آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه یک غذای خوشمزه و متفاوت با مرغ خانه داري

طرز تهیه یک غذای خوشمزه و متفاوت با مرغ
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / جوجه چینی در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین غذاها در منوی بیشتر رستوران‌ها است که طعم و بافتی خوشمزه و بی‌نظیر دارد. این ترکیب به‌یادماندنی که در دسته غذاهای فست‌فودی قرار می‌گیرد، به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود.
جوجه چینی در حال حاضر یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین غذاها در منوی بیشتر رستوران‌ها است که طعم و بافتی خوشمزه و بی‌نظیر دارد. این ترکیب به‌یادماندنی که در دسته غذاهای فست‌فودی قرار می‌گیرد، به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود که در یکی از متداول‌ترین آن‌ها از دلستر یا آب گازدار استفاده می‌کنند. اگر می‌خواهید طرز تهیه جوجه چینی با دلستر را به روش رستورانی یاد بگیرید، تا انتهای این مطلب از همشهری آنلاین با ما همراه باشید.
جوجه چینی چیست؟
پیش از بررسی طرز تهیه جوجه چینی با دلستر بد نیست نگاهی به خاستگاه این غذا و ماهیت کلی آن بیندازیم. جوجه چینی از ترکیبات غذایی محبوب در فرهنگ غذایی کشور چین و پای ثابت سفره‌های مردم این سرزمین به‌شمار می‌رود. برای تهیه‌ی این غذا تکه‌های مرغ را با استفاده از ادویه و سس‌های مختلف طعم‌دار و در نهایت سرخ، بخارپز یا کباب می‌کنند.
این غذا به سبب محبوبیت بالای خود در کشورهای مختلف دنیا توانست جایگاه ویژه‌ای در بین غذاهای بین‌المللی دست پیدا کند و هنر آشپزی چینی را به زیبایی هرچه تمام‌تر برای مردم کره‌ زمین به تصویر بکشد.
مواد مورد نیاز برای تهیه جوجه چینی
مواد اولیه‌ی مورد نیاز به منظور تهیه‌ی جوجه چینی برای 5 نفر در جدول زیر آمده است:
مواد و ترکیبات لازم

مواد و ترکیبات لازم
مقدار مورد نیاز
فیله مرغ
نیم کیلو
فلفل سفید
به مقدار لازم
سس مایونز
سه قاشق غذاخوری
سس گوجه تند
دو تا سه قاشق غذاخوری
زعفران دم‌کرده
به مقدار لازم
دلستر بدون طعم
یک لیوان
خیارشور
سه قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ
چهار عدد
پیاز
یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر
یک قاشق چای‌خوری
ادویه شامل فلفل سیاه و قرمز، پودر آویشن و سیر و نمک
به مقدار لازم
آرد گندم
دو لیوان
آبلیمو
دو قاشق غذاخوری

پس از تهیه‌ کلیه‌ی ترکیبات مورد نیاز می‌توانید مراحل مربوط به پخت جوجه چینی را دنبال کنید.
طرز تهیه جوجه چینی با دلستر

آریا بانو


مراحل مربوط به طرز تهیه جوجه چینی با دلستر به شرح زیر است:
در قدم اول فیله‌های مرغ را به صورت نواری برش دهید و برای مزه‌دار کردن آن‌ها از نمک،‌ آبلیمو و زعفران استفاده کنید.
مرغ‌ها را به یک کاسه منتقل کنید و بعد از پوشاندن روی آن به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شوند.
تا مزه‌دار شدن مرغ‌ها، در یک ظرف مجزا دو عدد از تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و هم بزنید تا زمانی که به بافتی یکدست و صاف برسند.
حال نوبت به اضافه کردن ادویه‌های مختلف از قبیل پودر سیر، فلفل قرمز و سیاه، بکینگ پودر، آویشن و زعفران به مخلوط تخم‌مرغ‌ها می‌رسد. پس از این کار لازم است همه‌ی مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.
پس از یکدست شدن ترکیب باید دلستر را هم به مواد درون ظرف اضافه کنید.
در این مرحله آرد را به آرامی به کاسه اضافه و در عین حال به سرعت با سایر مواد به صورت دورانی ترکیب کنید تا خمیر به حالتی کاملاً یکدست و بافتی شبیه به ماست چکیده برسد.
بعد از آماده‌سازی باید خمیر را که به آن بنیه می‌گویند، کنار بگذارید.
بعد از دو ساعت می‌توانید مرغ‌ها را از یخچال خارج کنید.
تابه‌ با اندازه‌ی مناسب را روی حرارت بگذارید و درون آن روغن بریزید.
پس از آغشته کردن تکه‌های مرغ به خمیر می‌توانید آن‌ها را درون روغن داغ سرخ کنید.
به کمک یک صافی، روغن اضافی تکه‌های مرغ را بگیرید و در ظرف مخصوص سرو کنید.
روش تهیه‌ی سس تارتار

آریا بانو


سس تارتار چاشنی و طعم‌دهنده‌ای فوق‌العاده برای غذاهای گوشتی به ویژه جوجه چینی به شمار می‌رود و طعمی تند و شیرین دارد که می‌توانید به سلیقه‌ی خود تندی یا شیرینی آن را بیشتر کنید. در هر صورت روش تهیه‌ی این سس خوشمزه به شرح زیر است:
دو عدد تخم‌مرغ را آبپز کنید و زرده‌ی آن‌ها را رده کنید.
پیاز، خیارشور، سس مایونز و گوجه تند را به همراه فلفل به زرده اضافه کنید.
پس از مخلوط کردن کلیه مواد با یکدیگر، ترکیب فوق را به مدت یک تا دو ساعت درون یخچال قرار دهید.
بعد از گذشت حدود دو ساعت سس شما آماده است و می‌توانید با ریختن درون یک ظرف کوچک آن را در کنار تکه‌های مرغ نوش جان کنید.
ترفندهای پخت جوجه چینی خوشمزه
حال که با طرز تهیه جوجه چینی با دلستر آشنا شدید، توصیه می‌کنیم نگاهی هم به نکات کلیدی که به شما در خوشمزه‌تر درست‌ کردن این غذا کمک می‌کنند، بیندازید:
از اضافه کردن نمک به خمیر بنیه پرهیز کنید.
پودر سیر را از ادویه‌های مورد استفاده حذف نکنید.
جوجه را بلافاصله بعد از درست کردن میل کنید؛ در غیر اینصورت بافت آن نرم می‌شود.
جوجه چینی را درون یخچال در ظرف در بسته نگه دارید.
در صورت تمایل می‌توانید به جای دلستر از شیر و به جای آرد گندم هم از آرد ذرت برای پخت جوجه چینی استفاده کنید.
در زمان اضافه کردن آرد باید آن را با سایر ترکیبات به صورت دورانی هم بزنید تا خمیر شما حالت یکدست پیدا کند.
خمیر به دست آمده برای تهیه‌ی قارچ و پنیر ورقه‌ای و سرو آن‌ها در کنار جوجه چینی هم مناسب است.
برای پخت کامل مرغ لازم است تکه‌های آن را به صورت نواری برش دهید.
استفاده از مرغ و مواد اولیه تازه می‌تواند منجر به خوشمزه‌تر شدن طعم غذای شما شود.
حتماً پیش از پخت مرغ آن را به مدت چند ساعت مزه‌دار کنید؛ با این کار طعم مرغ بهتر و بافت آن بعد از پخت هم نرم‌تر خواهد شد.
برای ترد شدن جوجه چینی باید آن را در دمای متوسط رو به بالا سرخ کنید تا رطوبت درون مرغ حفظ شود و پوست آن هم بافتی ترد پیدا کند.
سرو کردن جوجه چینی در کنار سس تارتار یا سس فلفل می‌تواند منجر به خوشمزه‌تر شدن جوجه چینی شما شود.
سخن پایانی
با دنبال کردن کلیه‌ی دستورالعمل‌های طرز تهیه جوجه چینی با دلستر و نکاتی که در بخش قبل به آن‌ها پرداختیم می‌توانید یک جوجه چینی خوشمزه به سبک رستورانی درست کنید و از میل کردن آن در کنار دوستان و اعضای خانواده خود لذت ببرید. در صورت تمایل می‌توانید این غذا را با مقداری سیب‌زمینی سرخ‌کرده، پیاز و قارچ سوخاری هم سرو کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1309615/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مدت زمان حافظه گربه چقدر است؟

آزادی گلادیاتور العروبه برای بازی العین

پاسخ یک کلمه‌ای اسکو به یک سؤال طولانی

روز سرنوشت‌ساز برای محمد خدابنده‌لو

تغییرات مهم فیفا دی با شروع سال 2026!

منتفی شدن تکرار فینال و مصاف تکراری 2 کشتی‌گیر

تحسین بی‌سابقه تیم برانکو توسط روزنامه منتقد

اثبات ادعای الیکا عبدالرزاقی با یادآوری یک سکانس نوستالژیک

اکران مردمی فیلم «زودپز» با حضور رامبد جوان و روزبه حصاری در ساری

برای ایران و مادرانه‌ هایش؛ «تانک ‌خورها» تمام شد

سکانس‌های مورد علاقه عباس جمشیدی‌فر

پژمان بازغی در نقش پیمان معینی سریال «گردن زنی»

انتقاد رئیس قوه قضائیه از یک فرآیند ایراددار

یک دانشجو خطاب به ظفرقندی: ما نفهمیدیم برنامه شما برای حل بحران جمعیت چیست

ویدیوی هوش مصنوعی از یونان در 375 سال پیش از میلاد مسیح

گوناگون/ روزهای قمر در عقرب آذرماه 1403 چه روزی است؟

تکنولوژی جدید رادیولوژی در صحنه تصادف

طبیعت زیبای پاییزی شاندیز

جراحی‌های زیبایی که در ناحیه چشم انجام می‌شوند

تدابیر طب سنتی درباره سکته مغزی

بررسی نکات مهم در افزایش قد کودکان

آمار نگران کننده ولادت ها در ایران؛ زیر 1 میلیون نفر!

رباتی که نظافت را برعهده می‌گیرد

«سربازان ساسانی در جامعه اسلامی» در کتابفروشی‌ها

اسکوچیچ: معلوم نیست از ملی‌پوشان استفاده کنم

اسکوچیچ: امیدوارم هوا سرد نباشد و تماشاچی زیادی بیاید

ملیت مربی اهمیتی ندارد، کیفیت مهم است

اشترکالی خوب است اما روی او ریسک نمی‌کنم

رفیعی به دنبال طلسم‌شکنی در پرسپولیس

طارمی و رونالدو در تیم منتخب هفته فیفا

بازیکن استقلال به دیدار با پاختاکور رسید

دردسر جدید فدراسیون فوتبال؛ ورزشگاه آزادی تا دی هم آماده نمی‌شود

ساکت در وطنی نساجی را تمرین می‌دهد

گاهی اوقات حرف‌هایی هست که مجبوری تو قلبت پنهون کنی

بهنوش بختیاری در فصل جدید جوکر

وقتی زیرآب‌زنی جواب نمیده!

ایران بزرگ ترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در جهان!

حس و حال یک نوازنده خوش ذوق به هنگام تست یک ساز جدید

آمار نگران کننده ولادت‌ها در ایران؛ زیر 1 میلیون نفر!

جزئیات سرقت از زنان با بستن دست و دهان آن ها؛ 3 نفر از بانوان سالخورده فوت کردند

باران پاییزی در کاخ نیاوران تهران

بهترین تبلیغ دین

پخت شامی مرغ بازاری

هر آنچه نیاز است درباره دیابت بدانید

راهکارهای ساده در جهت جلوگیری از سکته مغزی

شیوه بلند کردن اجسام به طور صحیح

بیماری دیابت را جدی بگیرید!

فواید بازی با آینه برای کودکان

تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی بامداد امروز راهی مسکو شدند

شهرآورد حساس خودروسازان در هفته نخست لیگ برتر والیبال زنان