آریا بانو -
غذای ملل/ «بورسا کباب»، یکی از غذاهای
سنتی ترکیه
٣٤٢
٠
پارسه گرد / چی لازم دارم؟
گوشت گوسفند یا راسته گوساله: 500 گرم
سیب زمینی: 4 عدد
پیاز: یک عدد
شیر: یک لیوان
زردچوبه، نمک و فلفل: به مقدار لازم
کره: 3 قاشق غذاخوری
خامه: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
چه طوری بپزم؟
نیمی از
پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی
روغن تفت دهید، گوشت خرد شده را به
پیاز اضافه کرده کمی تفت داده سپس دو تا سه لیوان آب جوش اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم گوشت به خوبی بپزد.
سیب زمینی ها را با 2 لیوان آب و کمی نمک آب پز کنید و سپس با گوشتکوب برقی یا دستی خوب له کنید و کنار بگذارید.
نیم دیگر
پیاز را به صورت کاملاً ریز و نگینی خرد کرده و با
روغن تفت دهید. سپس به ترتیب زردچوبه، فلفل سیاه، رب گوجه فرنگی و نمک را به
پیاز اضافه کنید و کمی رب را تفت دهید.
بعد از اینکه رب تفت خورد، گوشت پخته را به آن اضافه کنید و یک لیوان آب گوشت روی مواد بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام طعم سس به خورد گوشت برود، وقتی سس گوشت کاملاً غلیظ شد، از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
سیب زمینی های پخته و له شده را روی حرارت قرار دهید و کره و
شیر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا پوره شما به غلظت مناسب برسد، در انتها خامه را اضافه کرده و نمک و فلفل پوره
سیب زمینی را اندازه کنید.
پوره آماده را داخل ظرف سرو بریزید و گوشت آماده شده را در وسط آن بریزید و روی آن را با هر نوع
سبزی که
دوست دارید تزئین کنید.
این غذا را در میهمانی ها به عنوان پیش غذا و در شرایط عادی به عنوان یک غذای کامل می توان برای وعده شام یا ناهار سرو کرد.
http://www.banounews.ir/fa/News/131151/غذای-ملل--«بورسا-کباب»،-یکی-از-غذاهای-سنتی-ترکیه