آریا بانو

آخرين مطالب

رئیس هیئت مدیره بیمه دی: دوام شرکت‌های بیمه در گرو نوآوری در خلق محصولات بیمه ای است بیمه دی

رئیس هیئت مدیره بیمه دی: دوام  شرکت‌های بیمه در گرو نوآوری در خلق محصولات بیمه ای است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - رئیس هیات مدیره شرکت بیمه دی، روزمرگی را آفت سازمانی دانست و با تاکید بر ضرورت توسعه فردی، حرکت به سمت روش‌های نوین و نوآوری در خلق محصولات بیمه‌ای را، از ضروریات بقای شرکت‌های بیمه عنوان کرد.به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه دی، دکتر حمیدرضا صفی‌خانی در همایش سراسری مدیران ارشد این شرکت در شهر شیراز، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش‌های مدیران ستاد و صف، به ضرورت اصل تغییر در فلسفه خلقت اشاره کرد و اظهار داشت: آینده هیچگاه قطعی و قابل پیش‌بینی نیست و درست به همین دلیل بیمه به وجود آمده تا مانع از رخدادهای تلخ در آینده شود.
*سازمان ها؛ نیازمند تغییرات ارتقایی
وی انتخاب را تکلیف انسان و سازمان‌ها دانست و افزود: همانطور که انسان‌ها چرخه حیات دارند، سازمان‌ها هم همین گونه هستند و برای ادامه بقا و حرکت خود، نیازمند تغییرات مثبت و حرکت ارتقایی هستند.
رئیس هیات مدیره بیمه دی با اشاره به اینکه فقط بهبود مستمر کیفیت، نجات دهنده سازمان نیست، یادآور شد: در این زمینه لازم است گاهی اوقات دگردیسی صورت گرفته و با حرکت به سمت روش‌های نوین بیمه‌گری، در عملکرد و رفتار سازمانی خود تغییر ایجاد کنیم.
دکتر صفی‌خانی حرکت به سمت توسعه پایدار را در گرو بلوغ فکری دانست و تاکید کرد: شناخت از آینده و مدیریت ریسک‌های احتمالی، از شاخص‌هایی است که باید در شرایط کنونی تمامی سازمان‌ها از جمله شرکت بیمه دی به آنها دست یابند.
*بزرگ ترین افتخار و موفقیت شرکت بیمه دی
وی، خدمت رسانی به ایثارگران را بزرگترین موفقیت بیمه دی عنوان کرد و با اشاره به گام‌های مثبتی که در مسیر موفقیت این شرکت برداشته شده، ابراز امیدواری کرد: با تبیین و تعریف اهداف پیش روی، در جهت رشد و افزایش بهره‌وری این شرکت، گام‌های مثبت دیگری برداشته شود. گفتنی است، همایش دو روزه مدیران بیمه دی با عنوان "جهش فروش و یکپارچگی سامانی" دوازدهم اردیبهشت با حضور مدیرعامل، معاونین و اعضای هیئت مدیره در شهر شیراز آغاز به کار کرد.در روز اول این همایش، دکتر محسن نجفی خواه معاون سازمان برنامه و بودجه مهندس قزل سفلی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری استان فارس و دکتر استادهاشمی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران حضور داشته و به ایراد سخنرانی پرداختند. امروز پنجشنبه 13 اردیبهشت و در دومین روز این اجلاس نیز مهندس طاهر موهبتی مدیرعامل شرکت بیمه دی و علی بنیادی نائینی معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی سخنرانی می کنند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1192737/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اجرا قطعه «دستم را بگیر» توسط محمد معتمدی در برنامه 1001

هشدار سیل در 14 استان

زمان ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری اعلام شد

نصب پرچم ایران به مناسبت روز جمهوری اسلامی در حرم مطهر رضوی

آخرین نماز صبح مادرم

با ورقه های لازانیا یه فینگرفود جذاب درست کن

یک فن ساده خیاطی هم یاد بگیریم

واکنش باشگاه ناپولی به احتمال جدایی کونته

سالی نکو برای ایران با 4 قهرمانی مختلف و صعود به جام جهانی

شمسایی: امیدوارم حضور مربی خارجی هر چه زودتر نهایی شود

جانشین پاشازاده مشخص شد

زلاتان: افترا نزنید، من حال و آینده میلان هستم

برد دربی از دماغ ایسکو درآمد!

سریال هم‌بازی از امروز از شبکه آی فیلم

مرگ بازیگر «پرنده‌های خارزار»

فکر های خنده دار جناب خان در مورد محسن کیایی

بداهه خوانی سالار عقیلی در حضور مادرش در برنامه «از مامان بگو»

آغاز موج دوم سفرهای نوروزی؛ ثبت 509 فوتی در جاده‌ها از آغاز تعطیلات

شرط ازدواجشون شهادت بود!

بهار 1404 دشت سوسن، خوزستان

رفتار جالب یک جغد با جوجه هایش

غیرت صحابه فداکار امیرالمومنین علی مقابل بدگویی به مولای متقیان

تلاوت محزون میزبانان محفل

پیشگیری از بیماری‌های مغزی فقط با مصرف 5 ویتامین

حال سومین دریافت کننده پیوند کلیه خوک خوب است

پنجمین کتاب از مجموعه‌ای پرطرفدار در دستان مخاطبان

12 فروردین و اهمیت بازخوانی حقوق اساسی جمهوری اسلامی

گل طارمی نامزد برترین گل های مقدماتی جام جهانی در آسیا

تغییر برنامه بازی‌های نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان

انتشار فایل‌ صوتی VAR؛ جنجال داوری بازی بارسا-خیرونا!

استعفای پورموسوی از سرمربیگری مس رفسنجان

چهره ها/ مازیار لرستانی در کنار مادرش

لقب هایی که محمدرضا احمدی به بازیکنان داده

الهام چرخنده: نمیخوام بگم ماشینم چیه!

بابک زرین با «قصه پری» نامزد یک جشنواره جهانی شد

مصوبه جنجالی سوابق تحصیلی پایه یازدهم برای پشت کنکوری‌ها لغو شد

افزایش شمار جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس به 15 نفر

(11 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ جاده چالوس به سمت تهران و کرج یکطرفه شد

صحبت های جالب توریست انگلیسی‌؛ آنچه رسانه‌های‌غربی از ایران نمی‌گویند!

ساحل مکسر هرمزگان

سیب زمینی تنوریِ خامه ای یک غذای متفاوت

مصرف فیبر چه خواصی برای سلامتی دارد؟

اثرات مثبت خاک بازی

دانشمندی که به هوش مصنوعی، خواندن و نوشتن دی‌ان‌ای آموخت

بر من گذشت یک رمضان دگر! بگو؛ آیا پسند چشم تو این‌بار بوده‌ام؟

عاملی که مس رفسنجان را گزینه سقوط کرد!

تکلیف سهمیه لئون در جام باشگاه‌های جهان روشن شد

دو ایرانی نامزد جایزه بهترین بازیکن هفته امارات

روزنامه اماراتی: روند البطائح با فرهاد درخشان است

شکست تیم بسکتبال تریر در روز درخشش یخچالی