آریا بانو

آخرين مطالب

روش درست برای کباب کردن ماهی ، از فیله و استیک گرفته تا ماهی کامل خانه داري

روش درست برای کباب کردن ماهی ، از فیله و استیک گرفته تا ماهی کامل
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برخلاف سرخ کردن، در کباب کردن از روغن بسیار کمی استفاده می‌شود یا حتی ممکن است بدون روغن انجام شود. این امر باعث می‌شود که ماهی کالری کمتری داشته باشد و مواد مغذی آن بهتر حفظ شوند. نحوه کباب کرن انواع ماهی را ببینید.

کباب کردن ماهی یکی از محبوب‌ترین روش‌های پخت ماهی است که به طعم دودی و بافت نرم و لذیذ آن می‌افزاید. روش‌های مختلفی برای کباب کردن ماهی وجود دارد که هر کدام مزایای خاص خود را دارند. در ادامه به برخی از این روش‌ها اشاره می‌کنیم. آموزش روش های مختلف کباب کردن ماهی را در پرشین وی ببینید.
کباب کردن ماهی
کباب کردن احتمالا سریع ترین و ساده ترین روش برای پخت ماهی است. به علاوه، چیزی وسوسه انگیز در مورد عطرهای دودی و طعم غذاهای کبابی وجود دارد که به سادگی نمی توان آن را شکست داد. اگر دوست دارید نحوه کباب کردن ماهی را بیاموزید، راهنمای متخصص ما از ماهی فروش و سرآشپز مارک اوزویچ به شما کمک می کند تا با این روش آشنا شوید.
هنگام زغال‌کردن ماهی، سه دسته مختلف وجود دارد که باید به آنها فکر کنید (و هر کدام مجموعه‌ای از دستورالعمل‌های گریل خود را دارند): ماهی استیک، فیله و ماهی کامل . پیش از این، نحوه کباب کردن هر نوع ماهی را به روش صحیح توضیح می دهیم.
نکات ضروری برای کباب کردن ماهی
کباب کردن روی زغال چوب سخت، انتخاب اول ماست،
آماده‌سازی گریل
تمیز کردن رنده‌ها : ابتدا رنده‌های گریل را با برس مخصوص به‌خوبی تمیز کنید. روغن‌کاری : سپس، رنده‌ها را با دستمال یا دستمال کاغذی آغشته به روغن زیاد، چرب کنید. توجه داشته باشید که از روغن روی غذایی که می‌خواهید بپزید استفاده نکنید؛ زیرا این کار ممکن است باعث شعله‌ور شدن آتش شود. ساخت آتش دو منطقه‌ای : یک آتش دو منطقه‌ای ایجاد کنید تا بتوانید دو ناحیه با دماهای مختلف روی گریل داشته باشید. این کار را با روشن کردن آتش فقط در نیمی از کف گریل انجام دهید. این روش به شما امکان می‌دهد تا کنترل بیشتری بر روی فرآیند پخت داشته باشید. اگر بخواهید پخت را کند کرده یا طعم دودی بیشتری به غذا بدهید، می‌توانید غذا را به قسمت خنک‌تر منتقل کنید. در کوره گاز هم می‌توانید یکی از مشعل‌ها را روی حرارت زیاد و دیگری را روی حرارت کم تنظیم کنید. گرم کردن گریل : پس از روشن کردن آتش یا گاز، اجازه دهید گریل به خوبی گرم شود. رنده‌های قسمت داغ باید قبل از قرار دادن غذا روی آن‌ها بسیار داغ باشند. افزودن طعم
استفاده از چوب : برای افزایش طعم غذا، می‌توانید یک مشت خرده چوب روی آتش زغال چوب یا گاز بیندازید. ما چوب سیب و گیلاس را به شدت توصیه می‌کنیم.
با رعایت این نکات، می‌توانید تجربه‌ای لذت‌بخش و خوشمزه از کباب کردن ماهی داشته باشید!

آریا بانو

ماهی کبابی
همانطور که دستور تهیه استیک هالیبوت کبابی با سیب زمینی، زیتون و پیاز ما ثابت می کند، شمشیر ماهی، تن، اوپا و هالیبوت انواع ماهی های استیکی هستند که روی گریل به زیبایی پخته می شوند. رفتار ماهی استیکی بیشتر شبیه به یک خرده یا استیک روی گریل است . معمولاً دارای محتوای چربی متوسط ​​تا زیاد و سفت و متراکم است. این ویژگی‌ها باعث می‌شود که ماهی‌های استیکی به راحتی نگهداری شوند – و همیشه خوب می‌پزند.
نحوه گریل کردن ماهی استیکی
درست قبل از کباب کردن ماهی را با نمک و فلفل مزه دار کنید.روی حرارت مستقیم گریل کنید تا به میزان دلخواه آماده شود.
همه فیله های ماهی برای گریل مناسب نیستند. گونه‌های ماهی را انتخاب کنید که گوشت سفت و ضخیم‌تری دارند، مانند:
ماهی هامور: این ماهی دارای گوشت چرب و لذیذ است که به خوبی طعم خود را حفظ می‌کند و برای کباب کردن ایده‌آل است ماهی قزل آلا: بافت چرب و طعم ملایم آن، این ماهی را به یکی از بهترین گزینه‌ها برای کباب تبدیل کرده است ماهی آزاد (سالمون): این ماهی نیز دارای چربی بالا و طعم خوشمزه‌ای است که در هنگام کباب کردن به خوبی حفظ می‌شود ماهی سی بس (سیباس): این ماهی به خاطر بافت گوشتی و چربی مناسبش برای کباب کردن بسیار توصیه می‌شود ماهی حلوا سیاه: گوشت لطیف و چرب این ماهی آن را به گزینه‌ای عالی برای کباب تبدیل کرده است ماهی سرخو: یکی از لذیذترین ماهی‌های پرچرب که برای کباب کردن مناسب است ماهی میش: با طعمی عالی و بافت بدون خار، این ماهی نیز گزینه‌ای مناسب برای کباب کردن است نحوه گریل کردن فیله ماهی
کباب کردن فیله ماهی زمانی آسان و لذت‌بخش است که گریل شما تمیز، روغن‌کاری شده و داغ باشد.
آماده‌سازی فیله
خشک کردن و مزه‌دار کردن : ابتدا فیله‌ها را خشک کنید و با نمک و فلفل مزه‌دار نمایید. قرار دادن فیله‌ها : اگر از فیله‌های با پوست استفاده می‌کنید، سمت پوست را به سمت پایین روی گریل قرار دهید تا پوستی ترد و خوشمزه به دست آورید. زمان پخت
پخت یک طرف : فیله‌ها را به مدت 75 درصد از زمان پخت، از یک طرف بپزید. برگشتن فیله : سپس آن‌ها را برگردانید و 25 درصد باقی‌مانده زمان پخت را با حرارت کم ادامه دهید. قانون کلی : به‌طور کلی، برای هر اینچ ضخامت فیله، حدود هفت دقیقه زمان پخت با حرارت بالا نیاز است. تنظیمات بر اساس سلیقه
شما می‌توانید این روش را بسته به سلیقه خود و نوع ماهی که انتخاب می‌کنید، تنظیم کنید. برای مثال، ممکن است شما ماهی سالمون را به صورت متوسط رو به کمیاب دوست داشته باشید، در حالی که ماهی راهب را ترجیح دهید که کاملاً پخته شود.
کباب کردن ماهی کامل
کباب کردن ماهی کامل نیز جذابیت‌های خاص خود را دارد. این روش نه تنها زیبایی خاصی به غذا می‌بخشد، بلکه پختن ماهی روی استخوان باعث می‌شود که آن مرطوب و خوشمزه باقی بماند. شما می‌توانید هر نوع ماهی را به صورت کامل کباب کنید، حتی گونه‌های ظریف‌تر.
آماده‌سازی ماهی کامل
قبل از کباب کردن، حتماً باید پوست ماهی را جدا کرده و روده‌های آن را خارج کنید. همچنین، برداشتن باله‌ها اختیاری است اما می‌تواند مفید باشد.
افزودن طعم‌دهنده‌ها
برای افزایش طعم و عطر ماهی کامل، می‌توانید حفره داخلی آن را با تکه‌های مرکبات و شاخه‌های سبزی (مانند لیمو و آویشن) پر کنید. این کار به طعم‌دهی بیشتر و معطر شدن ماهی کمک خواهد کرد.
نحوه گریل کردن ماهی کامل
مانند فیله، ماهی را خشک کنید و قبل از کباب کردن، آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید. یکی از مهم‌ترین نکات برای کباب کردن ماهی کامل این است که وقتی ماهی روی حرارت است، آن را تا حد امکان کمتر نگهداری کنید. رنده‌های گریل داغ، تمیز و روغن‌کاری شده، مانند آتش‌سوزی دو منطقه‌ای، کلیدی هستند.

آریا بانو

نحوه گریل کردن ماهی کامل
ماهی را روی طرف داغ آتش، نزدیک لبه دور رنده قرار دهید. قسمت بالای ماهی (جایی که باله پشتی قرار داشت) باید با لبه رنده هماهنگ شود. ماهی را خوب بپزید (حدود دو تا سه دقیقه) روی حرارت زیاد.
با دقت از یک کاردک فلزی استفاده کنید تا بررسی کنید که آیا ماهی رها شده است (یعنی به رنده نچسبیده است). اگر اینطور نیست، این طرف به زمان بیشتری نیاز دارد. پس از رها شدن، ماهی را به آرامی به سمت مرکز گریل بغلتانید. اجازه دهید ماهی دو تا سه دقیقه دیگر از طرف دیگر بپزد. اگر ماهی های کوچک تری را کباب می کنید، تمام شده است.
ماهی‌های بزرگ‌تر و ضخیم‌تر به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارند: اگر از گریل زغالی استفاده می‌کنید، از دو حوله ضخیم و خشک آشپزخانه برای گرفتن دسته‌های هر طرف رنده استفاده کنید. آن را بلند کرده و بچرخانید تا ماهی اکنون در سمت خنک گریل قرار بگیرد. (اگر از گریل گازی استفاده می‌کنید و نمی‌توانید رنده را بچرخانید، ماهی را به آرامی به سمت سرد آتش حرکت دهید.)
روی گریل را بپوشانید و دریچه های درب آن را برای بقیه زمان پخت باز کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1304149/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

در 90 درصد موارد ویروس HPV قابل درمان است و رفع می‌شود

صلاح: تن و بدنم با دیدن پنالتی بازی تاتنهام می‌لرزد!

اسپالتی: کمتر تیمی می‌تواند حریف ایتالیا شود!

فتح‌الله‌زاده: امیدوارم مدیریت مجتبی مثل فوتبالش باشد

چوپانی که مخترع نخستین قلب مصنوعی شد!

برادران کروس یک جایزه ویژه گرفتند!

مصدوم جدید پرتغال؛ پالینیا با تیم تمرین نکرد

مشکل جدی آلمان؛ عفونت ویرتز دردسرساز شد

ترکیب احتمالی ایران مقابل کره شمالی

کودی خاکپو: آنفیلد خاص‌ترین جای دنیاست!

بهترین زمان تعویض وسایل کهنه با نو ؛ عمر مفید لوازم خانگی چقدر است؟

به نظرت سال 1410 دلار چند میشه؟

هوملس 72 ساعت خواب و خوراک نداشته!

دیدار وزیر ورزش با مدیرعامل جدید ملوان

انتقاد تند اسکالونی از اتفاق جنجالی فوتبال آرژانتین

رقیب الکسیس گندوز از نورماندی آمد!

پاسخ به اتهام جادوگری؛ تحقیق کن برادر!

فتح‌الله‌زاده: مجتبی جباری تجربه مدیریتی ندارد

ستاره پرسپولیس بازی‌های تیم ملی را از دست داد

رسوایی جدید برای داور جنجالی؛ استعمال مواد مخدر!

دریای ابر در روستای سر ییلاق از توابع سوادکوه مازندران

مبارزه سرپایی بین دو گوزن سیکا در جنگل

کشتی گرفتن در فضا را ببینید

حمله غافلگیرکننده پلیکان به پرنده ماهی‌گیر برای سرقت شکار

فرود هواپیما از نمای نزدیک

توسل به صدیقه طاهره(س)

نظر خارجی‌ها درباره شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها

وقتی سنجاب بینی گرگ را گاز گرفت!

طرز تهیه ته انداز باقالی پلو برای آخر هفته

استعداد چاقی در چه افرادی وجود دارد؟

7 تا کار که تمام افراد موفق قبل از 8 صبح انجام می‌دهند

کهکشان مارپیچی NGC 4689

وظیفه ما در سازمان ملی هوش مصنوعی، تسهیل‌گری است

آخرین پرواز هیجان انگیز کاوشگر پارکر

چگونه تشخیص بدهیم تصویرهای ناسا از سحابی ها حقیقت دارد؟

جو نازک سیاره بهرام

شعر انتخابی مهران پوپل در رقابت شاعران

درس این زندگی از بهر ندانستن ماست!

آماری جالب از عادت ایرانیان به خواندن کتاب

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

شعرخوانی زیبا دکتر کاکاوند

سپاهان بدون مورایس و آلمیدا استارت زد!

آرتتا از جایی که فکر نمی‌کرد ضربه خورد؛ جراحی بن!‏

انگولو کانته از گرفتن بازوبند امباپه معذب بود!‏

رئال برای خوشحالی امباپه کافی است

مطمئنم آموریم انرژی یونایتد را تغییر می‌دهد

اخراج سرمربی‌ای که با پهپاد جاسوسی می‌کرد!‏

چشمی آماده چالش‌های جدید از لائوس تا جده!

داور بین‌المللی برای اولین دیدار زنان پرسپولیس

بارلا: بلژیک تیم مورد علاقه‌ من است!