طرز تهیه آش گوجه فرنگی ترکی خوشمزه و مجلسی به سبک تبریزی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / بلغور گندم و برنج نیم دانه از هرکدام نصف لیوان
گوجه فرنگی 500 گرم ( پوست گرفته و پوره شود )
لوبیا چشم بلبلی 1 استکان ( نیم پز شود )
آبغوره 1 استکان
سبزی تره و جعفری نیم کیلو
پیاز 1 عدد بزرگ
نمک فلفل زردچوبه نمک و نعنا خشک بمیزان لازم
این آش معمولا با فلفل قرمز تندش میکنیم شما اگر دوست ندارید میتونید نریزید.
-
سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۸:۱۳
-
۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1312703/