طرز تهیه خورش کرفس رستورانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
گوشت گوسفندی نیمه چرب 500 گرم (برای 5 نفر )
یک بوته کرفس متوسط
سبزی سرخ شده قورمه سبزی 300 گرم
نعنا خشک 1 ق غ
جعفری خشک 2 ق غ
عصاره ی تمر هندی
ابغوره 2 ق غ
ادویه ها ( نمک ، فلفل ، پودر سیر و پیاز ، پودر انبه )
نکته ی مهم :
گوشت خورشتتون نه باید ریز باشه نه درشت باشه حتما سایز قورمه ای خورد کنید که ظاهر خورشت کرفستون جذاب تر بشه
گوشتو بیش از حد سرخ نکنید چون بافتش سفت میشه
ساقه های کرفس هم مثل گوشت نباید زیاد سرخ بشن چون خشک و بدون اب میشه بافتشون و شبیه تفاله میشه که این نکته خیلی مهمه
نکته خوشمزه شدن همه ی خورشتای ایرانی اینه که با حرارت کم و ریز جوش توی زمان طولانی بپزه
-
دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱:۳۴
-
۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1302549/