی شب کریسمس تهیه نمود.
مواد لازم کیک لبو قرمز
لبو تازه 3 عدد کوچک(250گرم)
کره نرم 250 گرم
رنده ی پوست لیمو 3 قاشق چایخوری
پودر شکر یک پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
کشمش بی دانه یک پیمانه(150 گرم)
آرد معمولی 2 پیمانه(300گرم)
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک لبو شب یلدا
1. ابتدا پوست لبوها را بگیرید و رنده کنید.
2. کره و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
3. در مرحله بعد رنده ی پوست لیمو را افزوده و مخلوط نمایید.
4. در ادامه تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هم بزنید تا همه مواد بخوبی مخلوط شده و یکدست گردد.
5. حالا لبو و کشمش را هم ریخته و مواد را با قاشق مخلوط نمایید.
6. در آخر آرد و بکینگ پودر بیافزایید و مواد را خوب هم بزنید تا خمیری یکدست درست شود.
7. قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن ریخته و برای یک ساعت در فری که با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
چرا کیک لبو قرمز نشد؟
بعد از پخت کیک لبو صورتی و یا قرمز کم رنگ می شود، برای قرمز شدن رنگ کیک لبو، مقداری رنگ خوراکی یا آب غلیظ لبو به مواد کیک اضافه کنید.
-
سه شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳:۳۷
-
۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1316352/