آریا بانو

آخرين مطالب

قائم مقام بیمه دی در همایش بین‌المللی توسعه و توانمندسازی صنایع و شهرک‌های صنعتی خبر داد؛ حمایت بیمه دی از صنایع کوچک/ کمک بیمه به حفظ سرمایه بنگاه ها بیمه دی

قائم مقام بیمه دی در همایش بین‌المللی توسعه و توانمندسازی صنایع و شهرک‌های صنعتی خبر داد؛ حمایت بیمه دی از صنایع کوچک/ کمک بیمه به حفظ سرمایه بنگاه ها
  بزرگنمايي:

آریا بانو - قائم مقام بیمه دی با بیان اینکه بیمه کمک شایانی در حفظ سرمایه صنایع کوچک دارد گفت: بیمه دی محصولات متنوعی برای صنایع کوچک دارد.
به گزارش روابط عمومی بیمه دی، همایش بین‌المللی توسعه و توانمندسازی صنایع و شهرک‌های صنعتی روز دوشنبه 4 دی ماه 1402 با حمایت بیمه دی برگزار شد. این همایش با حضور فرشاد مقیمی معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، دکتر بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دکتر سمیه رفیعی نماینده مجلس و رئیس فراکسیون محیط زیست و نظرعلی صلاحی‌نژاد قائم مقام شرکت بیمه دی برگزار شد. دکتر نظرعلی صلاحی‌نژاد، قائم مقام بیمه دی در این همایش گفت: در دنیا سه بازار مالی وجود دارد. نخستین بازار، بازار پول است که راهبری آن با بانک مرکزی و بانک هاست‌. دوم، بازار سرمایه است که سازمان بورس و شرکت های تامین سرمایه و کارگزاری ها در این بازار فعالیت می‌کنندو سومین نهاد مالی، بازار ریسک است.
وی با بیان اینکه شرکت‌های بیمه اعم از 40 شرکت، راهبری این صنعت را در دست دارند افزود:تفاوت‌های صنعت بیمه با بازار پول و سرمایه این است که فارغ از بحث تجاری که در بازار پول و سرمایه وجود دارد، بیمه پلی است که تلاش می کند از جان، مال و مسئولیت‌ها حفاظت کند.
دکتر صلاحی‌نژاد با بیان اینکه بیمه، پلی است که برای آینده بهتر تلاش می کند، گفت: در دنیا یکی از پایه‌های اقتصاد، صنعت بیمه و ضریب نفوذ بیمه است. وی با تاکید بر اینکه در کشور ما به دلیل فرهنگ، صنعت بیمه مغفول مانده است، افزود: مدیران کشور خیلی صنعت بیمه را نمی شناسند و مردم ما، آن را هزینه می‌دانند. شاید ما مردمی هستیم که آینده‌نگری نداریم و به همین دلیل صنعت بیمه مغفول مانده است. قائم‌مقام شرکت بیمه دی با بیان اینکه در سال‌های اخیر تلاش‌های زیادی برای شناخت این صنعت در کشور شده است، افزود: صنعت بیمه از سال 82 به صورت جدی وارد شده و اتفاقات خوبی در صنعت شکل گرفته است‌.
دکتر صلاحی‌نژاد با اشاره به اینکه ضریب نفوذ بیمه در کشورهای توسعه‌یافته 12 است، گفت: کمترین ضریب نفوذ بیمه در آسیا در چین با 4.9 درصد است، اما این در حالی است که ضریب نفوذ بیمه در ایران 1.8 است. بنابراین فاصله زیادی در ضریب نفوذ بیمه با کشورهای توسعه‌یافته و اطراف‌مان داریم.وی با با بیان اینکه هدف‌گذاری ضریب نفوذ بیمه در کشور ما 3 درصد است، گفت: بیمه به صورت چشمگیری، ریسک‌ها را کاهش می‌دهد. این در حالی است که در کشور خودمان، ریسک های زیادی همانند خطرات طبیعی زلزله، سیل و... داریم. قائم مقام شرکت بیمه دی با تاکید بر اینکه بیمه نقش مهمی در حفظ سرمایه های بنگاه های صنعتی دارد و این موضوع موجب توسعه و ارتقای صنایع می شود افزود: شرکت بیمه دی یکی از سه شرکت برتر صنعت بیمه در ایران است و در رتبه یک توانگری قرار دارد و محصولات خوبی برای بنگاه‌های کوچک دارد. دکتر صلاحی‌نژاد با اشاره به محصولات بسیار متنوع بیمه دی برای بنگاه‌ها و اشخاص حقیقی ادامه داد: این محصولات در نوع خودش در کشور نمونه است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بیمه دی با بهترین سرویس‌های بیمه ای با بیش از 10 هزار مراکز درمانی طرف قرارداد است. همچنین شرکت بیمه دی با ارائه بیمه‌های تضمین کیفیت کالا در خدمت شما شرکت‌های صنعتی است.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1106710/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار سیل در 14 استان

زمان ثبت‌نام نوبت دوم آزمون سراسری اعلام شد

نصب پرچم ایران به مناسبت روز جمهوری اسلامی در حرم مطهر رضوی

آخرین نماز صبح مادرم

با ورقه های لازانیا یه فینگرفود جذاب درست کن

یک فن ساده خیاطی هم یاد بگیریم

واکنش باشگاه ناپولی به احتمال جدایی کونته

سالی نکو برای ایران با 4 قهرمانی مختلف و صعود به جام جهانی

شمسایی: امیدوارم حضور مربی خارجی هر چه زودتر نهایی شود

جانشین پاشازاده مشخص شد

زلاتان: افترا نزنید، من حال و آینده میلان هستم

برد دربی از دماغ ایسکو درآمد!

سریال هم‌بازی از امروز از شبکه آی فیلم

مرگ بازیگر «پرنده‌های خارزار»

فکر های خنده دار جناب خان در مورد محسن کیایی

بداهه خوانی سالار عقیلی در حضور مادرش در برنامه «از مامان بگو»

آغاز موج دوم سفرهای نوروزی؛ ثبت 509 فوتی در جاده‌ها از آغاز تعطیلات

شرط ازدواجشون شهادت بود!

بهار 1404 دشت سوسن، خوزستان

رفتار جالب یک جغد با جوجه هایش

غیرت صحابه فداکار امیرالمومنین علی مقابل بدگویی به مولای متقیان

تلاوت محزون میزبانان محفل

پیشگیری از بیماری‌های مغزی فقط با مصرف 5 ویتامین

حال سومین دریافت کننده پیوند کلیه خوک خوب است

پنجمین کتاب از مجموعه‌ای پرطرفدار در دستان مخاطبان

12 فروردین و اهمیت بازخوانی حقوق اساسی جمهوری اسلامی

گل طارمی نامزد برترین گل های مقدماتی جام جهانی در آسیا

تغییر برنامه بازی‌های نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال مردان

انتشار فایل‌ صوتی VAR؛ جنجال داوری بازی بارسا-خیرونا!

استعفای پورموسوی از سرمربیگری مس رفسنجان

چهره ها/ مازیار لرستانی در کنار مادرش

لقب هایی که محمدرضا احمدی به بازیکنان داده

الهام چرخنده: نمیخوام بگم ماشینم چیه!

بابک زرین با «قصه پری» نامزد یک جشنواره جهانی شد

مصوبه جنجالی سوابق تحصیلی پایه یازدهم برای پشت کنکوری‌ها لغو شد

افزایش شمار جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس به 15 نفر

(11 فروردین) آخرین وضعیت آب و هوا و ترافیک راه‌ها؛ جاده چالوس به سمت تهران و کرج یکطرفه شد

صحبت های جالب توریست انگلیسی‌؛ آنچه رسانه‌های‌غربی از ایران نمی‌گویند!

ساحل مکسر هرمزگان

سیب زمینی تنوریِ خامه ای یک غذای متفاوت

مصرف فیبر چه خواصی برای سلامتی دارد؟

اثرات مثبت خاک بازی

دانشمندی که به هوش مصنوعی، خواندن و نوشتن دی‌ان‌ای آموخت

بر من گذشت یک رمضان دگر! بگو؛ آیا پسند چشم تو این‌بار بوده‌ام؟

عاملی که مس رفسنجان را گزینه سقوط کرد!

تکلیف سهمیه لئون در جام باشگاه‌های جهان روشن شد

دو ایرانی نامزد جایزه بهترین بازیکن هفته امارات

روزنامه اماراتی: روند البطائح با فرهاد درخشان است

شکست تیم بسکتبال تریر در روز درخشش یخچالی

سوال غافلگیرکننده و سخت از «فرزاد فرخ»