ترفند نگهداری طولانی مدت از ذرت
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / ذرت باید، مکزیکی و یا شیربلال باشه وگرنه دون نمیشه.
باید آبپز یا بخارپز بشه. نکته مهم اینه که له نشه یعنی زیاد از حد نپزه وگرنه موقع دون کردن خمیری و شکسته میشه.
بعد از پخت بلافاصله از آب خارج بشه و خیلی توی هوای باز نمونه چون چروک میشه.
وقتی سرد شد دون میکنیم و گرنه له میشه.
با یه کاردی ک خیلی تیز نباشه یه ردیف رو مثل فیلم خالی میکنیم. ردیفهای بعدی رو با دست یا با کارد خالی میکنیم.
برای فریز کردنش توی زیپ کیپ بستهبندی میکنیم و داخل فریزر میگذاریم چون برای نواع غذاها و سالادها میشه استفاده کرد.
-
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۰:۴۶
-
۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1309386/