آریا بانو

آخرين مطالب

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد: 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی/ شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است بیمه دی

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خبر داد: 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی/ شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بازدید سرزده و بدون اطلاع‌ از بیمه دی از 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی خبر داد و گفت: شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است که از هفته آینده این مرکز 24 ساعته در خدمت جامعه معزز ایثارگری خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، مهندس سعید اوحدی در حاشیه این بازدید گفت: این بازدید جهت بررسی میزان عملیاتی شدن تصمیماتی است که در دوره جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران گرفته شده است، ما وعده داده بودیم که تعداد مراکز درمانی را به 10 هزار مرکز و تا پایان سال به 11 هزار مرکز برسانیم. همچنین تاکید کرده بودیم که اگر ایثارگران هزینه درمانی را به صورت مستقیم در مراکز درمانی پرداخت کنند، ظرف 48 ساعت کار تسویه حساب آن انجام شود. کار ویژه‌ای توسط سرپرست بیمه دی انجام شد که با عنوان «پزشک تخصصی بیمه مراقبتی از راه دور» است. امروز آمده‌ایم که بدانیم این امور به چه مرحله‌ای رسیده است؟
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه یک میلیون و 600 هزار عزیز جامعه هدف ما تحت پوشش خدمات بیمه دی هستند، اظهار داشت: روزانه 65 هزار نفر به بیمه دی مراجعه می‌کنند که عدد بزرگی در بین بیمه‌های کشور است‌ که باید ظرف 48 ساعت کار تسویه حساب هزینه‌های درمانی آنها انجام شود. توصیه ما به جامعه معزز ایثارگری این است که به مراکز طرف قرارداد مراجعه کنند چراکه آنجا نیاز نیست هیچ وجهی پرداخت کنند زیرا مراکز درمانی با بیمه دی قرارداد دارند.
مهندس اوحدی در ادامه افزود: یک خبر خوب هم بدهم، قراردادهای با مراکز درمانی بیمه دی حداکثر ظرف دو ماه تسویه می‌شود. اعتمادسازی را در مراکز درمانی ایجاد می‌کنیم چرا که اگر آنها هم مشاهده کنند بیمه دی خدماتش را به روز کرده است، خدمات مطلوب‌تری را به مراجعه‌کنندگان می‌دهند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: امروز پزشک مراقبت از راه دور ایجاد شده است. پزشکان متخصصی در بیمه دی مستقر شدند. این پزشکان مراحل درمانی را بررسی می‌کنند و با نظر این عزیزان مراحل ارجاع بعدی بیمار طی درمان صورت می‌گیرد. یک اتفاق دیگر رخ داد یک مرکز تماس ملی در بیمارستان شهید مصطفی خمینی ایجاد کردیم که به صورت شبانه‌روز از 5 بعدازظهر تا 8 صبح پاسخگوی ایثارگران معزز هستند. تعداد زیادی از همکاران ما صبح تا 12 شب، بعد از آن 12 شب به بعد برنامه شیفت شب را دارند تا با مرکز تماس ملی با ظرفیت بیشتری در خدمت جامعه هدف باشیم.
مهندس اوحدی ضمن تشکر و قدردانی از همکاران بیمه دی، خاطرنشان‌کرد: این سه موضوع را که خدمت جامعه هدف وعده داده بودیم به لطف خدا محقق شد و امیدواریم مجموعه همکاران بیمه دی با ایجاد یک نظام پیشنهادات بتوانند در حوزه فناوری و تسهیل خدمات به جامعه هدف موفق باشند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از 24 ساعته شدن مرکز تماس بیمه دی خبر داد و گفت: مرکز تماس بیمه دی 24 ساعته می‌شود. ممکن است که عزیزی مشکلی برای او پیش بیاید و خانواده بیمار سوالی و دغدغه‌ای داشته باشند حتما مرکز تماس بیمه دی به صورت شبانه روزی برای پیشنهادات فعال خواهد شد. شماره مرکز تماس بیمه دی 1671 است که از هفته آینده این مرکز 24 ساعته در خدمت جامعه معزز ایثارگری خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1292616/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار سیل در 14 استان

زمان ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری اعلام شد

نصب پرچم ایران به مناسبت روز جمهوری اسلامی در حرم مطهر رضوی

آخرین نماز صبح مادرم

با ورقه های لازانیا یه فینگرفود جذاب درست کن

یک فن ساده خیاطی هم یاد بگیریم

واکنش باشگاه ناپولی به احتمال جدایی کونته

سالی نکو برای ایران با 4 قهرمانی مختلف و صعود به جام جهانی

شمسایی: امیدوارم حضور مربی خارجی هر چه زودتر نهایی شود

جانشین پاشازاده مشخص شد

زلاتان: افترا نزنید، من حال و آینده میلان هستم

برد دربی از دماغ ایسکو درآمد!

سریال هم‌بازی از امروز از شبکه آی فیلم

مرگ بازیگر «پرنده‌های خارزار»

فکر های خنده دار جناب خان در مورد محسن کیایی

بداهه خوانی سالار عقیلی در حضور مادرش در برنامه «از مامان بگو»

آغاز موج دوم سفرهای نوروزی؛ ثبت 509 فوتی در جاده‌ها از آغاز تعطیلات

شرط ازدواجشون شهادت بود!

بهار 1404 دشت سوسن، خوزستان

رفتار جالب یک جغد با جوجه هایش

غیرت صحابه فداکار امیرالمومنین علی مقابل بدگویی به مولای متقیان

تلاوت محزون میزبانان محفل

پیشگیری از بیماری‌های مغزی فقط با مصرف 5 ویتامین

حال سومین دریافت کننده پیوند کلیه خوک خوب است

پنجمین کتاب از مجموعه‌ای پرطرفدار در دستان مخاطبان

12 فروردین و اهمیت بازخوانی حقوق اساسی جمهوری اسلامی

گل طارمی نامزد برترین گل های مقدماتی جام جهانی در آسیا

تغییر برنامه بازی‌های نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان

انتشار فایل‌ صوتی VAR؛ جنجال داوری بازی بارسا-خیرونا!

استعفای پورموسوی از سرمربیگری مس رفسنجان

چهره ها/ مازیار لرستانی در کنار مادرش

لقب هایی که محمدرضا احمدی به بازیکنان داده

الهام چرخنده: نمیخوام بگم ماشینم چیه!

بابک زرین با «قصه پری» نامزد یک جشنواره جهانی شد

مصوبه جنجالی سوابق تحصیلی پایه یازدهم برای پشت کنکوری‌ها لغو شد

افزایش شمار جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس به 15 نفر

(11 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ جاده چالوس به سمت تهران و کرج یکطرفه شد

صحبت های جالب توریست انگلیسی‌؛ آنچه رسانه‌های‌غربی از ایران نمی‌گویند!

ساحل مکسر هرمزگان

سیب زمینی تنوریِ خامه ای یک غذای متفاوت

مصرف فیبر چه خواصی برای سلامتی دارد؟

اثرات مثبت خاک بازی

دانشمندی که به هوش مصنوعی، خواندن و نوشتن دی‌ان‌ای آموخت

بر من گذشت یک رمضان دگر! بگو؛ آیا پسند چشم تو این‌بار بوده‌ام؟

عاملی که مس رفسنجان را گزینه سقوط کرد!

تکلیف سهمیه لئون در جام باشگاه‌های جهان روشن شد

دو ایرانی نامزد جایزه بهترین بازیکن هفته امارات

روزنامه اماراتی: روند البطائح با فرهاد درخشان است

شکست تیم بسکتبال تریر در روز درخشش یخچالی

سوال غافلگیرکننده و سخت از «فرزاد فرخ»