تقدیر از هنرمندان با ابراز امیدواری از ادامه برپایی جشنواره تئاتر کودک در همدان
سیاسی
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایسنا/ دستاندرکاران برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان با رونمایی از 10 عنوان کتاب بنیاد نمایش کودک، بر تاثیرگذاری برگزاری این جشنواره در شهر همدان از جنبههای مختلف تاکید و ابراز امیواری کردند که جشنواره تئاتر کودک از همدان خارج نشود.
مراسم تجلیل از هنرمندان پیشکسوت، اعضای هیأت داوران و گروههای خارجی شرکتکننده در بیست و نهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان شامگاه سهشنبه پانزدهم آبان ماه با حضور استاندار، شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر همدان، مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیرجشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان و تعدادی از هنرمندان در مجموعه گردشگری «کتیبه» همدان برگزار شد.
حمید ملانوری شمسی، استاندار همدان در ابتدای این مراسم که اجرای آن برعهده علیرضا آقایی دبیر اجرایی بیست و نهمین جشنواره بینالمللی کودک و نوجوان همدان بود، با بیان اینکه همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین است، اظهارکرد: مردم همدان اصیل، مهماندوست و هنردوست هستند و میزبانی این جشنواره باعث فخر مردم است. مردم و مسئولان همدان در دورههای مختلف برگزاری جشنواره با آن انس و الفت گرفتند و امیدواریم این جشنواره به هیچ دلیلی از همدان خارج نشود و ما برای همیشه میزبان این جشنواره در همدان باشیم. برگزاری این جشنواره تاثیرات بسیاری در شهر داشته و حضور هنرمندان در کنار هم منجر به ارتقای سطح دانش هنرمندان و نشاط اجتماعی شده است.
او با بیان اینکه جوانان و نوجوانان به دنبال موضوع ارزشمندی به نام هویت هستند، گفت: برای جامعه متمدن ایرانی جای تاسف است که نتوانستیم تاریخ و فرهنگ خود را در دسترس و معرض برخورداری نسل جوان قرار دهیم. ابزار هنر برای مردمی که تشنه شنیدن و دیدن اعماق وجودی هستند، میتواند این موضوع را به خوبی برطرف کند. بنده معتقدم کالاهای هنری باید در اختیار مردم قرار بگیرد و از آن استفاده کنند، چون هر اندیشهای که در قالب هنر باشد، ماندنی است.
سید مسعود حسینی، شهردار همدان هم با اشاره به تاثیر مثبت جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان در در افزایش قابلیتهای گردشگری همدان اظهار کرد: هماهنگی در وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط نمایندگان مردم همدان در مجلس شورای اسلامی موجب هم افزایی شد تا جشنواره به خاستگاه اصلیاش همدان بازگردد و ما قدردان زحمات همه برای این تعامل و همکاری در مجموعه استان همدان هستیم.
سید مسعود حسینی گفت: شاید این رویدادها برای خیلی از کودکان غزه و لبنان و کشورهایی که تحت ظلم استکبار جهانی هستند آرزو است و امیدوارم صلح و عدالت در سراسر جهان گسترانده شوند.
او بیان کرد: برگزاری و میزبانی 21 دوره از جشنواره در شهر تاریخی و کهن همدان مؤید، ظرفیتهای همدان برای توسعه گردشگری است. ضمن اینکه برنامههای جنبی جشنواره موجب افزایش شادمانی بیشتر در شهر شد و این مهم ترین دستاورد با ارزش برای متولیان و برگزار کنندگان است.
امیر مشهدیعباس، دبیر جشنواره در مراسم تجلیل از میهمانان، داوران و هنرمندان پیشکسوت تئاتر در بیستونهمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان اظهار کرد: برگزاری این جشنواره مراحل سختی دارد و سختیهایش غیرقابل پیشبینی است اما تنها چیزی که خستگی را از تن عوامل جشنواره در میکند حال خوب بچههای شهر است.
او با تقدیر از اهالی رسانه و مسئولان برگزاری جشنواره گفت: امیدواریم مسئولان دست به دست هم دهند تا جشنواره متفاوتی را برای سال آینده داشته باشیم.
حمید نیلی، مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد
اسلامی نیز در این مراسم با قدردانی از دستاندرکاران برگزاری بیست و نهمین جشنواره بینالمللی کودک و
نوجوان همدان اظهار کرد: پیام این دوره از جشنواره امنیت، دوستی و محبت است و امیدواریم میهمانان ما مبلغ خوبی برای سرزمینمان باشند.
او با تشکر از میهمانان عراقی که پرچم متبرک حرم امام حسین (ع) را هدیه آوردند، گفت: امام حسین(ع) برای ما همه چیز است و بهترین هدیهای بود که دریافت کردم.
هم زمان با برگزاری بیست و نهمین جشنواره بین المللی
تئاتر کودک و
نوجوان همدان از 10 عنوان کتاب بنیاد نمایش کودک در حضور مدیران عالی رتبه استان همدان و مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد
اسلامی رونمایی شد.
سیدحسین فداییحسین، نویسنده، مدرس و عضو هیات مدیره بنیاد نمایش کودک در ابتدای مراسم رونمایی توضیح داد: آنچه در این مراسم پیش روی مخاطبان قرار می گیرد فقط بخشی از فعالیتهای بنیاد نمایش کودک درحوزه تاریخ شفاهی است و ما براساس زمان بندیهایی که در این زمینه انجام دادیم بنا داریم تا بحث تاریخ شفاهی را به صورت مستمر ادامه دهیم.
کتاب های «با قصه های
مادر بزرگ شدم» مشتمل بربررسی آثار و فعالیت های مسلم قاسم نویسنده، کارگردان و مدرس
تئاتر کودک و نوجوان، «عشق به تئاتر، سهم من از کودکی» مشتمل بر گفتگو با حسن دادشکر مدرس دانشگاه، نویسنده، کارگردان و بازیکر پیشکسوت عرصه
تئاتر کودک و نوجوان، «آن کودکی های ناتمام» مشتمل بر گفتگو با عباس جهانگیریان نویسنده، پژوهشگر و مدرس تئاتر، «جادوی کودکی ها، رویای بزرگسالی» مشتمل بر گفتگو با احمد بیگلریان، «رنسانس های ناتمام» مشتمل برگفتگو با بهروز غریب پورنویسنده، کارگردان و مدیر هنری و منصور خلج پژوهشگر، نویسنده، مدرس و کارگردان تئاتر، «حال خوب کودکی ها» مشتمل بر گفتگو با سوسن مقصودلو
بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر،
سینما و تلویزیون، «دستبند جادویی» اثر تارا جلالی پور، «کارستان» اثر آراد ترابی، «دختری به نام میخک» اثر نهال قلی پور، «دادگاه آب حیات» اثر تانیا رضایی رونمایی شد.
-
پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲:۰۰
-
۴۹ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1300976/