معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه: غرب بیشترین ظلم را در حق زنان کرده است
اجتماعی
بزرگنمايي:
آریا بانو - ایسنا / معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: غرب با نگاه ابزاری به زن، بیشترین ظلم را در حق زنان کرده است و این درحالی است که در نگاه اسلامی، زن یک جایگاه عالی و ممتاز در جامعه دارد.
به نقل از قوه قضاییه، در سلسله رویدادهای طراحی الگوی حکمرانی تمدنی در حوزه زنان و خانواده، نشست «الزامات نظام حمایت قضایی در حکمرانی حوزه زنان و خانواده» با حضور اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه برگزار شد.
اصغر جهانگیر در این نشست که جمعی از قضات زن و صاحبنظران در حوزه زنان و خانواده حضور داشتند، بر ضرورت ارتقای حوزه حکمرانی در حوزه زنان و خانواده تاکید و بیان کرد: در حوزه قضایی، تقنینی و اجرایی ما همواره با چالشهایی در خصوص مسائل زنان و خانواده مواجه بودیم و علیرغم بسیاری از دستاوردها و موفقیتهایی که به برکت نظام جمهوری اسلامی در حوزه زنان و خانواده بدست آمده است؛ همچنان چالشهای متعددی وجود دارد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به نگاههایی که غرب به حوزه زنان و خانواده دارد، یکی از آسیبهای جدی در ادوار گذشته را نگاهها و دیدگاههایی دانست که تلاش کرد بر مبنای سبک زندگی غربی، مطالباتی برای حوزه زنان و خانواده داشته باشد.
جهتنگیر در نقد دیدگاه غربی که به زن، نگاهی کالاگونه، ابزاری و تبلیغاتی دارد، افزود: غرب با نگاه ابزاری به زن، بیشترین ظلم را در حق زنان کرده است و این درحالی است که در نگاه اسلامی، زن یک جایگاه عالی و ممتاز در جامعه دارد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با برشمردن آسیبها و چالشهایی که مشخصا در حوزه حکمرانی قضایی پیرامون مسائل زنان و خانواده وجود دارد، گفت: امروز این ظرفیت و توانایی وجود دارد که قوه قضاییه با همافزایی با دستگاههای ذیربط و مسئول در حوزه زنان و خانواده، چالشها را برطرف کند و در صحنه عمل شاهد نقشآفرینی زنان در عرصههای مختلف باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش به سند تحول در قوه قضاییه اشاره کرد و گفت: سند تحول عدلیه، ابعاد و موارد مهمی از حوزههای حکمرانی قضایی را مورد توجه قرار داده است و خارج از شعارها و کلیشهها، برنامهها و راهبردهای مهمی هم برای حوزه زنان و خانواده دارد و همه باید بکوشند به این راهبردها جامه عمل بپوشانند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه رویکرد سند تحول قضایی را در راستای تعالی و تحکیم بنیان خانواده دانست و در عین حال تاکید کرد: برنامهها و راهبردهای سند تحول قضایی در حوزه زنان و خانواده نباید محدود به عدلیه باشد بلکه در مواردی لازم است تا این راهبردها برای دستگاههای ذیربط هم الزاماتی داشته باشد و در صورت نیاز تبدیل به قانون شود.
وی در این نشست با اشاره به اینکه باید از تجربههای موفق حکمرانی بهره کامل را برد و آن را به حوزههای دیگر انتقال داد، به تجربه موفق حکمرانی در حوزه دفاعی و نظامی اشاره کرد و گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران در حوزه امنیت و دفاع درخشیده است و همه دنیا فهمیده است که ما «تولید قدرت» کردهایم و قادریم به هر تعرض و تجاوزی از دشمنان، با قاطعیت و قدرتمندانه پاسخ بدهیم. این تجربه موفق ما در حوزه حکمرانی دفاعی- امنیتی باید به حوزههای دیگر سرایت کند و با اراده لازم بتوانیم هر جا که چالش ناکارآمدی وجود دارد با برنامه، تدبیر و همت، چالشها و مشکلات را حل کنیم و گوهر ارزشمند کارآمدی را در حکمرانی کشور تقویت کنیم.
-
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸:۱۱
-
۲۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1298019/