آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه خورش هویج؛ خوشمزه‌ی تبریزی خانه داري

طرز تهیه خورش هویج؛ خوشمزه‌ی تبریزی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / دست‌پخت آذری‌ها بسیار معروف است و تنوع غذایی بالایی هم دارند. خورش هویج یکی از غذا‌های ترش و شیرین لذیذ است که با یک بار امتحان کردن، عاشق آن می‌شوید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش هویج تبریزی را به شما آموزش دهیم.
خورش هویج متعلق به شهر تبریز است و بسیاری آن را با نام خورش هویج ترکی یا خورش هویج تبریزی می‌شناسند. این خورش را در اصل با زردک که ظاهری شبیه به هویج دارد، تهیه می‌کنند که شیرینی کمتری نسبت به هویج دارد. آلو عضو مهم بعدی در این خورش است. ترکیب هویج و آلو در این غذا، ترکیب آشنایی است که قبلا در خیلی از غذا‌ها دیده‌ایم. ترشی ملایم آلو، مکمل شیرینی هویج است و با هم طعمی ملس و خاص می‌سازند.
معمولا خورش هویج با گوشت قرمز تکه‌ای تهیه می‌شود، اما می‌توان از گوشت مرغ، بوقلمون یا گوشت چرخ کرده قلقلی هم استفاده کرد. حتی نوع گیاهی خورش هویج هم تهیه می‌شود که در آن گوشت به کلی حذف می‌شود.
در تهیه این خورش دست شما باز است و می‌توانید با توجه به سلیقه خودتان تغییراتی کوچکی در آن بدهید، مثلا کمی رب انار به آن اضافه کنید یا به جای آب لیمو از آب غوره استفاده کنید. حتی می‌توانید در نحوه‌ی برش زدن هویج هم خلاقیت داشته باشید و ظاهر خورش خود را عوض کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
هویج: 1 کیلوگرم گوشت خورشتی: 250 گرم آلو بخارا: 10 عدد پیاز: 1 عدد رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق چای‌خوری لیمو ترش تازه: 1 عدد زعفران دم کرده: به میزان لازم شکر: 2 قاشق غذاخوری زردچوبه: دو سوم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه، ادویه‌ی گوشت، دارچین: یک سوم قاشق چای‌خوری پودر هل: نوک قاشق چای‌خوری چوب دارچین: 2 عدد نمک: به میزان لازم

آریا بانو


طرز تهیه
1. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه با پیاز تفت دهید. گوشت خورش هویج باید درشت خرد شده باشد.

آریا بانو


2. ادویه‌ها را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.

آریا بانو


3. بعد از تفت دادن گوشت با ادویه‌ها، آب جوش را تا جایی که روی گوشت را بگیرد، اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته به مدت 2 ساعت گوشت کاملا بپزد.

آریا بانو


4. در حین پخت گوشت، هویج‌های برش زده را در مقداری کره و روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. بعد از سرخ شدن، شکر و مقداری پودر دارچین به آن اضافه کنید و بعد از هم زدن از روی حرارت بردارید.

آریا بانو


5. هویج را از تابه خارج کنید و رب را در همان تابه تفت دهید.

آریا بانو


6. زمانی که گوشت پخت، هویج سرخ شده و رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در صورتی که خورش به آب بیشتری احتیاج داشت، به آن آب جوش اضافه کنید و غلظت خورش را تنظیم کنید. حالا درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید 30 دقیقه همه‌ی مواد با هم بپزند و خورش جا بیفتد.

آریا بانو


7. وقتی هویج‌ها نیم پز شده بودند، آلو‌های شسته شده، نمک، آب لیمو ترش و زعفران را اضافه کنید و خورش را بچشید؛ در صورت نیاز می‌توانید کمی شکر، آب لیمو یا آب جوش اضافه کنید تا به طعمی ملس و ایده‌ئال برسید.

آریا بانو


8. نوش جان!

آریا بانو


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1312770/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ بیکلام و کلاسیک «پاییز» اثری از چایکوفسکی

جلوگیری از فعالیت تاکسی‌های فاقد پروانه اشتغال

دستگیری زورگیری که با چاقو به یک خودرو حمله‌ کرده بود

روش جالب صید ماهی پیرانا

حمله غافل گیرانه شیر به سگ

محاسباتشون درست از آب درنیومد!

اشتباه بد پهپاد کشاورزی که نزدیک بود به قیمت جان کشاورز تمام شود!

شهری ناشناخته در ایتالیا با صخره های شیب دار

دوربین مدار بسته، دزد کفش‌های مهدکودک ژاپنی را لو داد

علت به وجود آمدن رماتیسم قلبی در بدن چیست؟

ناهنجاری‌‌های کروموزومی و تأثیر آن بر سقط جنین

همسرتان را با اسم صدا کنید به آن‌ها امنیت می‌دهید

در این 8 شرایط بهترین کار سکوت کردن است!

سیستم عملیات از راه دور برای تاکسی‌های رباتیک «تسلا» راه‌اندازی می‌شود

دو کتاب جذاب از شهدای ارتش و نیروی دریایی و سپاه

گزارش خبرنگار صداوسیما از حضور سه ورزشکار ایرانی در مناطق جنگ زده لبنان

صعود سریع‌السیر سه نماینده عربستان به دور بعد!

گاریدو پرسپولیس را به دو گروه تقسیم کرد

چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ورزشی ایران

گل دوم اتلتیکومادرید به اسپارتاپراگ توسط یورنته در دقیقه 43

قربانعلی‌پور: باید پلن بلند مدت داشته باشیم

گفتگو با غلامحسین پیروانی در مراسم یادبود زنده یاد پرویز دهداری

تمامی دیدارهای لیگ برتر با وی‌ای‌آر

ترکیب اینتر اعلام شد؛ طارمی آماده انفجار جوزپه مه‌آتزا

غلام پیروانی پاسخ تمام سوالات را با شعر داد!

تیزر فیلم «هفتاد سی» به کارگردانی بهرام افشاری و هوتن شکیبا

کیمیا همه چیز را متوجه شد!

«ژیلا صادقی» میزبان زنان قهرمان لبنانی می شود

لئوناردو دی‌کاپریو؛ از ستاره هالیوود تا نماد پول زایی در سینما

«بروسلی»؛ فیلسوفی که قاتلش مشخص نشد!

آهنگ احساسی «گل مریم» با صدای رضا بهرام

انتقال پسماند از مازندران به آرادکوه ممنوع شد

جلوگیری از از فعالیت تاکسی‌های فاقد پروانه اشتغال

بازداشت زورگیر خشن یکی از خیابان‌های تهران

مسابقه عجیب و خشن گروهی!

حکمت/ روش صحیح قضاوت

صحنه‌هایی هولناک از کار در اقیانوس

بارش شدید باران در خانه خدا

مر غ ناردونی مخصوص افرادی که وقت آشپزی ندارند

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی نرم

مهم ترین علل چاقی در کودکان مبتلا به اوتیسم

کدام داروها نباید با گیاهان دارویی مصرف شوند؟

کاهش تولد مبتلایان به تالاسمی در کشور

چند باور غلط درباره راه های انتقال ایدز

شیوع چاقی و اضافه وزن در کودکان

چند توصیه غذایی به بیماران دیابتی

برای شست و شوی پرده از صابون رنده شده استفاده کنید

آمار عجیب تک فرزندی در ایران

همنشینی مریخ و ماه در موزه

استقرار کاوشگر پارکر برای مطالعه خورشید