آریا بانو
غذای ملل/ راتاتویلی فرانسوی را برای افطار امتحان کنید
يکشنبه 5 خرداد 1398 - 11:01:38
آریا بانو -
غذای ملل/ راتاتویلی فرانسوی را برای افطار امتحان کنید
٣٥١
٠
سرآشپز پاپیون/ مواد اصلی
بادمجان4 عدد
پیاز1 عدد
فلفل دلمه ای1 عدد
گوجه فرنگی3 عدد
تخم مرغ2 عدد
سیر2 حبه
رب گوجه ‌فرنگی2 قاشق غذا خوری
آویشن1 قاشق چای خوری
کدو سبز2 عدد
زعفران1 قاشق غذا خوری
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه زمان تهیه 60دقیقه
زمان پخت 60دقیقه
1
ابتدا بادمجانها را پوست کنده و نمک بزنید و داخل آبکش به مدت 1تا2ساعت استراحت دهید تا تلخاب آنها گرفته شود.سپس آنها را شسته و به شکل دلخواه(ترجیحا حلقوی)خرد کنید و اجازه دهید کاملا خشک شوند.
2
سیرها و پیاز را خرد کنید یا رنده بزنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس فلفل دلمه ای را خرد کرده و تفت دهید تا فلفل دلمه ای هم نرم شود سپس از روی حرارت بردارید.
3
ته تابه روغن بریزید و بادمجان، مخلوط پیاز و فلفل دلمه ای را در ظرف بریزید و روی آن کمی پودر آویشن ( یا هر سبزی معطری که دوست دارید ) ، نمک و فلفل بپاشید.
4
در صورت دلخواه کدو را جداگانه سرخ کرده و به مواد اضافه کنید.گوجه فرنگی را چند ثانیه داخل آب جوش بیندازید و بعد به ظرف آب سرد منتقل کرده و با چاقو پوستش را جدا کنید و به شکل دلخواه خرد کنید و به مواد بیفزایید.
5
رب گوجه فرنگی را با یک قاشق روغن تفت دهید سپس 1/2 لیوان آب و کمی آبلیمو و زعفران به آن اضافه کنید و روی تمام مواد بدهید ، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درپوش قرار دهید تا وقتی که آب مواد کشیده و پخته شود ، در انتها تخم مرغ را پخته و به غذا اضافه کنید یا روی مواد بشکنید و اجازه دهید بپزد.
سایر نکات
این غذا جزو غذاهای محبوب فرانسوی است
بهتر است غذا را داخل فر بپزید
برش یک اندازه و یک شکل مواد زیبایی دوچندانی به غذای شما میدهید
برای شکیل تر شدن غذا بهتر است از فلفل دلمه ای زرد استفاده شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/163467/غذای-ملل--راتاتویلی-فرانسوی-را-برای-افطار-امتحان-کنید
بستن   چاپ