با همه چیز می توان ته دیگ درست کرد!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / می دونید که با خیلی از مواد غذایی میشه ته دیگه درست کرد.
در ادامه خلاصه وار چندین مورد از ته دیگ های مرسوم را مرور می کنیم:
١. ته قابلمه روغن بریزید و کمی آب و کمی زردچوبه (زردچوبه کمک میکنه ته دیگ برشته بشه) و کمی زعفران و نون لواش ته قابلمه بذارید.
2. نان باگت رو حلقه های نازک کنید و ته قابلمه بچینید.
3. دو قاشق غذاخوری آرد + 1/2 لیوان آب + زعفران + نمک + کمی کنجد (این مایه باید به غلظت ماست باشه) را باهم مخلوط کنید و ته قابلمه پهن کنید.
4. دو عدد گوجه متوسط رو رنده کنید + نمک + زردچوبه + کمی آب را باهم مخلوط کنید. نان لواش رو ته دیگ بذارید و گوجه رنده شده رو روی نان بریزید.
5. گوجه را حلقه حلقه کنید و نمک و زردچوبه بزنید و ته قابلمه بچینید.
6. یک قاشق مرباخوری رب گوجه + نمک + زردچوبه + کمی آب را باهم مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید یا روی نان بریزید و ته قابلمه بذارید.
7. کدو را به صورت حلقه های خیلی نازک ببرید به صورت ورقه مانند یا قالب های دلخواه بزنید و زعفران بدهید و ته دیگ بچینید.
8. یک عدد تخم مرغ + 3 قاشق ماست + زعفران + نمک را مخلوط کنید و ته دیگ بریزید.
9. بادنجان را حلقه حلقه کنید و نمک و زعفران بزنید و ته دیگ بچینید میتوانید بادمجان و گوجه را یک در میان ته دیگ بچینید.
10. گوشت چرخ کرده + پیاز رنده شده + نمک + زعفران + زردچوبه + فلفل را مخلوط میکنیم و به صورت خیلی نازک ته قابلمه پهن میکنیم و روش برنج آبکش شده میریزیم وسر آخر 1 لیوان آب از کنار قابلمه میریزیم.
11. سینه مرغ نازک شده باید کامل بکوبید تا نازک شود یا بال مرغ + نمک + فلفل + زعفران + زرد چوبه + کمی روغن را مخلوط کنید و ته قابلمه بچینید.
12. سیب زمینی را رنده کنید و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران بزنید و ته قابلمه بریزید.
13. باقالی + شوید + نمک + زردچوبه + زعفران را مخلوط کنید و ته قابلمه بریزید.
14. برگ کاهو
15. برگهای کرفس
16. کدوحلوایی ورقه شده
17. لبوی ورقه شده
18. شلغم شیرین ورقه شده
-
پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷:۵۴
-
۱۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1313763/