طرز تهیه موچی شکلاتی؛ طعمی دلنشین از ژاپن
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بیتوته / موچی، شیرینی لطیف و دوستداشتنی ژاپنی، با طعمهای متنوع و جذابش، طرفداران بسیاری در سراسر دنیا پیدا کرده است. اگر شما هم به طعمهای شکلاتی علاقه دارید، موچی شکلاتی میتواند تجربهای منحصر به فرد برایتان باشد. در این مقاله، طرز تهیه موچی شکلاتی را به صورت کامل و جامع به شما آموزش میدهیم تا بتوانید این شیرینی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم دلنشین آن لذت ببرید.
موچی چیست ؟
موچی یک غذای سنتی ژاپنی است که از برنج چسبناک تهیه می شود که به صورت خمیر چسبناک و کشدار کوبیده شده و به اشکال مختلف با مواد پرکننده شیرین یا خوش طعم در می آید.
غذاهای مشابه ساخته شده از برنج چسبناک یا چسبنده در فرهنگ های دیگر نیز یافت می شود، مانند tteok در کره، tangyuan در چین، banh tet در ویتنام، و ketan در اندونزی. این غذاها دارای بافت مشابهی هستند و در فرهنگ های مربوطه خود در غذاهای شیرین و شور استفاده می شوند.
طرز تهیه موچی شکلاتی :
این موچی با نوع سنتی موچی کمی متفاوت است. به جای خمیر لوبیا شیرین شده به عنوان فیلینگ، این یکی از فیلینگ گاناش شکلاتی استفاده می کند . می توانید آن را به عنوان نوعی ترافل شکلاتی موچی تصور کنید!
-
یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۹:۲۹:۱۷ AM
-
۲۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1193911/