آریا بانو
سوپ و آش/ «اسپه شله» تا حالا خورده‌اید؟
يکشنبه 1 ارديبهشت 1398 - 10:10:13
آریا بانو -
سوپ و آش/ «اسپه شله» تا حالا خورده‌اید؟
١٨٣
٠
چاشنیک / اسپه شله آش محلی استان گلستان است. این غذای محلی را تهیه کرده و طعم آن لذت ببرید.
چی لازم دارم:
برنج :یک پیمانهاسپه شله
انار ترش :2 پیمانه
سبزی (جعفری، شوید، اسفناج و گشنیز) :500 گرم
نعنا خشک :2 قاشق غذاخوری
شکر و نمک :به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
برنج را روی حرارت می گذاریم.
سبزی ها را پس از شستن، خرد کرده و پس از این که برنج کمی باز شد سبزی و نمک را اضافه می کنیم و آش را هم می زنیم و می گذاریم سبزی ها پخته و آش جا بیفتد.
دانه های انار را کمی با گوشتکوب له می کنیم تا آب آن گرفته شود و با شکر و نعناخشک مخلوط می کنیم.
پس از پخته شدن آش می توانیم مخلوط انار را به آن بیفزاییم و بگذاریم تا خوب جا بیفتد یا این که آش را در ظرف مورد نظر سرو کرده و بعد با مخلوط انار روی آن را تزیین کنیم.
نکات تکمیلی در مورد اسپه شله
اسپه شله جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
اسپه شله را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

http://www.banounews.ir/fa/News/151291/سوپ-و-آش--«اسپه-شله»-تا-حالا-خورده‌اید؟
بستن   چاپ