آریا بانو
با آش رشته کرمانی آشنا شوید
سه شنبه 29 مرداد 1398 - 10:25:17 PM
آریا بانو -
با آش رشته کرمانی آشنا شوید
k ٢.٤
٢
سرآشپز پاپیون / مواد لازم آش رشته کرمانی
پوست پرتقال (خلال شده)به مقدار لازم
خلال پسته وخلال بادامبه مقدار لازم
لوبیا چیتی1 پیمانه
نخود1/1/2 پیمانه
عدس1 پیمانه
پیاز4 عدد
زردچوبه1 قاشق چای خوری
آب5 لیوان
سبزی (آش)1 کیلوگرم
سیر (سرخ کرده)به مقدار لازم
رشته (آشی)1 کیلوگرم
کشک به مقدار لازم
نعنا (سرخ کرده) به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
آرد نخودچی1/2 پیمانه
زعفران (آب کرده و غلیظ)1 قاشق غذا خوری
سکنجبین به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه
زمان تهیه 40 دقیقه
زمان پخت 120 دقیقه
1
ابتدا در ظرفی مناسب 4پیاز را خرد کرده و با روغن خوب سرخ کنید.حبوبات شسته شده را به جز عدس به مواد افزوده و چند دقیقه تفت دهید و بعد زردچوبه را اضافه کرده و کمی تفت دهید و اجازه دهید مواد با 4تا 5پیمانه آب بپزد.
2
زمانی که حبوبات پخت، سبزی آش خرد شده را به همراه عدس اضافه کنید. بعد از پخت سبزی، رشته آش را اضافه کنید و اجازه دهید آش جا افتد.
3
1عدد پیاز را رنده کرده و به همراه گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، دارچین، نمک و فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
4
از این مایه، کوفته ریزه درست کرده و آنها را در روغن سرخ کنید. در آخر کمی سکنجبین به آن اضافه کرده و زیر آن را خاموش کنید.
5
آش را در ظرف بکشید و روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ، کوفته ریزه، خلال پسته، خلال بادام، خلال پرتقال و کشک تزیین کنید. در کرمان این آش با شربت سکنجبین هم سرو می شود.
سایر نکات آش رشته کرمانی
حتما حبوبات را از شب قبل خیس کرده و آب آن را 2بار عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید
توجه داشته باشید که اگر عدس شما دیر پز است آن را به همراه حبوبات اول اضافه کنید
حتما کشک را قبل از اضافه کردن 20دقیقه بجوشانید
منظور از پیمانه،پیمانه پلوپز است.

http://www.banounews.ir/fa/News/187526/با-آش-رشته-کرمانی-آشنا-شوید
بستن   چاپ