آریا بانو

آخرين مطالب

باشگاه فولاد هرمزگان: کدام عقل سلیم در سالن گازوئیل می‌ریزد؟ گفتگو

باشگاه فولاد هرمزگان: کدام عقل سلیم در سالن گازوئیل می‌ریزد؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - تسنیم /مدیر امور ورزش شرکت فولاد هرمزگان درباره اتفاقات دیدار ناتمام تیم فوتسال فولاد مقابل ایرالکو صحبت کرد.
محمد کارگران درباره اتفاقات دیدار تیم‌های فوتسال فولاد هرمزگان و ایرالکوی اراک در سالن فجر بندرعباس که نیمه‌تمام ماند، گفت: چند کولر جدید برای تهویه هوا در سالن فجر نصب کردیم و تا زمانی که مشکل برق نداشته باشیم، هوای مطبوعی بر سالن حاکم است. طبیعی است که هوای سالن با حضور 2 هزار و 500 تماشاگر شرجی شود و قطراتی کف سالن بنشیند.
وی در مورد تدابیر باشگاه فولاد برای جلوگیری از لیزی زمین بیان کرد: در ورودی سالن، مراقبت‌هایی در دستور کار قرار گرفت تا هوای گرم وارد سالن نشود. در زمان برگزاری بازی، زلزله‌ای رخ داد که باعث شد پست برق دچار مشکل شود. تیمی از اداره برق به سالن آمد و برق را وصل کردند. زمین خیلی لیز نبود و اگر هم این مشکل پیش می‌آمد، عوامل سالن اقدام به نظافت آن بخش از سالن می‌کردند.
مدیر امور ورزش شرکت فولاد هرمزگان درباره پابرجا بودن لیزی زمین در دیدار پالایش نفت بندرعباس - گهر زمین سیرجان تصریح کرد: سیستم سرمایش سالن در این مسابقه طولانی بود که سبب نشستن قطراتی روی زمین و دیواره‌های سالن شد. کولرها پیش از مسابقه هفته اول پالایش نفت - فولاد هرمزگان نصب شده بود و هیچ مشکلی در این دیدار رخ نداد.
کارگران در مورد ادعایی مبنی بر احتمال استفاده از گازوئیل در سالن فجر اظهار داشت: گازوئیل ماده‌ای خورنده است و به سالن آسیب وارد می‌کند. وضعیت سالن فجر امسال با شرایط این سالن در سال گذشته قابل مقایسه نیست. کدام عقل سلیمی حاضر می‌شود کف‌پوش سالن خودش را خراب کند و روی آن گازوئیل بریزد؟
وی با بیان اینکه فولاد هرمزگان از باشگاه آلومینیوم (ایرالکو) اراک شکایت می‌کند، عنوان کرد: شکایت خودمان از ایرالکو به کمیته انضباطی را از طریق هیئت فوتبال هرمزگان ارسال کردیم. عوامل تیم حریف باید اثبات کنند که گازوئیل روی زمین پاشیده شده است. استفاده از گازوئیل از قول سرمربی تیم فولاد نقل شد که خودش چنین حرفی را تکذیب کرد.

مدیر امور ورزش شرکت فولاد هرمزگان درباره ادعای پرتاب اشیا به سوی اعضای تیم ایرالکو بیان کرد: وقتی عروجی به نرده‌ها برخورد کرد، هواداران اعتراض کردند و بازیکن حریف، حرفی رو به تماشاگران ما زد که باعث تحریک شد. یک بطری به سمت او پرتاب شد که آنهم به بازیکن فولاد برخورد کرد و فحاشی رخ نداد. به نظرم تیم ایرالکو دنبال بهانه بود تا مسابقه را از شرایط برگزاری بازی خارج کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1242649/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واژگونی اتوبوس مسافربری در شمال افغانستان 19 زخمی بر جا گذاشت

تصادف سه خودروی سواری با 2 کشته

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

حال خوب فلامینگو‌های مهاجر در مهارلو

تصاویری بی نظیر از فراخواندن گرگ‌ها توسط گرگ آلفا

گردش خرس قهوه‌ای مادر و توله‌هایش بعد از خواب زمستانی

اگه از غذاهای تکراری خسته شدی این کلیپ مخصوص شماست!

از کجا بفهمیم کمبود ویتامین D داریم؟/ 5 نشانه کمبود ویتامین D

با چندتا کش این بافت زیبارو برای دخترت بزن

128 قمر به زحل اضافه شد!

دیدگاه مولانا درمورد وادی حیرت و نسبت عقل و حیرت

بلان: الاتحاد از نظر فنی به هیچ وجه خوب نبود

پیاتزا تصمیمش را در مورد تیم ملی ایران تغییر داد!

واکنش مجازی ستاره سپاهان به مصدومیت رباط صلیبی

پاسخ برونو فرناندز به راتکلیف: ما بی‌کیفیت نیستیم

نتیجه بازی با یونایتد از پیش تعیین شده بود!

یک چشم فولاد و یحیی به توقف پرسپولیس

اولین بازیکن تاریخ NBA با 4 هزار پرتاب 3 امتیازی!

خلیلی: کار در استقلال و پرسپولیس بسیار سخت است

تفاوت سطح فوتبال پایه ایران و جهان از نگاه خلیلی

ورود ناگهانی پرسپولیس به خانه استقلال و نکونام!

علی مشهدی به شبهات سریال بدل پاسخ داد

وجود صدتا دشمن از رفاقت با آقای نمونه بهتره

سوتی جواد خواجوی در برنامه «پانتولیگ» و تیکه های گلزار به او

آتش‌سوزی هواپیمای مسافربری آمریکایی

هواشناسی: در نوروز سیل گسترده نخواهیم داشت

حمله مسلحانه به طباخی؛ 3 نفر به شدت مجروح شدند

وقوع 5 فقره تصادف فوتی در سومین هفته اسفند

ترکیب لگو و مهندسی میشه همچین سازه‌های جالبی!

لحظه وحشتناک رانش زمین در چین

دعای روز سیزدهم ماه رمضان

عدس پلو درباری با ته دیگ طلایی

بهترین روش تشخیص سنگ کلیه

کلید بهبود عملکرد سلول‌های خورشیدی آلی، چاپ لایه‌های نانومتری است

نکته ای جالب در مورد داستان شازده کوچولو

خولین آلوارز می‌دانست پنالتی را خراب کرده است!

میدان‌داری در وطنی به سبک سری آ

مدعیان طلای 97 کیلوگرم آسیا؛ رقابت یک سامورایی ایرانی با آزادکار روسی

شکسته شدن یک رکورد ملی در مسابقات دوومیدانی جام رمضان

مورینیو: 3 پنالتی ما گرفته نشد

گلزن بازی رفت چهره ویژه پرسپولیس برای پوستر

جناب خان در مرکز مشاوره

بهترین زمان پخش «بدل»، ماه مبارک رمضان بود/ شهرام قائدی در نقشش بی‌نظیر بازی کرد

شوخی و تیکه الیکا عبدالرزاقی به سن سیامک انصاری در قسمت جدید صداتو

نماهنگ «خونه» با صدای مانی رهنما

اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محورهای کشور

ارجاع مدیر متخلف مدرسه در اصفهان به هیات تخلفات

شب عید باران می‌بارد

آتش‌سوزی در یک هواپیمای خطوط هوایی آمریکا در فرودگاه بین‌المللی دنور

ساخت بزرگترین آدم برفی جهان