آریا بانو
غذای اصلی/ پلو تره فرنگی؛ پیشنهاد شیک و مجلسی
جمعه 3 خرداد 1398 - 18:50:36
آریا بانو -
غذای اصلی/ پلو تره فرنگی؛ پیشنهاد شیک و مجلسی
٢٦٥
٠
زندگی آنلاین / تره فرنگی هایی که دارای پیاز بزرگتر هستند، اصولا بصورت خام خورده نمیشوند و در کوکو یا سوپ های مختلف، بصورت پخته استفاده میشود. اما از تره فرنگی هایی که دارای پیاز کوچکتر هستند، در سالاد سبزی و بصورت خام استفاده میشود. از ویتامینهای موجود در تره فرنگی میتوان به ویتامینهای B و C اشاره کرد. این گیاه دارای املاح معدنی هم هست. این املاح معدنی شامل گوگرد، که خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد، منیزیم که ضد سرطان است، آهن که وظیفه اکسیژن رسانی به خون را بر عهده دارد، فسفر که به تقویت حافظه کمک میکند و پتاسیم که کاهش دهنده فشار خون است، میشود. البته این نکته هم مهم است که بدانید میزان ویتامین C و منیزیم و کلسیم و آهن در تره فرنگی نسبت به تره کمتر است.
چی لازم دارم:
تره فرنگی: 5 ساقه (بزرگ)
برنج: 4 پیمانه
مرغ: 2 قطعه
هویج: 1 عدد
روغن زیتون و نمک و فلفل به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا تره فرنگی ها را پاک کنید و با قسمت سبز آن، برشهای حلقه ای یک سانتی متری میزنید و آنها را در روغن سرخ میکنید.
زمانیکه ساقه تره فرنگی تفت داده شده و نرم شد فلفل و نمک را افزوده و در ظرف دیگری با رنده درشت هویج را رنده کرده و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و با کره یا روغن آنرا تفت میدهیم.
مرغ را تکه تکه کرده و به همراه کمی زعفران و هویج آنرا تفت میدهیم.
در یک قابلمه جدا، برنج را در آب جوش میریزیم و پیش از له شدن آنرا آبکش کرده و به سه قسمت تقسیم میکنیم و مقداری از آنرا با زعفران ترکیب میکنیم، بخش دیگر آن بصورت سفید باقی میماند و قسمت سوم هم با تره فرنگی های سرخ شده مخلوط میشود.
هر کدام از این سه قسمت را در سه قابلمه جداگانه دم میکنیم. پس از دم کشیدن برنج آنرا قالب میزنیم. به اینصورت که یک ظرف گود مانند کاسه را بصورت وارنه در ظرف قرار میدهیم. در ابتدا برنج زعفرانی را در ظرف میریزیم و با پشت قاشق آنرا فشار میدهیم. پس از آن برنج سفید را روی آن میریزیم و مجددا با پشت قاشق آنرا فشرده میکنیم. سپس پلویی که با تره فرنگی مخلوط شده بود را اضافه میکنیم. آنرا هم به همان صورت فشرده میکنیم. در نهایت برنج را در یک ظرف مخصوص سرو غذا برمیگردانیم. در قسمت خالی ای که توسط کاسه وارونه در وسط برنج ایجاد شده مرغ ها را میچینیم.
نکات:
استفاده از زعفران بیشتر طعم بهتری به این غذا میدهد.
برای تزیین غذا میتوانید از زرشک سرخ شده استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/162776/غذای-اصلی--پلو-تره-فرنگی؛-پیشنهاد-شیک-و-مجلسی
بستن   چاپ