آریا بانو
نان اسفناج یک صبحانه کامل
پنجشنبه 24 مرداد 1398 - 3:53:14 PM
آریا بانو -

غذالند / نان اسفناج را می توانید به عنوان عصرانه یا صبحانه استفاده کنید. این نان به دلیل استفاده از اسفناج دارای خواص فراوانی می باشد. خواص این نان بسیار زیاد است که نمی توان از آن سرباز زد. نان اسفناج دارای بافتی نرم و سبک می باشد که افراد در تمام سن می توانند از آن استفاده کنند. شاید یکی از مواردی که افراد مسن از آن ناراحت می باشند این است که نان هایی که از نانوایی خریداری می کنند باب دندان آن ها نیست و نمی توانند به راحتی آن را بجوند ولی نان اسفناج اینگونه نیست و به دلیل بافت نرم و سبکش مورد پسنده آن ها نیز قرار می گیرد. برای تهیه این نان شما به موادی همچون شیر، اسفناج، خمیر مایه، نمک، شکر، کره و آرد نیاز دارید. مواد اولیه ی این غذا بسیار کم خرج و پر خاصیت می باشد. اگر می خواهید برای خانواده ی خود غذایی تهیه کنید که در کنار طعم عالی آن خاصیت نیز داشته باشد از این نان استفاده کنید. همانطور که می دانید اسفناج دارای آهن فراوانی می باشد که به بیشتر مردم خوردن آن توصیه شده است. عنصر آهن یکی از مواد مورد نیاز بدن می باشد که باید تامین شود و منبع آن می تواند اسفناج باشد که کاملا طبیعی و قابل هضم است. اسفناج جزو سبزی هایی است که در ایران به وفور از آن استفاده می شود. این سبزی یکی از سبزی های پرخاصیت می باشد که در غذاهای ایرانی ها همچون آش و قورمه سبزی نیز استفاده می شود. حتی به عنوان عنصر اصلی بعضی از غذاها شناخته شده است. رول پنیر و کنجد، بورک ، نان پیاز و کلانه … از دیگر نان هایی است که می توان به راحتی آن ها را تهیه نمود.
مواد لازم
آب : 2 لیوان
شیر : 1 لیوان
خمیر مایه خشک فوری : 2 قاشق غذاخوری
نمک : 2 قاشق مرباخوری
شکر : 1 قاشق مرباخوری
کره آب شده : 2 قاشق غذاخوری
آرد : 1 کیلو گرم
کره دمای محیط برای ورز دوم خمیر : 2 قاشق غذاخوری
اسفناج بخار پز : 250 گرم
وانیل :به مقدار لازم
پودر هل : یک قاشق چایخوری
مراحل پخت
مرحله 1
آب، خمیر مایه و شکر را باهم مخلوط کنید.
مرحله 2
15 دقیقه به آن زمان بدهید تا پف کند.(اجازه دهید خمیر استراحت کند).
مرحله 3
شیر، نمک و کره را نیز اضافه کنید.
مرحله 4
سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست آید.
مرحله 5
حال باید روی خمیر را بپوشانید و مجدد یک ساعت به آن استراحت بدید.
مرحله 6
اسفناج ها را به آب جوش اضافه کنید،به مدت 3 دقیقه باید داخل آب بماند.
مرحله 7
اسفناج ها را آبکش کنید و داخل آب یخ بگذارید.
مرحله 8
سپس اسفناج ها را میکس کنید تا کاملا پوره شوند.
مرحله 9
بعد از آماده شدن خمیر کره را روی آن بمالید و ورز دهید.
مرحله 10
حال خمیر را با اسفناج مخلوط کنید.
مرحله 11
دوباره باید به خمیر نان اسفناج نیم ساعت استراحت بدهید.
مرحله 12
فر را روی 180 درجه قرار دهید تا گرم شود و یک ظرف آب داخل فر قرار دهید.
مرحله 13
روی خمیر را می توانید با زرده تخم مرغ و کمی خامه صبحانه رومال کنید.
مرحله 14
نان را به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی رنگ شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/185373/نان-اسفناج-یک-صبحانه-کامل
بستن   چاپ