آریا بانو
سوپ و آش/ دستور تهیه غذای مشترک کرمانشاه و لرستان
سه شنبه 6 فروردين 1398 - 23:13:10
آریا بانو -
سوپ و آش/ دستور تهیه غذای مشترک کرمانشاه و لرستان
٢٣٠
١
ایران کوک / یکی از آش های سنتی خوشمزه که در مناطق مختلف مثل کرمانشاه، اراک و لرستان تهیه میکنند آش ترخینه است. آش ترخینه و ماش هم یکی از انواع آن است. ترخینه خمیر خوش طعمی است که از غالبا از دوغ و بلغور گندم تهیه شده و به صورت آماده در عطاری ها به فروش میرسد.
چی لازم دارم (برای 4 نفر):
ماش 2 لیوان
ترخینه 1 عدد
سبزی آش ( تره ، جعفری ، گشنیز ، نعنا ) 500 گرم
پیاز 4 عدد
کشک 1 لیوان
پیاز داغ ، سیر داغ ، نعنا داغ مقداری برای تزیین
چطور بپزم:
پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن سرخ کنید. ماش را از 2 ساعت قبل خیس دهید. سپس پیاز داغ ، ماش ، ترخینه و سبزی های خرد شده را داخل قابلمه ای بریزید و به آن 6 لیوان آب اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آش بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت کشک را اضافه کنید. پس از اینکه آش جا افتاد در ظرف بریزید و با پیاز داغ ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین و سرو کنید.
نکته ها : استفاده از کشک درون این آش سلیقه‌ای است و میتوانید تنها روی آش را با کشک تزیین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/143587/سوپ-و-آش--دستور-تهیه-غذای-مشترک-کرمانشاه-و-لرستان
بستن   چاپ