آریا بانو

آخرين مطالب

خوراک لوبیاقرمز با برنج؛ یک ناهار کامل و مغذی خانه داري

خوراک لوبیاقرمز با برنج؛ یک ناهار کامل و مغذی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / خوراک لوبیا قرمز یکی از آن خوراکی‌های ساده، اما بسیار خوشمزه و کامل است. این غذا بسیار پرفیبر و سیر کننده است و لوبیا قرمز و سوسیس که در حرارتی ملایم پخته می‌شوند یک خوراک غلیظ را به شما می‌دهند. ادویه‌های خوش طعم هم به خوشمزگی و دلپذیری این غذا کمک می‌کنند.
شما حتی قبل از خوردن این غذا حتما متوجه خوشمزه بودن آن خواهید شد، چون مواد تشکیل دهنده آن بسیار عالی هستند. لوبیا قرمز، ادویه‌های خوشبو، سوسیس، سبزیجات معطر و کلا همه مواد تشکیل دهنده دست به دست هم داده‌اند تا هم غذایی خوشمزه برای شما درست کنند و هم شما را سیر کنند در عین حال که خواص بسیاری هم برای شما فراهم می‌آورند.
آماده کردن آن آسان است، سخت‌ترین بخش فقط منتظر ماندن برای تمام شدن زمان پختن لوبیا‌ها و نرم شدن همه آنهاست یعنی همان زمانی که همه طعم‌های ادویه با هم پیوند برقرار می‌کنند. این دستورالعمل برای روز‌های خنک پاییزی خوب است وقتی که خانه کمی سرد است و شما در آشپزخانه دنج‌تان با بار گذاشتن خوراک لوبیا گرمای زندگی را بیشتر می‌کنید. این غذای آسان شما را به یک روز خوب، خوشمزه و رضایت بخش دعوت می‌کند.
مواد تشکیل دهنده خوراک لوبیا قرمز و برنج
لوبیا قرمز قلوه‌ای خشک: لوبیا‌ها را باید ابتدا خوب پاک کنید سپس بخیسانید. لوبیا قرمز‌ها شبیه به قلوه هستند. سوسیس: برای درست کردن این غذا معمولا از سوسیس دودی استفاده می‌شود، اما شما می‌توانید به جای آن از کوکتل مرغوب استفاده کنید. ادویه‌های مورد استفاده: پودر چیلی، زیره، پاپریکا، کاین، مرزنجوش و آویشن؛ این ادویه‌ها و سبزیجات معطر طعم عالی این غذا را می‌سازند که می‌توانید پاپریکا هم به آن اضافه کنید. آب مرغ: آب مرغ خیلی به خوشمزگی آن کمک می‌کند، اما اگر آب مرغ ندارید می‌توانید از همان آب ساده استفاده کنید. جعفری و پیازچه: این دو ماده لایه آخر غذا هستند که طعم خوبی به غذا می‌دهند و همچنین رنگ غذا را متنوع‌تر می‌کنند. با توجه به اینکه این روز‌ها پیازچه را کمتر می‌توانید در بازار ببینید می‌توانید فقط از جعفری استفاده کنید. برنج سفید: معمولا برای همراهی با خوراک‌ها و خورش‌ها از برنج دانه بلند استفاده می‌شود، اما من اغلب از برنج عنبربو و آن هم به صورت کته خشک استفاده می‌کنم. (کته خشک با حداقل روغن و با آب سرد درست می‌شود که به آن کته شمالی می‌گویند). استفاده از برنج قهوه‌ای هم خیلی خوب است. مواد لازم
لوبیا قرمز خشک: 400 گرم آب: 1 و 1/2 پیمانه سوسیس: 350 گرم روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری پیاز زرد: 1 عدد بزرگ (2 پیمانه خرد شده) ساقه کرفس: 2 عدد (1 پیمانه خرد شده) فلفل دلمه قرمز: 1 عدد متوسط (1 و 1/4 پیمانه خرد شده) سیر: 4 حبه (1 و 1/2 قاشق غذاخوری ریز شده) پودر پاپریکا: 1/2 قاشق چای‌خوری پودر زیره: 1 قاشق چای‌خوری مرزنجوش (اورگانو): 1 قاشق چای‌خوری آویشن: 1/2 قاشق چای‌خوری فلفل قرمز کاین: 1/8 قاشق چای‌خوری (اختیاری) آب مرغ: 4 پیمانه (یا آب ساده) برنج سفید پخته: 2 پیمانه نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم طرز تهیه
1. ابتدا با خیساندن لوبیا شروع می‌کنیم. لوبیا‌ها را داخل یک کاسه بزرگ، حداقل یک شب تا صبح می‌خیسانیم. داخل کاسه باید آنقدری آب بریزید که تا 5 سانت روی لوبیا‌ها را بپوشاند. بگذارید 8 ساعت یا یک شب تا صبح خیس بخورد سپس آب آن را دور بریزید.

آریا بانو


2. روغن را داخل قابلمه و روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. سوسیس را افزوده و گرم کنید. گاهی هم بهم بزنید تا کمی قهوه‌ای شود یعنی حدود 5 دقیقه. پس از سرخ شدن آن‌ها را داخل بشقابی با حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها برود، اما روغن داخل قابلمه را بگذارید بماند.

آریا بانو


3. پیاز، کرفس و فلفل دلمه قرمز را 3 دقیقه تفت دهید.

آریا بانو


4. سیر، پودر چیلی، زیره و پاپریکا را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

آریا بانو


5. آب مرغ، 1 و 1/2 پیمانه آب، لوبیا‌های شسته، مرزنجوش، آویشن، فلفل کاین و سوسیس سرخ شده را داخل قابلمه بریزید. با نمک مزه دار کنید.

آریا بانو


6. مخلوط را روی حرارت متوسط به بالای گاز به یک جوش سبک برسانید. حرارت را کاهش دهید، درب قابلمه را بگذارید و تا زمانی که لوبیا‌ها نرم و پخته شوند بگذارید آرام بپزد، گاهی هم آن را بهم بزنید. پختن آن یک ساعت و نیم تا دو ساعت طول می‌کشد.

آریا بانو


7. در انتها جعفری و پیازجه را بریزید. مخلوط را گرم با برنج آماده شده سرو کنید.

آریا بانو


ترفند‌های پختن خوراک لوبیا قرمز و سوسیس
از لوبیای کنسروی استفاده نکنید. به این روش زیاد از حد پخته می‌شوند. اگر از سوسیس تند استفاده می‌کنید باید فلفل قرمز تند را حذف کنید (البته من خوراک تند را ترجیح می‌دهم). غذایی که درست می‌کنید برای همه است و شاید در بین افراد خانواده و یا میهمان کسانی باشند که غذای تند را دوست نداشته باشند. شما می‌توانید غذا را درست کنید و برای خودتان جداگانه فلفل تند استفاده کنید. لوبیا‌ها را نباید با حرارت بالا بپزید، چون آب غذا خشک می‌شود و لوبیا‌ها نپخته باقی می‌مانند. بهتر است بگذارید به آرامی بپزد. سوسیس را با قطری بیش از نیم سانت برش بزنید و بگذارید سرخ شده و تیره شود تا طعم واقعی خودش را نشان دهد. سوسیس را زیاد بهم نزنید، چون خوب سرخ نشده و خرد می‌شود. برای اینکه خوب سرخ شوند حتی می‌توانید آن‌ها را در دو نوبت در قابلمه بریزید تا فضای کافی برای سرخ شدن داشته باشند. نکات اضافی
برای درست کردن این غذا در آرام پز همه مواد را به جز جعفری و پیازچه به همراه 2 پیمانه آب داخل آرام پز روی حرارت بالا به مدت 6 تا 8 ساعت بپزید. اگر ابتدا سوسیس را داخل آرام پز سرخ کنید طعم بهتری به شما می‌دهند. در این روش نیازی به خیساندن لوبیا نیست. می‌توان خورش را به مدت 3 ماه در فریزر نگه داشت. برای مصرف دوباره شب قبل یا حتی دو روز برای مقدار زیاد، در یخچال بگذارید بماند تا یخ آن آب شود سپس گرم کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1311432/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویدئویی تماشایی از لحظه برخاستن ششمین استارشیپ

ساخت ایمپلنت‌های ستون فقرات کودکان از سوی دانش‌بنیان‌ها

خواننده کتاب با دل نویسنده به داخل کتاب می‌رود

از دیدن این گل سیر نمی‌شوید! ‌گل‌به‌خودی عجیب دروازه‌بان

گل اول ملوان به چادرملو توسط محمد عمری

گل دوم ملوان به چادرملو توسط امید نورافکن

اعلام دلیل غیبت رحمتی در تمرینات هوادار

بامزه‌ترین لحظات لیگ برتر انگلیس در فصل جاری

هری کین: گل من آرم برنامه‌های ورزشی می‌شود!‏

تارتار و گلر ذخیره‌ای که پیش‌بینی‌ها را به هم زد!

ساپینتو در مراکش هم از برد دربی ناکام ماند!

دنیامالی در دیدار با بقایی: دیوار وزارت ورزش کوتاه شده است

نفت بازی مهم هفته را برد و صدرنشین ماند

کیت استقلال و پاختاکور مشخص شد

آخرین حلالیت، مهم‌ترین راز زندگیش شد!

هندی‌ها دل کاربران ایرانی را بردند

فیلم سینمایی شهید «املاکی» ساخته می شود

«سوجان»؛ قصه زنی که می‌خواهد قوی باشد

چرا زنان به سراغ درمان با هورمونی مردانه می‌روند؟

آهنگ «پرتقال من» با صدای طاهر قریشی

نشر اکاذیب در اینستاگرام، یک کارگاه تولیدی را تعطیل کرد

سهم 44 درصدی بی توجهی به جلو در بروز تصادفات رانندگی

ناوگان شخصی و عمومی؛ عامل 77 درصد از آلودگی هوای تهران

کاهش 19 درصدی تصادفات منجر به فوت در تابستان امسال

پیدا کردن همسر؛ مشکل 70 درصد از ژاپنی‌های مجرد

به وقت بیداری وجدان‌ها ...

کسی که بیاد مرگ باشد

پاپسیکل طرح درخت کریسمس

ترکیب سمی تخم مرغ و سیب زمینی!

زگیل تناسلی نداری نبین!!!

درمان لکه‌ها در بدن با روش‌های متفاوت

مزایای استفاده از کلاهک H

تفاوت جوش‌های مختلف با یکدیگر در چیست؟

نکته مهم برای درمان جوش در خانم‌ها

همه تصور می‌کنند نقش زنان در اسلام فقط خانه‌داری است ولی اینگونه نیست!

توسعه قدرتمندترین سیستم ارزیابی مدل‌های زبان فارسی در کشور

کتاب حانیه لبریز از جملات عاشقانه است

کیت متفاوت پرسپولیس در دوحه رونمایی شد

ترکیب نساجی مقابل مس شهر بابک اعلام شد

عادل فردوسی‌پور: در جام جهانی اجازه گزارشگری‌ام داده شد اما فوتبال در آن مقطع اهمیت چندانی نداشت

هالند ذهن‌ها را جوش آورد؛ کاملا به عقب!

سرمربی سلتیک هم مشتری هافبک منچستریونایتد شد

ملوان با تمام ستاره‌هایش مقابل چادرملو

حمله پرس به فیفا و یوفا؛ تأکید دوباره بر راه‌ انداری سوپرلیگ

تیکه مهران مدیری به رضا عطاران: چشمت درآد!

«آبی روشن» مسافر نیجریه شد

چرا گرایش مردان به جراحی های زیبایی افزایش یافته است؟

ترانه «درست نمی شم» با صدای سیروان خسروی

اجرای زنده شنیدنی حسین علیزاده در 73 سالگی

ماجرای سرقت 143 هزار دلاری از یک شرکت خصوصی