آریا بانو
آش گندم یزدی را امتحان کنید
جمعه 25 اسفند 1402 - 12:00:23
آریا بانو - همشهری / برای تهیه آش گندم یزدی برای افطار طبق مراحل زیر عمل کنید.
مدت آماده‌سازی‌: 30 دقیقه
زمان پخت: 4 ساعت
تعداد نفرات: 4

مواد لازم :
لوبیاچیتی و نخود: 200 گرم
گندم پوست‌کنده: 300 گرم
‌سبزی آش خردشده: 500 گرم
پیاز: 3 عدد
سیر: 10 حبه
نمک، فلفل سیاه، نعناع خشک و کشک: به میزان لازم
روش تهیه :
1. یک قابلمه نسبتا بزرگ را روی شعله گاز قرار دهید و نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‌اید، به همراه گندم شسته و آبکش‌شده در قابلمه بریزید.
2. در قابلمه آب بریزید طوری که حبوبات کاملا با آب پوشیده شوند، سپس در قابلمه را گذاشته و بعد از جوشیدن آب، حرارت را کم کنید تا مواد بپزند.
3. بعد از اینکه حبوبات نرم و دندان‌گیر شدند، سبزی آش خردشده را به قابلمه اضافه کنید.
4. پیاز‌های خلالی‌شده را در تابه سرخ کنید تا سبک و طلایی شوند. سپس نعناع خشک و سیر ریزشده را به پیاز‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید. مراقب باشید قبل از تیره‌شدن نعناع‌ها، حرارت را خاموش کنید.
نکته: در قابلمه را نگذارید. اگر بعد از اضافه‌کردن سبزی، در قابلمه را روی آن قرار دهید، آش درنهایت تیره‌رنگ می‌شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/1164492/آش-گندم-یزدی-را-امتحان-کنید
بستن   چاپ