آریا بانو -
سوپ و آش/
آش جو؛ کلاسیک و خاص
١١١
٠
ایران / چی لازم دارم:
سبزی آش...........................................٥٠٠ گرم
نخود......................................................٥٠ گرم
لوبیا چیتی.............................................٥٠ گرم
عدس................................................... ٥٠ گرم
برنج..................................................... ٥٠ گرم
جو نیمکوب........................................... ٥٠ گرم
پیاز......................................................... ٢ عدد
کشک................................................... ٢ پیمانه
عصاره آب گوشت................................ 1.5 لیتر
نمک، فلفل، زردچوبه................. به میزان لازم
نعناع خشک.........................٢ قاشق غذاخوری
روغن........................................... به میزان لازم
چطور بپزم:
یکی از پیازها را نگینی خرد کرده و در
روغن سرخ کنید. سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و به همراه نخود، لوبیا و مقداری آب بگذارید تا بپزد. وقتی حبوبات کاملاً پخت، عدس و
برنج شسته را به آن اضافه کنید. زمانی که دانه های
برنج کاملاً باز و عدس پخته شد،
سبزی را به آن اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و عصاره گوشت را به
آش اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد.
پیاز دیگر را خلالی خرد کرده و سرخ کنید. نعناع داغ را نیز آماده کرده و نصف آن را درون آش بریزید و بقیه را به همراه پیازداغ برای تزئین کنار بگذارید. وقتی آش جا افتاد حرارت را خاموش کرده و نصف کشک را به آن اضافه کنید. آش را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با کشک، نعناع داغ و پیازداغ روی آن را تزئین کنید..