آریا بانو

آخرين مطالب

بررسی راهکارهای توسعه دریا محور جزیره کیش با حضور رییس دبیرخانه شورایعالی صنایع دریایی منطقه آزاد کیش

بررسی راهکارهای توسعه دریا محور جزیره کیش با حضور رییس دبیرخانه شورایعالی صنایع دریایی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - محمد مهدی سالاری در نشست تخصصی صنایع دریایی بر ظرفیت های ارزشمند جزیره کیش درجهت توسعه اقتصاد دریایی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی واموربین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد مهدی سالاری با بیان اینکه جزیره کیش ظرفیت های ارزشمندی درحوزه دریایی دارد افزود: با تاکیدات مقام معظم رهبری، شورایعالی صنایع دریایی با ریاست رییس جمهوری و حضور 2 معاون و 6 وزیر در خصوص امور دریایی کشور وتوسعه دریا محور، درتمامی بخش های مرتبط بررسی و تصمیم گیری می کنند.
وی با اشاره به جلسات مستمر این شورا تصریح کرد : 15 حوزه کسب وکاری را در این شورا احصاء کرده ایم که تمامی حوزه های فعالیتی شامل شیلات، خدمات بندری ، کشتیرانی، خدمات پشتیبانی دریایی وبانکرینگ، خدمات تجاری از قبیل بیمه، بازرسی وخدمات مالی، ورزشی ، گردشگری، تجارت الکترونیک در دریا، کشتی سازی وساخت شناور، تولید مواد و تجهیزات دریایی، نظامی و صنایع دفاع ، محیط زیست دریایی، کشاورزی و زیست فناوری، استفاده از منابع آب در دریا هستند که با نگاه زیست بومی وارد برنامه کاری شده اند.
رییس دبیرخانه شورایعالی صنایع دریایی اظهار داشت: در نگاه زیست بومی باید به زنجیره ارزشی و زیرنظام های این زنجیره به ویژه زیرنظام های حاکمیتی توجه کنیم .وی درادامه با اشاره به نگاه زیست بومی درحوزه صنایع دریایی گفت: بکارگیری توان وظرفیت مردمی یکی از ارکان نگاه زیست بومی است که درسایه تمهیدات مدیریت دولتی مناطق آزاد باید از این ظرفیت ارزشمند استفاده کرد.
رییس دبیرخانه شورایعالی صنایع دریایی، پایایی واستمرار و نگاه جغرافیایی را از دیگر ارکان زیست بوم کسب وکار برشمرد وتاکید کرد : نیاز است درجزیره کیش ابتدا نقشه راه حوزه دریایی ترسیم شود و دراین مسیر تشکیل کارگروه ویژه صنایع دریایی اقدام موثری است که می تواتند محلی برای تبیین زنجیره های ارزش، مسائل وگلوگاه های فعالان حوزه های دریایی و پروژه های پیشران باشد.
سالاری درپایان سخنانش پیشنهاد داد مرکز توسعه و تسهیل کسب وکارهای دریایی با برنامه ریزی سازمان منطقه ازاد کیش و برون سپاری به عنوان یک طرح سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی راه اندازی شود.
سعید پورزادی معاون عمرانی وزیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این نشست با اشاره به سهم ناچیز درآمدهای منطقه ازاد کیش از محل صنایع دریایی گفت: جزیره کیش زیرساخت های دریایی ، پشتیبانی و خدماتی خوبی درحوزه بنادر دارد اما نیاز است با حمایت های ریاست جمهوری ومسئولان حوزه های دریایی کشور با رفع برخی مشکلات، صنایع دریایی به سودآوری برسند.گفتنی است دراین نشست محمدی مدیرعامل شرکت توسعه ومدیریت بنادر وفرودگاههای کیش، حامدخواه مدیرکل بنادر شرکت توسعه و مدیریت بنادر وفرودگاههای جزیره و فعالان بخش خصوصی کیش در حوزه های صنایع دریایی، شیلات، تفریحات دریایی، خدمات ولجستیک، ورزش های آبی ،کشتی سازی و حمل ونقل دریایی به بیان چالش ها و مشکلات این حوزه پرداختند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1134107/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پلیس با عاملان هرگونه هنجارشکنی احتمالی برخورد قاطع می‌کند

گوناگون/ بازی‌های خاطره‌انگیز و آیین‌های کهن در سیزده‌بدر

آتش‌سوزی یک خط لوله گاز در مالزی

داور برنامه محفل: پخش قرآن از مناره مسجد من رو قاری کرد

گوناگون/ تاریخچه سیزده بدر را می‌دانید؟

چهار خاصیت فوق‌العاده خیار برای سلامتی

چرا زنان در برابر استرس‌های فضایی مقاوم‌ترند؟

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

گواردیولا: هالند را پنج تا هفت هفته نداریم

مسی با امباپه و هیچ بازیکنی قابل مقایسه نیست

مس رفسنجان بدون سرمربی تمرین کرد

حسرت چپ استقلال برای گل و پاس گل

رد تماس مومنی با سیروس پورموسوی

خاطره بهترین روز زندگی مسی تکرار شد

ذوب‌آهن رابین‌هودِ تیم‌های مدعی و قدرتمند

جباری راه بردن تراکتور را به استقلال نشان داد

فلیکس در پایان فصل از میلان می‌رود

ولورهمپتون به دنبال دروسی

توضیح بهروز گرانپایه درباره تصویرش با عباس عبدی در دادگاه/ ماجرا چه بود؟

جوک های بی مزه مهران غفوریان و رامین ناصر نصیر در شب خوش

هتل ترانسیلوانیا یا پایتخت؟

سیزده‌بدر هوای تهران چه وضعیتی دارد؟

آتش سوزی هولناک در یک پمپ بنزین مالزی

آموزش درست کردن نخودآب

مواد غذایی که احتمال مرگ را افزایش می‌دهند

همسرم منو با سلبریتی‌ها مقایسه می‌کنه چه‌کنم؟ ‌

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

قدردانی ویژه آتالانتا؛ مجسمه گاسپرینی ساخته می‌شود

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

پاداش صد میلیونی از جیب نارنجی‌ها پرید

توضیح وحید کاظمی داور لیگ برتر درمورد شایعه سکته‌اش

ذوق و خوشحالی زیاد مهران غفوریان لحظه دیدن علی صادقی و بغل و ماچ با او

حریم شنیدن، چگونه شنیدن، فهمیدن و درک کردن

جناب خان: قلیه ماهی نخورید!

اجرای ترانه ماندگار «بوی عیدی» توسط امیر تاجیک

(12 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ یک‌طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران

حکمت/ طمع مایه هلاکت

اعتراض جالب دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه هاروارد

طرز تهیه کیک شکلاتی برنج

خواص شگفت انگیز مصرف آب آلو سیاه

با کارتن جامدادی رومیزی بساز

هوش مصنوعی مولد تصویر «اوپن‌ای‌آی» اکنون در دسترس همه کاربران است

تکنیک‌های زندگی بهتر؛ از خواب مفید تا نوشتن‌درمانی

دراگان اسکوچیچ، برترین سرمربی سال 1403

پیام تسلیت وزیر ورزش و جوانان در پی درگذشت پیشکسوت استقلال

حیدری: قبل هر بازی با مادر و همسرم تلفنی صحبت میکنم

خرید میلیون دلاری تراکتور برای قهرمانی!

پرونده اولمو؛ رای نهایی شورای عالی ورزش نزدیک است

فلیک: رئال فوق‌العاده است اما نباید با ما مقایسه شوند