آریا بانو

آخرين مطالب

سالاد لوبیا سفید با تن ماهی؛ یک سالاد خوشمزه و خاص خانه داري

سالاد لوبیا سفید با تن ماهی؛ یک سالاد خوشمزه و خاص
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرارو /سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد‌ها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، مرغ، قارچ و... تهیه می‌شوند و هرکدام سس‌های مخصوص به خود را دارند. سالاد تن ماهی یکی از سالاد‌های سرد خوشمزه است که از ترکیب تن ماهی با انواع سبزیجات معطر مانند جعفری، پیازچه و... تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مجلسی است. اگر دوست دارید سالاد تن ماهی را اینبار با روشی متفاوت تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
تن ماهی: 1 قوطی
لوبیا سفید پخته: یک و نیم پیمانه
ذرت: 1 پیمانه
پیازچه خرد شده: نصف پیمانه
جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
زیتون خرد شده: نصف پیمانه
خیار شور خرد شده: نصف پیمانه
آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
پول بیبر: 1 قاشق چای‌خوری
طرز تهیه

آریا بانو


برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا لوبیا سفید پخته و خنک شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید و خیارشور خرد شده، زیتون خرد شده، پیازجه و جعفری خرد شده و ذرت را به آن اضافه کنید. تن ماهی را بعد از جوشاندن باز کنید و روغن آن را بگیرید، سپس تن ماهی را داخل سالاد بریزید. حالا روغن زیتون، نمک، پول بیبر و آب لیمو ترش را اضافه کنید و خوب مواد سالاد را زیر و رو کنید تا مزه‌ها با هم مخلوط شوند. سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آماده سرو است. نوش جان.
نکات مهم
ـ یکی از نکات بسیار مهم در مورد مصرف تن ماهی جوشاندن آن است. قوطی کنسرو را به مدت 20 دقیقه در ظرف حاوی آب جوش قرار دهید، طوری که آب کاملاً قوطی را احاطه کند. جوشاندن تن ماهی پیش از مصرف موضوعی است که متخصصان علم تغذیه و پزشکان به آن تأکید دارند. زیرا ممکن است به دلیل یک سهل‌انگاری در هنگام تولید، شرایط نامناسب نگه‌داری و یا رد شدن تاریخ مصرف قوطی تن ماهی به نوعی باکتری خطرناک آلوده باشد. این باکتری عامل ایجاد نوعی مسمومیت کشنده به نام بوتولیسم است. جوشاندن تن ماهی تنها راهی است که می‌تواند این باکتری‌های مضر را از بین ببرد. پس این مرحله را جدی بگیرید. اگر در انجام این کار سهل‌انگاری کنید، می‌تواند منجر به فاجعه‌ای غیرقابل جبران شود. بله دقیقا درست متوجه شدید. نجوشاندن تن ماهی پیش از مصرف می‌تواند تبعات غیرقابل باوری را برای شما به همراه داشته باشد؛ بنابراین با تصور این‌که مشکلی پیش نخواهد آمد، به دلیل تنبلی یا گرسنگی زیاد جوشاندن قوطی کنسرو را فراموش نکنید.
ـ سعی کنید برای درست کردن هر نوع غذا و سالاد از روغن زیتون مرغوب استفاده کنید. روغن زیتون به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن‌های معمولی مخلوط می‌شود. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می‌شود؛ بنابراین کسانی که به دنبال خرید روغن زیتون هستند، اغلب می‌پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده‌ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به شرح ذیل ارائه داده‌اند:
1 ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.
2 ـ روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در بعضی موارد افراد به دلیل تندی بیش از حد روغن به سرفه می‌افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می‌رود و خوشمزه می‌شود. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی‌کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.
3 ـ روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای تعیین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به‌راحتی می‌توان در آن تقلب کرد.
ـ ذرت یکی از دانه‌های خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ‌ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی‌ها استفاده می‌شود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطی‌های کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیم‌پز از فروشگاه‌های سبزیجات تهیه می‌کنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده می‌کنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه ذرت، بلال‌های معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازه‌های تره‌بار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانه‌های درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع غذا مناسب هستند. دانه‌های این نوع بلال به رنگ زرد روشن هستند و تیره نمی‌شوند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1306224/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماهنگ زیبای «لالایی» به مناسبت ایام فاطمیه

تیزر آهنگ جدید «مرد» با صدای حمید عسکری

آهنگ جدید/ «دستامو ول نکن» با صدای بابک مافی

آمار ازدواج، طلاق، تولد و وفات در 6 ماه اول سال 1403

شهادت یک پاسدار هنگام بروز حادثه سهوی در میدان تیر

توصیه پلیس هنگام برداشت غیرمجاز از حساب بانکی

لایحه تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در مراحل پایانی تصویب

تشییع پیکر شهید مدافع امنیت در زاهدان

واژگونی اتوبوس در جاده گرگان- کردکوی 17 مصدوم برجای گذاشت

قتل فجیع یک جوان به دست پدر

کشف 3 خمپاره جنگی عمل نکرده در ثلاث باباجانی

«گراز زگیل دار» حیوانی با چهره ای متفاوت

مسیر معرفت از زبان آیت الله جوادی آملی

ثبت تصویر«گربه پالاس» توسط محیط‌بانان در زیستگاه‌های کرمان

هنر شگفت انگیز معروف‌ترین هنرمند این روز‌های ژاپن!

تاثیر عجیب واکنش ما در حیوانات

ویدئویی آرامش بخش از گوی درخشان

زنده ماندن معجزه آسای راننده ماشینی که پرس شده است!

یک انتخاب مناسب واسه وقت هایی که از ناهار تکراری خسته ای

پیتزا باگتی یک پیشنهاد جذاب

این کیک آلبالویی کنار چای حسابی میچسبه

واقعاً داریم کسی که عاشق سیب زمینی تنوری با سس قارچ نباشه؟

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی با شیر؛ طعم خاص پاییزی

تبعات شوک عصبی بر بدن

وزارت بهداشت: ماسک N95 برای هوای آلوده مناسب است

زنجبیل را با این داروها مصرف نکنید!

مصرف زنجبیل برای این افراد ممنوع!

نفقه بر اساس شانیت خانم تعیین می‌شود

عواملی که باعث خجالتی شدن کودکان می‌شود

برای دوست پیدا کردن فرزندان تان گروه‌های دوستی تشکیل دهید

نفقه چیست؟

دو مدال دیگر آسیا برای دختران سنگ‌نورد ایران

آمار ازدواج، طلاق، تولد و وفات؛ ازدواج در کدام استان ها بیشتر است؟

کاوشگر «هرا» در راه رسیدن به مریخ است

جوشکاری لیزری با منبع لیزر فیبری 20 کیلو واتی در کشور میسر شد

تخمین مدل‌های الاستیک زیرسطحی با استفاده از داده‌های ژئوفیزیکی و هوش مصنوعی

دلم اطمینان می‌خواهد و اندکی آرامش

ماجرای تأسیس اولین حسینیه در تایلند!

در کتابگردی خانوادگی رئیس‌جمهور چه گذشت؟

فدراسیون کشتی میزبان نشست هیات اجرایی کمیته المپیک

ژاله صامتی کارگردان یک نمایش شد

واکنش صداوسیما به ادعای سانسور دیدار رئیس‌جمهور با یک چهره ادبی

بدترین ظلمی که میشه در حق یک زن کرد!

سینمای طنز ایران اثری فاخر ندارد

سوژه داغ هفته؛ از دلیل ماندگاری فرامرز قریبیان بعد از انقلاب تا بازگشت هانیه توسلی به دنیای تصویر

کنایه مرجانه گلچین به خاموشی برق

هدیه تهرانی در دل طبیعت / زیبایی‌های دشت شمسک و لحظات خاطره‌انگیز او

استوری های بامزه امیر بزمی پور پدر زن شاهرخ استخری / بچه ها یکی با عکس من تو واتساپ داره درخواست پول میکنه براش ……

چیدمان زیبا و آرامش‌بخش میز صبحانه مونا همسر نیکبخت واحدی/ ایده‌هایی برای داشتن صبحانه‌ای دلنشین در فضایی ساده و شیک

دمنوش دلچسب بازیگر سریال کیمیا گلوریا هاردی در عصر دل انگیز پاییزی / لحظات زیبای خانم بازیگر در خلوت و تنهایی اش