آریا بانو
نکات ریز آشپزی
يکشنبه 28 بهمن 1397 - 11:39:56
آریا بانو -
برای آبپز کردن ماهی، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید
رفع شیرینی غذای شیرین
• در صورت شیرین شدن غذا، به آن کمی نمک اضافه کنید و در صورتی که غذای شما شامل سبزی یا انواع خورش بود می توانید یک قاشق چایخوری سرکه نیز به آن بیفزایید.
برای جذب روغن کمتر توسط بادمجان
• به دو طرف بادمجان های حلقه شده یا برش طولی خورده، به کمک قلم موی آشپزخانه ماست بمالید. روغن را در تابه داغ کرده، اضافی ماست را از روی بادمجان ها تمیز کرده و داخل تابه بگذارید.
پخت صحیح سوپ خامه ای
• در سوپ هایی که خامه به کار برده می شود، وقتی که آبلیمو اضافه می کنید بلافاصله از روی حرارت بردارید، زیرا جوشیدن آبلیمو با خامه موجب بریدگی سوپ می شود.
دستور تهیه خامه فرم گرفته
• 200 گرم خامه را با 100 گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت 12ساعت در یخچال می گذاریم. سپس با همزن به مدت 3 تا 4 دقیقه می زنیم تا شکل بگیرد.
• اگر روی آن با چنگال خط بکشیم جای خط ها باقی بماند.
متلاشی شدن ماهی
• برای جلوگیری از متلاشی شدن ماهی در هنگام آبپز کردن، کمی سرکه در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.
پختن نخودفرنگی
• وقتی می خواهید نخود فرنگی را بپزید، آن را با غلاف بپزید بعد از پختن، نخود فرنگی از غلاف جدا می شود و روی آب می آید در ضمن نخود فرنگی طعم بهتری می گیرد.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته


http://www.banounews.ir/fa/News/127362/نکات-ریز-آشپزی
بستن   چاپ