آریا بانو
ذائقه ها/ پخت ماهی خوش طعم به سبک بوشهری ها
سه شنبه 14 اسفند 1397 - 14:18:30
آریا بانو -
ذائقه ها/ پخت ماهی خوش طعم به سبک بوشهری ها
k ١.٩
١
تک آشپز / دم پخت ماهی
این غذا در بوشهر یکی از غذاهای محبوب به حساب می‌آید که بسیار خوش طعم و سالم است.
چی لازم دارم (برای 5نفر):
ماهی 5 تکه
برنج 5پیمانه
گشنیز نیم کیلو
تمر هندی یک چهارم بسته
شنبلیله خرد شده 2تا 3قاشق
سیر 2حبه
روغن به میزان لازم
نمک، ادویه، رب به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
چطور بپزم:
برنج را با آب و نمک خیس کنید و در این فاصله، دست به کار تهیه مواد دیگر دمپخت شوید. گشنیز را شسته و خرد کنید و همراه با سیر کوبیده در روغن کمی تفت دهید. کمی رب گوجه فرنگی به گشنیز اضافه کرده و تفت دهید و آب روی آن بریزید تا سطح سبزی را بپوشاند. حالا اجازه دهید آب بجوشد. تمر هندی را در آب حل کنید و صاف کنید و همراه با نمک و فلفل و ادویه به سس سبزی و رب اضافه کنید.
حالا در ظرف دیگری ماهی را با نمک و زعفران آغشته کرده و در روغن کمی سرخ کنید تا رنگ آن عوض شود. بهتر است از فیله ماهی بدون استخوان استفاده کنید تا خوردن آن ساده تر باشد. ماهی شیر برای این غذا گزینه خوبی است اما می‌توانید هر ماهی دیگری را هم استفاده کنید. ماهی‌ها را در سس رب و سبزی بگذارید و اجازه دهید آرام بجوشد و غلیظ شود. ماهی‌ها را بیرون آورید و برنج خیس کرده را داخل این مایه بریزید و وقتی جوشید و آب آن تبخیر شد، ماهی‌ها را لای برنج قرار دهید تا با آن دم بکشد.

http://www.banounews.ir/fa/News/134036/ذائقه-ها--پخت-ماهی-خوش-طعم-به-سبک-بوشهری-ها
بستن   چاپ