آریا بانو
سوپ و آش/ آش جو؛ کلاسیک و خاص
پنجشنبه 1 فروردين 1398 - 14:11:52
آریا بانو -
سوپ و آش/ آش جو؛ کلاسیک و خاص
١١١
٠
ایران / چی لازم دارم:
‎سبزی‌ آش...........................................٥٠٠ گرم
‎نخود......................................................٥٠ گرم
‎لوبیا چیتی.............................................٥٠ گرم
‎عدس................................................... ٥٠ گرم
‎برنج..................................................... ٥٠ گرم
‎جو نیم‌کوب........................................... ٥٠ گرم
‎پیاز......................................................... ٢ عدد
‎کشک................................................... ٢ پیمانه
‎عصاره آب گوشت................................ 1.5 لیتر
‎نمک، فلفل، زردچوبه................. به میزان لازم
‎نعناع خشک.........................٢ قاشق غذاخوری
‎روغن........................................... به میزان لازم
چطور بپزم:
‎ یکی از پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و به همراه نخود، لوبیا و مقداری آب بگذارید تا بپزد. وقتی حبوبات کاملاً پخت، عدس و برنج شسته را به آن اضافه کنید. زمانی که دانه ‌های برنج کاملاً باز و عدس پخته شد، سبزی را به آن اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و عصاره گوشت را به آش اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد. پیاز دیگر را خلالی خرد کرده و سرخ کنید. نعناع داغ را نیز آماده کرده و نصف آن را درون ‌آش بریزید و بقیه را به همراه پیازداغ برای تزئین کنار بگذارید. وقتی ‌آش جا افتاد حرارت را خاموش کرده و نصف کشک را به آن اضافه کنید. ‌آش را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با کشک، نعناع داغ و پیازداغ روی آن را تزئین کنید..

http://www.banounews.ir/fa/News/140163/سوپ-و-آش--آش-جو؛-کلاسیک-و-خاص
بستن   چاپ