طرز تهیه سیب زمینی با سس پستو
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - برترین ها / سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود, ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد.
مواد لازم:
سیب زمینی تازه و کوچک : 900 گرم ریحان بازل تازه : 75 گرم دانه کاج : 2 قاشق غذاخوری سیر , له شده : 3 حبه روغن زیتون : 100 میلی لیتر پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده : 75 گرم نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم برگ ریحان بازل جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه:
1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید .
2. در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید .
3. مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید .
4. سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند . غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
-
دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹:۴۸
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1194892/