آریا بانو
کوفته برنجی؛ غذای سنتی اصفهان
چهارشنبه 15 اسفند 1397 - 12:15:28
آریا بانو -
کوفته برنجی؛ غذای سنتی اصفهان
٧٩٠
٢
خراسان / چی لازم دارم:
گوشت - 200 گرم
سبزیجات معطر - یک سوم پیمانه
برنج - سه چهارم پیمانه
نمک و زردچوبه - به مقدار لازم
آلوچه - 6 عدد
لپه -نصف پیمانه
بلغور -نصف پیمانه
چطور بپزم:
سبزی را خرد کنید و با روغن تفت دهید.
نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .
سپس لپه نیم پز و بلغور پخته شده را با چهار لیوان آب به مواد بیفزایید و اجازه دهید بپزد.
محتویات را آب کش کنید و خوب ورز دهید .
وقتی سرد شد آن ها را گلوله کنید و مقداری کشمش و خرما یا آلوچه را در وسط کوفته بگذارید و در آب جوشی که به آن نمک، فلفل و ادویه اضافه شده است قرار دهید تا پخته شود و جابیفتد.
می توانید به آب کمی رب تفت داده و پیاز داغ هم اضافه کنید .
خواص
این غذا دارای فیبر مناسب و ملین است.
سرشار از آنتی اکسیدان هاست و به شادابی پوست کمک می کند .

http://www.banounews.ir/fa/News/134491/کوفته-برنجی؛-غذای-سنتی-اصفهان
بستن   چاپ