آریا بانو
آش رشته؛ محبوب ترین غذای سنتی ایران
شنبه 31 فروردين 1398 - 11:29:14
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

٢١٦
٠
آخرین خبر / چی لازم دارم:
سبزی آش: 500 گرم
رشته آش: 400 گرم
بلغور جو: 3 قاشق غذاخوری
بلغور گندم: 3 قاشق غذاخوری
آرد گندم: 4 قاشق غذاخوری
عدس: 1/3 پیمانه
نخود: 3/4 پیمانه
لوبیاچیتی: 1 پیمانه
پیاز متوسط: 2 عدد
سیر: 2 گوله
نعناع خشک: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
نمک و روغن: به مقدار لازم
ترکیب سبزی آش:
جعفری، گشنیز، تره، سبزی سیر، اسفناج
چطور بپزم:
نخود، لوبیا و بلغورها را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم.
نخود، لوبیا و بلغورها را با مقداری آب، کامل می پزیم.
عدس و سبزی آش را داخل ده لیوان آب ریخته، حدود یک ساعت تا پخت کامل عدس صبر می کنیم، حبوبات پخته شده را به همراه آردگندم که داخل یک و نیم لیوان آب رقیق شده به سبزی و عدس اضافه می کنیم هم می زنیم، بعد از جوش آمدن رشته را اضافه می کنیم.
بعد از نیم ساعت جوشیدن آش، پیاز نگینی ریز شده را داخل روغن تفت می دهیم تا سبک شود، سیر رنده شده را اضافه می کنیم تا طلایی شود، نعناع، فلفل سیاه و زردچوبه را می ریزیم و تفت می دهیم و به داخل آش اضافه می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
به دلیل داشتن آرد، رشته و بلغورها، برای سفت نشدن آش آب جوش اضافه کنید، ما برای این آش رشته حدود 10 لیوان آب جوش بعد ریختن رشته داخل آش اضافه کردیم.
حتما لوبیا و نخود قبل از ریختن داخل آش پخته باشه.
مزه آش رشته به جا افتادن و #نعناع_داغ آن هست. برای پخت این آش به غیر از پخت حبوبات دو ساعت زمان نیاز هست، در ریختن پیاز و سیر و نعناع خساست به خرج ندهید.
این غذا رو با رب انار و کشک و سرکه با توجه به ذائقه میل کنید.
برگرفته از تایم غذا

http://www.banounews.ir/fa/News/151047/آش-رشته؛-محبوب-ترین-غذای-سنتی-ایران
بستن   چاپ