آریا بانو
طرز تهیه آب دوغ خیار خوشمزه و مجلسی
شنبه 7 ارديبهشت 1398 - 09:05:00
بانوان ایران
آریا بانو - در این آموزش از بخش آشپزی سایت بانوان ایرانی طرز تهیه آب دوغ خیار را آموزش خواهیم داد .
آب دوغ خیار یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای فصلی بسیار محبوب محسوب می شود. آب دوغ خیار به دلیل اینکه به صورت خنک سرو می شود بیشتر در فصل تابستان تهیه و سرو می شود.
مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است برای 4 نفر می باشد .
مواد لازم آب دوغ خیار
دوغ 1 لیتر خیار 2 عدد خامه 50 گرم گردو 100 گرم کشمش 100 گرم نمک به اندازه کافی سبزی خوردن 300 گرم ماست چکیده 300 گرم نان لواش به اندازه کافی طرز تهیه آب دوغ خیار
برای تهیه آبدوغ خیار ابتدا سبزی خوردن را پاک می کنیم و می شوییم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه سبزی ها را خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و بعد خیارها را می شوییم و برش های عمودی و افقی روی آن ایجاد می کنیم و خرد می کنیم تا به صورت مربع های کوچک خیارها شوند و داخل کاسه می ریزیم. در کاسه ای بزرگ ماست را می ریزیم و بعد خامه را می افزاییم و خوب هم می زنیم تا یکدست شوند و بعد دوغ را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم اگر غلیظ بود مقداری آب به آن اضافه می کنیم و طعم آب دوغ را می چشیم و اگر نیاز بود کمی نمک به آن می افزاییم و سبزی و خیار خرد شده را به آب دوغ اضافه می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم
و مقداری نان لواش را با دست به تکه های کوچک تبدیل می کنیم و داخل مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم و گردو را با چاقو خرد می کنیم یا در آسیاب می ریزیم و پودرش را می ریزیم و کشمش را نیز می افزاییم
و مواد را زیر و رو می کنیم و آب دوغ خیار آماده شده را در یخچال می گذاریم تا خنک شود و (اگر می خواهید سریع مصرف کنید چند تکه یخ در آب دوغ خیار بریزید) بعد روی آن را با کشمش و گردو تزئین می کنیم.

http://www.banounews.ir/fa/News/152856/طرز-تهیه-آب-دوغ-خیار-خوشمزه-و-مجلسی
بستن   چاپ