آریا بانو
8 نکته برای تهیه قرمه‌سبزی لعاب‌دار رستورانی
يکشنبه 2 ارديبهشت 1403 - 08:52:11
آریا بانو - خراسان / حتماً متوجه شدید که قرمه‌سبزی‌های رستورانی لعاب‌دار و با رنگی متفاوت هستند. اگر می‌خواهید خورشی که در منزل تهیه می‌کنید به نمونه‌های رستورانی نزدیک شوید این نکات را مورد توجه قرار دهید:
1. از روغن نسبتا زیاد برای سرخ کردن سبزی استفاده کنید.
2. می‌توانید از یک حبه سیر موقع تفت دادن پیاز استفاده کنید تا طعم فوق العاده‌ای در خورش ایجاد کند.
3. قرمه سبزی خوب باید حدود 8 ساعت پخته شود تا جا بیفتد. بهتر است حرارت کم باشد و از ابتدا آب مناسب اضافه کنید و در حین پخت مجدد آب نریزید.
4. می‌توانید از آب‌غوره یا آب‌لیموترش تازه هم استفاده کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/1182052/8-نکته-برای-تهیه-قرمه‌سبزی-لعاب‌دار-رستورانی
بستن   چاپ