آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه باگت شکم‌پر؛ فست‌فودی خوشمزه و آسان خانه داري

طرز تهیه باگت شکم‌پر؛ فست‌فودی خوشمزه و آسان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / امروز می‌خواهیم یک غذای خوشمزه و آسان را به‌شما معرفی کنیم که خیلی سریع آماده می‌شود و مواد اولیه آن هم معمولا در همه خانه‌ها پیدا می‌شود.
ممکن است برای همه ما تا به حال پیش آمده باشد که به هر دلیلی حوصله غذا درست کردن نداشته باشیم، اما در عین حال بخواهیم غذایی را آماده کنیم اینجور مواقع معمولا املت یا سیب زمینی و تخم مرغ آب پز یا نیمرو به ذهنمان می‌رسد، اما امروز می‌خواهیم یک غذای خوشمزه و آسان را به‌شما معرفی کنیم که خیلی سریع آماده می‌شود و مواد اولیه آن هم معمولا در همه خانه‌ها پیدا می‌شود. اگر هم نداشته باشید می‌توانید جایگزین کنید در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه باگت شکم پر آشنا شوید.
مواد اولیه
گوشت چرخ شده 250 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
سیب زمینی متوسط نگینی خرد شده 2 عدد
فلفل دلمه‌ای 1/2 عدد
قارچ 100 گرم
رب گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
ادویه به دلخواه
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک به میزان لازم
نان باگت به تعداد لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
1. نکات مربوط به گوشت
//////

آریا بانو


اغلب وقتی صحبت از گوشت قرمز می‌شود بیشتر از مضرات آن گفته می‌شود، اما همان طور که می‌دانید گوشت قرمز حاوی میزان بالای پروتئین می‌باشد و بهترین ماده غذایی برای تقویت ماهیچه‌ها و استحکام عضلانی بدن است. همچنین دارای میزان قابل توجهی از امگا 3 می‌باشد و دارای منبع غنی از آهن است و برای پیشگیری از کم خونی بسیار موثر است. آهن از یک سو به ساخت هموگلوبین موجود در خون کمک می‌کند و از سوی دیگر رسیدن اکسیژن به قلب و مغز را سرعت می‌بخشد. گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از ویتامین‌های گروه B. می‌باشد این گروه از ویتامین‌ها برای سوخت و ساز بهتر بدن ضروری می‌باشد.
همان طور که ملاحظه نمودید گوشت قرمز ارزش غذایی بسیار بالایی دارد، اما مهم این است که به میزان مناسب مصرف شود و مصرف 1 الی 2 بار در هفته برای بدن بسیار مفید است.
حال که با فواید گوشت قرمز آشنا شدید لازم است نکاتی را به شرح ذیل در خصوص بسته بندی و منجمد کردن آن رعایت کنید:
در مورد بسته بندی و منجمد کردن گوشت قرمز باید توجه داشته باشید که هر قدر حجم گوشت درون بسته‌ها کمتر باشد یعنی به صورت یک لایه پهن و نازک در مشما قرار بگیرد زودتر یخ می‌زند و کیفیت آن هم حفظ می‌شود. برعکس اگر بسته بندی ضخیم و پر حجم باشد باعث می‌شود گوشت دیرتر یخ بزند و این امر موجب فساد یا تغییر کیفیت گوشت می‌شود.
2. نکات مربوط به پیاز
خیلی از اوقات که برای خریدن پیاز به بازار‌های میوه و تره‌بار می‌روید در مغازه رنگ‌های مختلفی از پیاز‌ها را می‌بینید بدون توجه به اینکه هر کدام از این پیاز‌ها مصارف مشخصی دارند آن را می‌خرید در واقع دم دست‌ترین پیاز را انتخاب می‌کنید غافل از اینکه ممکن است پیاز انتخاب شده برای مصرفی که در نظر دارید مناسب نباشد.
اگر بخواهیم به طور مختصر در خصوص کاربرد انواع پیاز توضیح دهیم باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیاز‌ها است شروع کنیم این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است پیاز سفید از پیاز زرد طعم ملایم تری دارد از نظر کاربرد تقریبا مثل پیاز قرمز است، یعنی می‌توان آن را خام خورد و یا در سالاد‌ها و دیپ‌ها از آن استفاده کرد. این پیاز برای غذا‌های مکزیکی هم بهترین گزینه است.
پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد، فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می‌توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد علاوه بر این برای کبابی کردن، انواع سالاد و ساندویچ‌ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز‌های قرمز به اندازه کافی عطر و طعم به غذا نمی‌دهند بنابراین معمولا برای پخت و پز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.
3. نکات مربوط به سیب زمینی
//////

آریا بانو

////" alt="آریا بانو" width="100%" />


سیب زمینی‌ها را به صورت نگینی خرد کنید بعد آن‌ها را در آب سرد بریزید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید سپس آب آن را عوض کنید مجدد آب سرد روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید 2 تا 3 بار این کار را تکرار کنید عوض کردن آب سیب زمینی باعث می‌شود نشاسته اضافه آن گرفته شود.
4. نکات مربوط به فلفل دلمه‌ای
همان طور که می‌دانید فلفل دلمه‌ای سبزی پر خاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز می‌باشد که رنگ سبز آن طعم قوی تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی از جمله ویتامینی که دارد منشا درمان سرما خوردگی محسوب شده و همچنین برای درمان کم خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و نیز رفع یبوست بسیار مفید است.
ته فلفل دلمه برجستگی‌هایی وجود دارد فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند ماده هستند فلفل دلمه ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد لذا برای تهیه انواع سالاد و خام خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد نر است تخم کمتری دارد، تند‌تر است و برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است بر عکس فلفل دلمه ماده فلفل دلمه‌ای نر بعد از تفت دادن و پختن اصلا تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.
5. نکات مربوط به پنیر پیتزا
//////

آریا بانو

////" alt="آریا بانو" width="100%" />

////" alt="آریا بانو" width="100%" />


همان طور که می‌دانید انواع پنیر‌ها از جمله پنیر پیتزا جزء جدایی ناپذیر فست فود‌ها هستند و تاثیر بسیار مهمی در خوشمزه‌تر شدن آن‌ها دارند، اما در تهیه پنیر‌ها لازم است نکاتی را رعایت کنید، چون پنیر‌ها در عین حال که باعث خوشمزه‌تر شدن غذای ما می‌شوند اگر کیفیت مناسبی نداشته باشند طعم نامطبوعی به غذا می‌دهند.
اولین نکته‌ای که در هنگام خرید پنیر باید به آن توجه کنید محل نگهداری پنیر است پنیر خواه بسته بندی باشد خواه فله ای، باید در یخچال نگهداری شود البته نگهداری پنیر در یخچال نمی‌تواند ضامن سلامت و قابل مصرف بودن آن باشد لذا توجه به تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، نشان استاندارد و سالم بودن بسته بندی آن نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.
دومین نکته مهم در خرید پنیر توجه به ظاهر آن است در بعضی بسته بندی‌ها پنیر رنده شده را به صورت تک رنگ (سفید) و در بعضی دیگر به صورت دو رنگ (سفید و نارنجی) می‌بینید این پنیر‌های نارنجی رنگ همان پنیر چدار یا گودا هستند البته این دو تفاوتی در میزان کش آمدن و کیفیت ندارند، بنابراین می‌توانید به دلخواه هر کدام از آن‌ها را انتخاب کنید.
نکته مهم این است که این پنیر‌های رنگی باید حتما نارنجی باشند، زیرا چدار کاملا رنگ نارنجی مشخصی دارد و اصلا زرد نیست. وجود پنیر‌های دارای رنگ زرد یا طلایی نشان دهنده استفاده از رنگ‌های شیمیایی در پنیر است لذا از خرید آن‌ها خودداری کنید، چون این مواد شیمیایی باعث چرب شدن و به روغن افتادن غذا می‌شود و در نهایت طعم نامطبوعی به غذا می‌دهد؛ بنابراین اگر شک داشتید که این پنیر‌های رنگی پنیر چدار یا گودا هستند یا ترکیبات شیمیایی بهتر است از پنیر‌های تک رنگ استفاده کنید.
طرز تهیه باگت شکم پر
1. داخل تابه‌ای 2 قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید بعد گوشت چرخ شده + فلفل سیاه + فلفل قرمز + نمک + پیاز رنده شده را اضافه کنید حدود 15 دقیقه تفت دهید بعد 2 قاشق غذاخوری ربی که از قبل آن را تفت داده اید را اضافه کنید. بعضی وقتی پیاز را رنده می‌کنند کاملاً آب آن را می‌گیرند و اصطلاحاً فقط تفاله‌های پیاز را به گوشت اضافه می‌کنند، اما بعد از پخت با این مشکل مواجه می‌شوند که گوشت بوی زهم می‌دهد؛ بنابراین نباید آب پیاز را کامل بگیرید بلکه وقتی پیاز را رنده کردید چند دقیقه آن را کنار بگذارید آبی که از پیاز جدا می‌شود را بگیرید و بقیه پیاز را به گوشت اضافه کنید اصلا نیازی به فشار دادن پیاز و گرفتن تمام آب آن نیست.
//////

آریا بانو

////" alt="آریا بانو" width="100%" />

////" alt="آریا بانو" width="100%" />

////" alt="آریا بانو" width="100%" />


2. سیب زمینی‌ها را سرخ کنید سپس قارچ‌ها را هم تمیز بشویید و خرد کنید. داخل تابه مورد نظر کمی روغن یا کره بریزید با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ‌ها آب نیندازند سپس قارچ + گوشت + سیب زمینی را با هم مخلوط کنید بعد هم فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید 2 دقیقه تفت دهید در نهایت آویشن را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
3. روی نان‌های باگت را برش بزنید داخل آن‌ها را خالی کنید کمی پنیر پیتزا داخل نان‌ها بریزید سپس داخل نان‌ها را با موادی که از قبل تهیه کرده اید پر کنید لا به لای مواد هم کمی پنیر پیتزا بریزید در نهایت روی مواد را با پنیر کاملا پوشش دهید نان‌ها را روی سینی فر قرار دهید فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود سینی را به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود می‌توانید گریل فر را در 5 دقیقه آخر روشن کنید تا پنیر برشته‌تر شود.
شما چه موادی برای داخل نان باگت شکم‌پر پیشنهاد می‌کنید؟

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1224237/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هوش مصنوعی از روی گفتار احتمال ابتلا به آلزایمر را پیش‌بینی می‌کند!

«حالا تو حلوا بساز»؛ ماجرای پسری نوجوان که پیراهن سخنگو دارد

هلندی‌ها به هم بد و بیراه گفتند ولی صلح برقرار است!‏

ترکیب ایتالیا و سوئیس؛ دیدار با آتزوریِ فاجولی و بارلا

برگزاری مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور به میزبانی اصفهان

قدرتنمایی سیرجانی‌ها در دیدارهای تدارکاتی با گلبارانِ حریفان

حضور کیومرث هاشمی در اردوی تیم ملی وزنه برداری

خلایق هر چه لایق!

اولین عکس از نوید و محسن در فیلم جدید رامبد

آغاز پخش سریالی با بازی هدایت هاشمی از امشب

چرا به همه خواستگارهات جواب منفی دادی؟

جدیدترین توئیت وزیر فرهنگ در حوزه تئاتر

شوخی محسن کیایی با محمد بحرانی در «صداتو»

آهنگ «مو به مو» با صدای ماهان بهرام خان

فیلم وحشتناک سرقت مسلحانه از خانه مرد تهرانی!

فضائلِ امیرالمؤمنین صلوات الله علیه در بیان امام سجّاد علیه السلام

دیدار خواهر و برادر گمشده بعد از 71 سال برای اولین بار!

جشن تولد تنها پاندای تایوانی

یک دالگانوی کافی شاپی بدون همزن

نحوه مصرف کندر در دوران بارداری

چند نکته برای نگهداری از سالمندان

راه حل فضولی و کنجکاوی بیش از حد همسایه ها

نگهبان زمین، شب‌ها خورشید را رصد می‌کند! / او متخصص آب‌وهوای فضایی است

چگونه کودک کتابخوان تربیت کنیم؟

قهرمانی اسپانیا در مسابقات خودستایی یورو!‏

درخواست کمک نصیرزاده از دختران فوتبالی در اهواز

معرفی برترین‌های مسابقات تکواندو نزاجا

نگاهی جدید به تمرین اسپانیا؛ لاروخا در اوج شادابی

گاریدو مقابل سرشناس‌ترین مربیان جهان

این‌جا رو فقط من بلدم و تو و فقط من و تو

به نزدیک ترین آدم زندگی ات هم اعتماد نکن!

چهره ها/ شکستن پای خانم بازیگر معروف در حین تمرین تئاتر!

من آدم رفتن نبودم!

اجرای قطعه «بارکارول» اثر فکرت امیروف توسط آنسامبل هنر

کشف محموله 70 میلیارد تومانی شیشه در تهران

تصادف عجیب لندکروز با وانت!

نمایی زیبا از قایق رانی در دریاچه ارومیه

واکنش پسر بچه به گوشی بازی پدرش!

شعرخوانی حاج علی انسانی در حرم مطهر رضوی

طرز تهیه فسنجان جا افتاده

طرز تهیه کرپ کیک، دسری شیک و خوشمزه

نگرانی از تشکیل نشدن قلب جنین

چند کار ساده برای آنها که دائم پشت میز می‌نشینند!

دیتاسنتر فضایی راه‌اندازی می‌شود!

صحبت های دکتر کندی نویسنده کتاب درباره تربیت فرزند

مربیان ایرانی، تیم ملی بسکتبال را گردن نمی‌گیرند!

پیشنهاد غیراخلاقی به والدین نابغه 15 ساله

آخرین شرایط تیم ملی پاراشنا از زبان سرمربی

په‌په: رونالدو در 39سالگی عالی است

ناچو گفته به من زیاد گل می‌زنند، این گوی و این میدان!‏