آریا بانو
فوت آشپزی/ روش صحیح تفت دادن سبزیجات
شنبه 4 اسفند 1397 - 18:23:44
آریا بانو -
فوت آشپزی/ روش صحیح تفت دادن سبزیجات
٤٠٢
٠
خراسان / سبزیجات را کمی خرد کنید.
ساقه کلم بروکلی را از طول برش بزنید.
سبزیجات را کمی چرب کنید، سبزی هایی مانند بادمجان و قارچ نیاز به روغن بیشتری دارد. سبزیجات باید کاملا با روغن پوشیده شود. نمک و فلفل فراموش نشود.
به جای ظرف از سینی استفاده شود تا آبی که از آن خارج می شود، راحت تر بخار شود و مواد له نشود.
سبزیجات را کنار هم نچینید تا بهتر ترد شود.
روی حرارت بالا سبزیجات را کباب کنید تا ترد شود.
هربار هنگام پخت، سبزیجات را تفت دهید تا همه آن کبابی شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/129739/فوت-آشپزی--روش-صحیح-تفت-دادن-سبزیجات
بستن   چاپ