آریا بانو

آخرين مطالب

راهنمای کامل برای تشخیص گلابی رسیده و نحوه استفاده از گلابی در دستور غذاها ! خانه داري

راهنمای کامل برای تشخیص گلابی رسیده و نحوه استفاده از گلابی در دستور غذاها !
  بزرگنمايي:

آریا بانو - گلابی، میوه‌ای خوشمزه و آبدار است که در فصل پاییز برداشت می‌شود. اما برای لذت بردن از طعم شیرین و بافت نرم آن، باید بدانید که چگونه گلابی رسیده را تشخیص دهید و اگر گلابی شما هنوز نارس است، چگونه آن را سریع‌تر رسیده کنید.

رنگ پوست گلابی بسته به نوع آن متفاوت است. برخی از انواع گلابی با رسیدن زرد می‌شوند، برخی دیگر تغییر رنگ محسوسی ندارند. اما به طور کلی، گلابی رسیده رنگ یکدست‌تر و براقی دارد. گلابی رسیده بوی شیرین و مطبوع دارد. اگر گلابی بویی نداشت یا بوی نامطبوعی می‌داد، نشان‌دهنده نارس یا خراب بودن آن است. تشخیص رسیدن گلابی چندان سخت نیست. با رعایت نکات زیر می‌توانید به راحتی گلابی رسیده را از نارس تشخیص دهید راهنمای کامل برای تشخیص گلابی رسیده و تسریع روند رسیدن آن را در پرشین وی ببینید.
تشخیص گلابی رسیده
گلابی، میوه‌ای خوشمزه و مغذی است که به خانواده گل‌سرخیان تعلق دارد و بومی مناطق معتدل و سردسیری است. این میوه با طعمی شیرین و بافتی آبدار، به عنوان “شاه میوه” شناخته می‌شود و در انواع مختلفی مانند گلابی اروپایی و آسیایی وجود دارد
گلابی سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی است. هر 100 گرم از این میوه حدود 58 کیلوکالری انرژی دارد و حاوی ویتامین‌های A، C، E و گروه B است.
همچنین، گلابی منبع خوبی از فیبر غذایی است که به بهبود گوارش و کاهش کلسترول کمک می‌کند.
آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گلابی، مانند کوئرستین و پروسیانیدین، به کاهش التهاب و خطر بیماری‌های قلبی کمک می‌کنند
چگونه بفهمیم گلابی رسیده است؟
مهمترین چیزی که در مورد گلابی باید بدانید این است که زمانی رسیده است. جیم موریس، مدیر بازاریابی و ارتباطات دفتر شمال غربی Pear Bureau ، یک سازمان غیرانتفاعی که گلابی‌های کاشته شده در واشنگتن و اورگان را تبلیغ می‌کند، می‌گوید: “گلابی روی درخت نمی‌رسد. آنها زمانی که بالغ هستند برداشت می‌شوند – نه رسیده‌اند.” ، جایی که بیشتر انواع ایالات متحده تولید می شود.

آریا بانو

چگونه بفهمیم گلابی رسیده است؟
روش‌های تشخیص رسیده بودن گلابی:
فشار دادن با انگشت:
با فشار ملایم انگشت شست خود به بالای گلابی نزدیک ساقه آن، نرمی میوه را بررسی کنید. اگر گلابی کمی نرم باشد، نشان‌دهنده رسیده بودن آن است. در غیر این صورت، اگر سفت باشد، گلابی نارس است
رنگ میوه:
گلابی‌ها معمولاً در حین رسیدن از رنگ سبز به زرد تغییر رنگ می‌دهند. بنابراین، رنگ زرد یا طلایی می‌تواند نشانه‌ای از رسیدگی باشد. همچنین باید از وجود لکه‌های قهوه‌ای پرهیز کنید، زیرا این لکه‌ها نشان‌دهنده خراب شدن میوه هستند
بوی گلابی:
بوی خوشایند و شیرین گلابی نیز می‌تواند نشانه‌ای از رسیدگی آن باشد. اگر بوی خاصی احساس کردید، احتمالاً گلابی آماده مصرف است
مدت زمان رسیدن:
معمولاً گلابی‌ها بین 3 تا 4 روز پس از خرید به طور طبیعی می‌رسند، بنابراین اگر آن‌ها را در دمای اتاق نگهداری کنید، روند رسیدن ادامه خواهد یافت
محل نگهداری:
برای تسریع در روند رسیدن، می‌توانید گلابی‌ها را در یک کیسه کاغذی قرار دهید یا آن‌ها را نزدیک میوه‌های دیگری که اتیلن تولید می‌کنند (مانند موز یا سیب) قرار دهید
نحوه رسیدن گلابی
اگر گلابی‌های شما رسیده نیستند، وقت بگذارید و آنها را از سرما دور نگه دارید.
موریس می‌گوید: «بهترین راه برای رسیدن گلابی‌ها این است که آن‌ها را در دمای اتاق نگهداری کنید، مثلاً در ظرف میوه روی پیشخوان آشپزخانه. “اگر آنها را در نزدیکی سایر میوه هایی که اتیلن تولید می کنند مانند موز نگهداری کنید، این روند رسیدن را تسریع می کند.”
راه سریع
روش دیگر برای رسیدن سریعتر گلابی این است که آن را در یک کیسه کاغذی همراه با یک سیب یا یک موز نگهداری کنید. این روش گلابی را در معرض اتیلن بیشتری قرار می دهد و در نتیجه رسیدن را سرعت می بخشد. (فراموش نکنید که گلابی را با یک موز مخفی کرده اید وگرنه ممکن است متوجه شوید که برای استفاده خیلی رسیده است.)
محل نگهداری گلابی رسیده
پس از رسیدن، گلابی ها را باید در یخچال نگهداری کنید (گلابی های نارس را باید در دمای اتاق نگهداری کنید.) نگهداری آن ها در یخچال، عمر شیرین ذوب گلابی را تا چند روز افزایش می دهد.
نحوه استفاده از گلابی در دستور غذاها
در دسرها و شیرینی‌ها:
کمپوت گلابی: یکی از رایج‌ترین روش‌های استفاده از گلابی است که به صورت ساده یا با افزودن ادویه جات تهیه می‌شود. پای گلابی: یک دسر کلاسیک و خوشمزه که با خمیر پای و گلابی پر شده تهیه می‌شود. تارت گلابی: شبیه به پای گلابی است، اما با خمیر تارت تهیه می‌شود. کیک گلابی: می‌توانید گلابی را به کیک‌های اسفنجی، کیک‌های رولتی و کیک‌های یزدی اضافه کنید. مربا و ژله گلابی: یک گزینه عالی برای صبحانه یا میان وعده است. دسرهای موس و پاناکوتا: گلابی را می‌توانید به عنوان لایه یا تزئین در این دسرها استفاده کنید. سالاد میوه: گلابی به همراه میوه‌های دیگر مانند موز، سیب و انگور یک سالاد میوه خوشمزه و مغذی درست می‌کند.

آریا بانو

نحوه استفاده از گلابی در دستور غذاها
در غذاهای اصلی:
خورش گلابی: یک خورش خوشمزه و متفاوت که با گوشت و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. سالاد گوشت و گلابی: ترکیبی از طعم‌های شیرین و شور که در سالادهای گوشت بسیار خوشمزه می‌شود. سس سالاد با گلابی کاراملی: یک سس سالاد متفاوت و خوشمزه که با گلابی کاراملی شده تهیه می‌شود. پنیر و گلابی: ترکیبی کلاسیک که به عنوان پیش غذا یا میان وعده سرو می‌شود. ساندویچ گلابی و پنیر: یک ساندویچ سبک و خوشمزه برای میان وعده. در نوشیدنی‌ها:
شربت گلابی: یک شربت طبیعی و خوشمزه که می‌توانید آن را با آب مخلوط کرده و بنوشید. کوکتل با گلابی: گلابی را می‌توانید به کوکتل‌های مختلف اضافه کنید تا طعم متفاوتی به آن‌ها بدهید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1300948/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چند ثانیه آفرود در سیاره ی مریخ با perseverance

شعرخوانی دختر شیرین زبان برای خواهر

جشن جالب هواداران استقلال خوزستان پس از گل زدن به هوادار

مقاومتی ستودنی برابر اوسیمن و دوستان؛ عملکرد بی‌نظیر دروازه‌بان ایوپ‌اسپور در دیدار برابر گالا

پس‌گردنی زدن مورینیو به یکی از اعضای تیم فنرباغچه!

گل دوم سپاهان به استقلال تاجیکستان توسط کامارا

تساوی پاختاکور ازبکستان و العین امارات

خداحافظی سپاهان از آسیا با وجود برد برابر استقلال تاجیکستان

محمد کریمی: جای تاسف دارد که صعود نکردیم

چشمی: داور می‌خواست الاهلی بازنده نباشد

سید حسین حسینی: داور برای اعلام پنالتی شک داشت

7 فیلم سازمان اوج در جشنواره حقیقت کدامند؟

دوره «سواد رسانه‌ای برای سلامت زیست مجازی» برگزار شد

مهرانه مهین ترابی: از اینکه مادر نیستم خوشحالم!

ویدئویی که نشان میدهد چرا مردم «رضا عطاران» را دوست دارند؟

لحظه‌ای از «قهوه پدری» که خود مهران مدیری از خنده ترکید!

راز توقیف برنامه جدید سروش صحت / کدام بخش از برنامه او باعث شد تا پخش آن متوقف شود؟

عمو پورنگ و آغاز یک افسانه / نگاهی به اولین اجرای داریوش فرضیایی در تلویزیون

جنجال عروسی دختر یازده ساله با پسر 27 ساله / واکنش‌ها و تبعات اجتماعی

نقاشی شگفت‌انگیز از دکتر پزشکیان / هنرمند معلول در روز جهانی معلولیت درخشش خود را نشان داد

هدیه ویژه نوه شهید رئیسی به مردم غزه / اقدامی خاص برای حمایت از فلسطین در شرایط بحرانی

واکنش خبرگزاری فارس به جوکر زنان / تحلیل دقیق دلایل خواسته این رسانه برای توقیف برنامه پرحاشیه

قانون عفاف و حجاب / بررسی جریمه‌های مالی و پیامدهای آن برای زنان و مردان

تغییرات جدید در نظام کنکور 1404 / چطور اصلاحات اخیر می‌تواند آینده تحصیل دانش‌آموزان را شکل دهد؟

8 تصنیف خاطره انگیز و ماندگار از استاد غلامحسین بنان

کاهش تعداد کودکان کار در ایران

شهردار تهران: موضوع انتقال پایتخت نشدنی است

ماجرای تجاوز گروهی چند پسر به یک دختر جوان در یاسوج

فرود اضطراری پرواز تبریز - مشهد به دلیل نقص فنی

سرقت 500 میلیونی از مراسم عروسی در تهران

علت نامگذاری حضرت زهرا سلام الله علیها به «فاطمه» و «منصوره»

"انگشتر بی‌نظیر" اثری ماندگار از استاد علی

سخن بزرگان/ مزار حضرت زهرا علیهاالسلام کجاست؟

مداحی قدیمی حسن خلج برای حضرت زهرا(س)

این سوپ فرانسوی رو امتحان کنید

آقایان با خانم‌هایتان صحبت کنید

تبلیغات به «چت‌جی‌پی‌تی» وارد می‌شود

یار مردان خدا باش!

ستاره سابق چلسی صدر را تقدیم ژاپنی‌ها کرد

چادرملو یک قدم تا شوک بزرگ به تراکتور

جنجالی‌ترین بازی لیگ نخبگان برنده نداشت

گل اول تراکتور به چادرملو توسط مهدی هاشم‌نژاد

گل اول سپاهان توسط محمد کریمی از روی نقطه پنالتی

واکنش تماشایی ادسون ماردن مانع از گلزنی تراکتور شد

دفع ناقص دروازه‌بان؛ گل اول پاختاکور به العین توسط جوروکوزیف

گل مساوی العین به پاختاکور توسط سوفیان رحیمی

تصاویری که برای اولین بار منتشر می‌شود؛ پشت صحنه‌ی آماده سازی تیم ملی

ویدا جوان و مونا کرمی با چادر به سریال ماه رمضان آمدند

تنور جشنواره 43 با حامد بهداد و هانیه توسلی داغ می‌شود

انتشار قسمت دوم برنامه «سروش صحت» پس از حواشی فراوان