آریا بانو

آخرين مطالب

طرح پیشنهاد کاهش 50 درصدی ساعت کاری زنان متاهل در سمینار سلامت زنان گفتگو

  بزرگنمايي:

بانو نیوز - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیشنهاد داد: برای تحکیم بنیان خانواده و گذران وقت بیشتری در خانواده از سوی زنان و مادران 50 درصد از ساعت کاری بانوان متاهل کسر شود و حقوق و مزایای کامل به آنها پرداخت شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر محمد هادی ایمانیه شامگاه چهارشنبه در ششمین سمینار بین المللی سلامت زنان در شیراز افزود: در صورتی که این اجازه به دانشگاه علوم پزشکی شیراز داده شود ما حاضریم در اجرای آن پیشقدم باشیم.
وی اظهار کرد: با اجرایی شدن این پیشنهاد ضمن حفظ کامل حقوق و مزایای بانوان آنها می توانند ، 50 درصد ساعت کاری خود را به خانواده اختصاص دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه ریشه مشکلات جامعه را دور شدن زنان از خانواده دانست و گفت : بانوان گرچه نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما بر روی تمام جمعیت اثرگذار هستند و شاید اثرگذارترین گروه اجتماعی ما هستند.
ایمانیه با اشاره به شرایط جمعیتی امروز جامعه که کاهش تولدها، کاهش ضریب افزایش جمعیتی که روزی مشکل کشور بود وبعد با کنترل جمعیت و جلوگیری از افزایش جمعیت دچار افراط شدیم، افزود: اکنون که بنا داریم دوباره باروری را تشویق کنیم، باید به شکل مدیریت شده باشد تا باز هم دچار افراط و مشکلات به وجود آمده در این زمینه نشویم.
وی اضافه کرد: مشکلاتی که امروزه به ویژه بانوان ایرانی با آنها مواجه هستند بحث های جسمی، روانی و عاطفی است؛ موضوعاتی مانند چاقی، اضافه وزن به ویژه برای بانوان میانسال و سالمند، دیابت، بالا بودن فشار خون، نارسایی کلیه و مسایل مربوط به سرطان های ویژه بانوان، پوکی استخوان و ساییدگی استخوان مشکلاتی است که بیشتر به سبک زندگی در سال های گذشته مربوط است.
رئیس ششمین سمینار بین المللی سلامت زنان نیز در این نشست با بیان اینکه این ششمین دوره از برگزاری این سمینار زنان است، موضوع محوری امسال را سلامت باروری اعلام کرد و گفت: سلامت باروری از عرصه هایی است که به دلیل اینکه با نگاه دینی به آن پرداخته نشده، آسیب زا شده است؛ در حالی که در کشوری با جمعیت جوان مانند کشور ما، نیاز است به این مقوله توجه جدی داشته باشیم و بر اساس باورها و مبانی خودمان این موضوع را پرورش دهیم و بر روی آن کار کنیم و با توجه به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری برای موضوع خانواده که سال گذشته ابلاغ شد، بتوانیم جمعیت جوان کشور را در این عرصه توانمند کنیم.
دکتر کامران باقری لنکرانی افزود: به دلیل کوتاهی که در این زمینه انجام شده است با آسیب های جدی مواجه شده ایم، به هر حال در موضوع تمایل به ازدواج، تمایل به فرزندآوری و تمایل به طلاق، آمارهای خوبی در کشور نداریم؛ ازدواج و فرزندآوری کم شده است، خانواده ها شکننده تر شدند و تمایل به طلاق افزایش پیدا کرده است، ارتباطات خارج از خانواده در برخی از نقاط کشور رو به گسترش است و اینها آسیب هایی است که کیان اجتماعی کشور را تهدید می کند.
رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت فارس، اضافه کرد: در این سمینار تلاش کردیم با یک نگاه میان رشته ای با حضور متخصصان مختلف از حوزه علمیه قم گرفته تا اساتید رشته های مرتبط با سلامت، اساتید روانشناسی، اساتید تغذیه و سایر رشته ها بتوانیم به این موضوع نگاه جامع تری داشته باشیم و بتوانیم بنایی را پایه ریزی کنیم که در بحث سلامت باروری با یک نگاه بومی برخاسته از باورهای دینی، به معضلات بپردازیم تا شاید جلوی شکل گیری آنها را از آغاز بگیریم.
باقری‌لنکرانی خاطرنشان کرد: سالانه حدود 60 هزار تولد در کشور ثبت می‌شود، از این رو، بهداشت باروری سلامت زنان باردار به‌عنوان یکی از اولویت‌های جامعه، به‌عنوان محور ششمین سمینار سلامت زنان تعیین شد.
در این همایش 2 روزه 32 سخنران و استاد دانشگاه مطالب تخصصی خود را ارائه می دهند و 494 مقاله به صورت پوستر ارائه می شود.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/20900/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نقش ژنتیک در توانایی رهبری و مدیریت

چطور جلوی استرس را بگیریم؟

استرس و کاهش وزن

منفی‌ باف‌ ها موفق نمی‌شوند

چشم‌زخم خرافه است یا واقعیت دارد

چروفوبیا، ترس از شاد بودن و شادی کردن

راهکارهایی برای پیروزی بی استعدادها!

به استقبال کدام استرس برویم؟

درمان افسردگی و اضطراب با طب سوزنی

نشانه‌های اعتماد به نفس بالا

4 راه برای بررسی حافظه در منزل

چطور باهوش تر از آنچه هستید به نظر بیایید؟

روش های درمان وسواس

برنامه ریزی برای موفقیت

افسردگی پنهان پشت چهره بشاش افراد را با 7 نشانه تشخیص دهید!

استرس چگونه باعث درد مفاصل می شود؟

5 علامت عجیب که نشان می‌دهد بیش از حد مضطرب هستید

اثرات منفی مقایسه

علائم بروز افسردگی فصلی را بشناسید

حالت های افسردگی با این خوراکی ها بدتر می شوند

روان شناسی رقابت

این رفتارهایتان روی اعصاب دیگران است

بررسی شادی از منظر روان شناسی اجتماعی

عملکرد امواج مغزی در فرایند یادگیری

استرس شنیداری؛ موسیقی راک گوش ندهید!

امان از دست وسواسی‌ها !

دانستنی های جالب روانشناسی

راه‌هایی برای کنار آمدن با افراد خودشیفته

درمان افسردگی با فیزیوتراپی

9 نشانه استرس بیش از حد

70 تا 80 درصد مبتلایان به افسردگی برای درمان اقدام نمی‌کنند

اختلال های عصبی در زندگی مدرنِ ما

عادت افراد کاریزماتیک و چگونه کاریزماتیک باشیم

چگونه خشم مان را مدیریت کنیم؟

دروغگوها به چه فکر می‌کنند؟

همه فواید گریه کردن روی روان و بدن

تازه‌های افسردگی

مقابل رفتار بد دیگران چه واکنشی داشته باشیم؟

10 چیزی که باید در مورد اختلال عصبی بدانید

اختلال دو قطبی را با افسردگی اشتباه نگیرید

راهکارهایی ساده برای رفع استرس شغلی

آیا ممکن است علت افسردگی به جای مغز، در معده شما باشد؟

این 9 ویژگی شما را تبدیل به مدیر موفق می‌کند

9 اعتیاد که 90 درصد ما با آن درگیر هستیم

کارهایی که باعث تنفر مردم از شما می شوند

کارهایی که خلاقیت را می کشد

شخص دروغگو را با این 8 مورد شناسایی کنید

تنهایی انسان را بی خواب می کند

رویاهایتان در مورد شما چه می گویند؟

دروغ گفتن چه اثراتی روی بدن می گذارد؟