آریا بانو

آخرين مطالب

بورانی سیب زمینی یک میان وعده برای کودکان خانه داري

بورانی سیب زمینی یک میان وعده برای کودکان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرارو /بورانی جزو پیش‌غذاهای خوشمزه و ساده در فرهنگ ایرانی است که با مواد متنوعی درست می‌شود. در میان انواع بورانی، بورانی سیب زمینی یکی از سیر کننده‌ترین و لذیذترین‌ها است.
این غذا را هم به عنوان شام و ناهار اقتصادی و هم به عنوان پیش غذا در کنار غذاهای اصلی می‌توانید تهیه و سرو کنید. درست کردن بورانی سیب زمینی بسیار آسان است و به زمان کوتاهی نیاز دارد. در این مقاله طرز تهیه بورانی سیب زمینی و نکات خوشمزه شدن بورانی سیب زمینی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه بورانی سیب زمینی
سیب زمینی: 3 عدد متوسط
پیاز (برای پیاز داغ): 1 عدد متوسط
سیر (برای سیر داغ): 2 حبه

فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری
نمک: 1 قاشق مرباخوری
روغن مایع سرخ کردنی: 3 قاشق غذاخوری
ماست (ترجیحا چکیده): 1 لیوان فرانسوی دسته‌دار
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
جعفری تازه و ریز خرد شده: برای تزیین بورانی سیب زمینی
مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه: 40 دقیقه
مدت زمان مورد نیاز برای پخت بورانی سیب زمینی: 10 دقیقه
مراحل طرز تهیه بورانی سیب زمینی با ماست
بورانی سیب زمینی را می‌توانید به عنوان یک غذای نونی یا میان وعده سیر کننده برای کودکان هم درست کنید. در ادامه مراحل طرز تهیه بورانی سیب زمینی را به ترتیب زیر دنبال کنید
مرحله اول: سیب زمینی‌ها را آبپز کنید
در ابتدا، سیب زمینی‌ها را بشویید تا روی پوست آنها هیچ گل و خاکی وجود نداشته باشد. سپس سیب زمینی‌ها را در یک قابلمه بریزید و در حدی که آنها را بپوشاند، روی آنها آب بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید آب بجوشد. درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سیب زمینی‌ها آبپز شوند.
مرحله دوم: مایه ماست بورانی را آماده کنید
در یک کاسه، ماست را بریزید و به آن فلفل سیاه و نمک اضافه کنید و هم بزنید. پیاز و سیرها را پوست بگیرید. سیب زمینی‌ها که پختند، آنها را از قابلمه بیرون بیاورید و پوستشان را بگیرید. وقتی از دما افتادند، آنها را با گوشتکوب بکوبید یا با رنده درشت، رنده کنید.
مرحله سوم: پیاز، سیر و رب گوجه را تفت دهید
پیازها را به صورت نگینی ریز یا خلالی باریک خرد کنید. سیرها را هم رنده یا خیلی ریز خرد کنید. در یک تابه، روغن سرخ کردنی را بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شوند. سپس سیرها را هم اضافه کنید و تفت دهید تا عطرشان بلند شود. بعد رب گوجه فرنگی (طرز تهیه رب گوجه فوری) را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ باز کند و طعم خام آن گرفته شود.
مرحله چهارم: سیب زمینی‌ها را تفت دهید
بعد از اینکه پیاز و سیر و رب گوجه تفت خوردند، سیب زمینی‌های رنده یا پوره شده را اضافه کنید. نمک را هم بیفزایید. مواد را تفت دهید. سپس شعله را خاموش کنید.
مرحله آخر: بورانی سیب زمینی را سرو کنید
صبر کنید تا مواد بورانی از دما بیفتند. سپس سیب زمینی‌ها را در یک ظرف دیگر بریزید. روی سیب زمینی‌ها را از مخلوط ماست بریزید و هم بزنید. در آخر روی بورانی سیب زمینی را با جعفری ساطوری شده، تزیین و آن را سرو کنید.
روش تهیه بورانی سیب زمینی با ماست (روش دوم)
برای درست کردن این غذای سه سوته و سریع، سیب زمینی‌ها را مانند بالا، آبپز یا بخارپز کنید. سپس آنها را رنده یا پوره کنید. سیب زمینی‌های رنده شده را در پیاز داغ و سیر داغ با ادویه‌های دلخواه تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
بعد از اینکه سیب زمینی از دما افتاد، به اندازه گردو از مایه سیب زمینی بردارید و بین دست‌هایتان گلوله کنید. همه پوره سیب زمینی را به همین شکل فرم دهید و در ظرف سرو بچینید.
در آخر، ماست چکیده و ادویه‌های دلخواه را مخلوط کنید و روی توپک‌های سیب زمینی بریزید. می‌توانید ماست را جداگانه هم سرو کنید. این مدل بورانی برای فینگرفود ساده هم یک ایده عالی است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1316148/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نزله یا زکام چیست؟

آهنگ «عاشق شدم» با صدای ایوان بند

وزیر ارشاد: هنوز قانون حجاب ابلاغ نشده است

سلطان صخره های ارتفاعات جنگل های هیرکانی

دستگاه‌های «لاک خشک کن» سرطان‌زا هستند؟

مهم‌ترین توصیه‌تون به پدر و مادرهای جوان

اولین ویدئو از عاملان آزار دختر جوان یاسوجی

نوار مغزی با خالکوبی حسگرها روی سر!

مراسم تجلیل از تیم ملی فوتبال 7نفره

رامین رضائیان مقابل فولاد بازی می‌کند

مهاجم کنیایی مدنظر استقلال در انتظار پاسخ تست‌های پزشکی

مدال برنز تیم تنیس روی میز ناشنوایان در بازی‌های آسیایی

سیدحسین دوباره بهترین دروازه‌بان آسیا شد

حمله سارقان به خانه بازیکن جوان سویا

پیگیری حقوقی پرسپولیس برای رفع مشکل در سامانه فیفا

غیبت ملایی، جاور و نوروزی در اولین اردوی روئینگ

تحلیل ناگلزمان از اخراج نویر

جوکر یک تنه مقابل جنجگوها ایستاد

ضرورت همکاری بر رفع دغدغه‌های درمانی جامعه ایثارگری مازندران

طرح پایش تخصصی سلامت ویژه جانبازان و والدین معظم شهدا  برگزار شد

دفتر سوم و پنجم مجموعه کتاب های «وصیت نامه کامل شهدای» استان‌های «آذربایجان شرقی» و «زنجان» منتشر شد

ایرج طهماسب: بچگی من با نقاشی سپری شد

ویژه‌برنامه موزه سینما به مناسبت زادروز داریوش مهرجویی

قاب زیبای دو نفره مهسا طهماسبی بازیگر “جوکر” کنار پدرش / ژن‌های قوی پدرانه و شباهت‌های خیره کننده‌ای که او را خاص کرده

دستگاه های «لاک خشک کن» سرطان زا هستند؟

نظر جالب امیر مقاره درباره «محسن یگانه»

ترافیک نیمه سنگین در 5 جاده کشور

دستگیری متهمان آزار و اذیت دختر جوان یاسوجی

اختصاص 74 هزار میلیارد تومان در قالب طرح دارویار در کشور

جان باختن 4 نفر در آتش‌سوزی کارخانه روغن نباتی

خانواده‌ پلنگ ایران در طبیعت استان سمنان

اولین دادگاه قیامت

طرز تهیه حلوا شعریه

علائم ابتلا به مسمومیت با مونوکسید کربن چیست؟

صعود 10 تکواندوکار ایران به مرحله نیمه نهایی

دردسر 550 هزار دلاری برای سپاهان

یک ملی‌پوش در سبد خرید پرسپولیس قرار گرفت

مصدومیت کامیابی‌نیا از ناحیه رباط صلیبی

در مورد مهاجم پرسپولیس اشتباه می کنند!

دو بازیکن استقلال بازی با فولاد را از دست دادند

طارمی در جمع خریدهای ناموفق فوتبال اروپا

قصه خوانی دلنشین ایرج طهماسب در برنامه «اکنون»

نسرین مقانلو بعد از دو سال دوری از عرصه هنر با تندیس ورزشی زیبا مورد تجلیل قرار گرفت / تغییر چهره شوک کننده اش جلب توجه کرد

کرونا شدید عامل خطر برای «ام اس»

محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در تهران اعلام شد

فساد در دنیا به بیان آیت الله بهجت

خاطره ی تلخ امام مجتبی علیه السلام

«نشستم کنارت که من رو ببینی» با نوای سید رضا نریمانی

«یاس بوی مهربانی می‌دهد» با نوای بنی فاطمه

طرز تهیه ماکارونی با بادمجان؛ یک طعم متفاوت و شگفت‌انگیز