آریا بانو

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: تبیین فرهنگ سلامت در بین جامعه کار و تولید از اولویت‌های وزارت کار است وزارت رفاه

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: تبیین فرهنگ سلامت در بین جامعه کار و تولید از اولویت‌های وزارت کار است
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در دوره آموزشی شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان که با حضور کارشناسان بهداشت حرفه‌ای در سطح واحدهای کارگری دارای خانه بهداشت فعال برگزار شد، گفت: تبیین فرهنگ سلامت در بین جامعه کار و تولید از اولویت‌های وزارت کار است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، «فرزاد پیشکاری» در این نشست با بیان اینکه مقوله سلامت از مصادیق توسعه در جوامع دنیا است، اظهارکرد: اثربخشی و بهره‌وری جامعه به ویژه جامعه کار و تولید مرهون توجه به سلامت جسمی و روحی کارگران است.
پیشکاری با بیان اینکه مسئولان خانه‌های بهداشت کارگری سفیران سلامت وزارت کار در کارگاه‌ها صنعتی و تولیدی هستند، تصریح کرد: توجه به سلامت جسمی و روحی کارگران از وظایف وزارت کار است و اهمیت دادن به مقوله سلامت و بهداشت منجر به اثر بخشی، بهروری بیشتر و بهبود عملکرد کارگران در محیط‌های کاری خواهد شد.
وی با بیان اینکه 56 میلیون نفر از جمعیت کشور به طور مستقیم مخاطب وزارت کار هستند، گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقوله سلامت را در اولویت سیاست‌های خود قرار داده که در این راه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی نیز این وزارتخانه را کمک کرده و همکاری نزدیک دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان بحث آموزش و توانمندسازی را در حوزه سلامت مهم ارزیابی کرد و با بیان این که در سایه سلامت جسمی، روحی و روانی کارگران و خانواده های آنان می توان به اقتصاد اثربخش دست یافت، بیان کرد: مقوله سلامت و بهداشت باید ابتدا از درون خانواده و مدارس شروع شده و آموزش داده شود.
پیشکاری با بیان این که 86 خانه بهداشت کارگری در واحد های بالای 50 نفر در کردستان وجود دارد، خاطرنشان کرد: با همت و تلاش تمامی دستگاه های عضو شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان و واحدهای صنعتی و تولیدی استان در سال آینده شاهد تحقق 100 درصدی واحد های مشمول این طرح در سطح استان خواهیم بود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این نشست با قدردانی از مدیر کل کار کردستان در خصوص راه اندازی خانه های بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی و صنعتی بالای 50 نفر و توجه به بهداشت و سلامت کارگران، آموزش و بازآموزی مسئولان خانه‌های بهداشت کارگری را از مهم‌ترین مؤلفه‌های ایجاد سلامت در جامعه خواند و اظهار کرد: در نتیجه آموزش و دوره‌های بازآموزی شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان، یکی از خانه های بهداشت کارگری استان، خانه بهداشت برتر کشوری در سال جاری شده است.
فرزام بیدار پور با بیان اینکه کارفرماهای استان خود به این نتیجه رسیده‌اند که برپایی خانه‌های بهداشت کارگری در بهره وری و راندمان واحد های تولیدی مفید فایده بوده و بر روند تولید نیز اثرگذار است، گفت: سلامت محیط کار و سلامت کارگران در توجه به خانه های بهداشت کارگری تضمین می شود.
11 بهمن 1402 12:48
کد خبر : 333,842
کلیدواژه ها: تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان, شورای هماهنگی ارائه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان, بهداشت حرفه‌ای, خانه های بهداشت کارگری, فرزاد پیشکاری
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1134105/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قتل کارمند بانک در تهران توسط شوهرش

سقوط یک هواپیما حین اجرای حرکات نمایشی در استرالیا

ماجرای جالب خواستگاری یک رزمنده از همسرش

این لقمه مرغ خیلی راحت و خوشمزه است

طرز تهیه تاکوی مکزیکی

با شوهر پرسپولیسی/استقلالی چه کنیم؟

ایده بامزه ترین هدیه برای کسی که عاشقشی

فلیک: قهرمانی‌های بیشتری می‌خواهیم

قرارداد 2 ساله تیم بسکتبال نیویورک با بازیکن 39 ساله

سریال پایتخت 7 ؛ از تبلیغ خرید طلا تا گم شدن هویت خانواده ایرانی! / خانواده نقی معمولی غیر معمولی شد

اجرای دیالوگ معروف میرطاهر مظلومی در سریال قهوه تلخ

«موسی کلیم‌الله» 30 میلیاردی شد؛ دومین فیلم پرفروش اکران نوروزی

آهنگ احساسی «ما دو نفر» با صدای حامد برادران

پلیس با عاملان هرگونه هنجارشکنی احتمالی برخورد قاطع می‌کند

گوناگون/ بازی‌های خاطره‌انگیز و آیین‌های کهن در سیزده‌بدر

آتش‌سوزی یک خط لوله گاز در مالزی

داور برنامه محفل: پخش قرآن از مناره مسجد من رو قاری کرد

گوناگون/ تاریخچه سیزده بدر را می‌دانید؟

چهار خاصیت فوق‌العاده خیار برای سلامتی

چرا زنان در برابر استرس‌های فضایی مقاوم‌ترند؟

راهنمای جامع گشت‌وگذار در 50 ساحل جذاب ایران

گواردیولا: هالند را پنج تا هفت هفته نداریم

مسی با امباپه و هیچ بازیکنی قابل مقایسه نیست

مس رفسنجان بدون سرمربی تمرین کرد

حسرت چپ استقلال برای گل و پاس گل

رد تماس مومنی با سیروس پورموسوی

خاطره بهترین روز زندگی مسی تکرار شد

ذوب‌آهن رابین‌هودِ تیم‌های مدعی و قدرتمند

جباری راه بردن تراکتور را به استقلال نشان داد

فلیکس در پایان فصل از میلان می‌رود

ولورهمپتون به دنبال دروسی

توضیح بهروز گرانپایه درباره تصویرش با عباس عبدی در دادگاه/ ماجرا چه بود؟

جوک های بی مزه مهران غفوریان و رامین ناصر نصیر در شب خوش

هتل ترانسیلوانیا یا پایتخت؟

سیزده‌بدر هوای تهران چه وضعیتی دارد؟

آتش سوزی هولناک در یک پمپ بنزین مالزی

آموزش درست کردن نخودآب

مواد غذایی که احتمال مرگ را افزایش می‌دهند

همسرم منو با سلبریتی‌ها مقایسه می‌کنه چه‌کنم؟ ‌

«اوپن‌ای‌آی» در ماه‌های آینده یک مدل زبانی وزن باز را معرفی می‌کند

صحبت های شنیدنی دکتر گبور مته نویسنده کتاب«وقتی بدن نه می گوید»

قدردانی ویژه آتالانتا؛ مجسمه گاسپرینی ساخته می‌شود

اینزاگی: طارمی بدشانسی آورد و مصدوم شد

پاداش صد میلیونی از جیب نارنجی‌ها پرید

توضیح وحید کاظمی داور لیگ برتر درمورد شایعه سکته‌اش

ذوق و خوشحالی زیاد مهران غفوریان لحظه دیدن علی صادقی و بغل و ماچ با او

حریم شنیدن، چگونه شنیدن، فهمیدن و درک کردن

جناب خان: قلیه ماهی نخورید!

اجرای ترانه ماندگار «بوی عیدی» توسط امیر تاجیک

(12 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ یک‌طرفه شدن جاده چالوس به سمت تهران