«حمص»یک پیش غذا سنتی و خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / نخود پخته یک و نیم پیمونه
ارده 3 قاشق غذا خوری
آب لیمو تازه دو قاشق غذا خوری
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
نمک و فلفل
برای لطافت بیشتر پوست نخود رو جدا کنید و با بقیه مواد توی بلندر کاملا بلند کنید.
نکات مهم اش: نخودتو گرم باشه زمان پوره کردن، حسابی پخته باشه که با انگشت راحت له بشه و حتمااا از ارده ی مرغوب و با کیفیت استفاده کنید.
زمان سرو با پولبیبر و روغن زیتون تزیین کنید.
برای نون برشته من از پیتا استفاده کردم .
با روغن زیتون و سماق مزه دار کردم و توی فر 200 درجه به مدت 15 دقیقه برشته کردم
-
سه شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۲:۱۳
-
۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1304019/