آریا بانو

آخرين مطالب

ضرب الاجل سه هفته‌ای انتخاب سرمربی فوتسال زنان ورزشي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - تهران- مسابقات لیگ فوتسال زنان درحالی برگزار می‌شود که مربیان آن به مدت سه هفته زیر ذره بین کمیته فنی خواهند بود. ضرب الاجلی که مسئولان این عرصه برای انتخاب سرمربی ملی پوشان در نظر گرفته‌اند.

این روزها مسئول کمیته و مدیر فنی فوتسال به دنبال انتخاب سرمربی برای تیم ملی فوتسال زنان هستند. ملی پوشان که روزهای قهرمانی را یکی پس از دیگری سپری کردند، از شهریور سال گذشته بدون هیچ سرمربی تا اردیبهشت ماه به تمرین پرداختند و پس از آن در کنار علی رعدی مدیر فنی خود و زیور بابایی مربی در تورنمنت روسیه شرکت کردند.
از آن تاریخ تاکنون ملی پوشان نه دیداری و نه تمرینی را در برنامه خود دارند. درحالی که هر کدام از این بازیکنان از این پس باید در تیم‌های خود برای حضور در لیگ فوتسال زنان در 25 مرداد ماه آماده شوند.
این امر درحالی است که تب و تاب انتخاب سرمربی برای تیم ملی فوتسال زنان اکنون به مسابقات لیگ نیز کشیده شده است. مسئولان در نظر دارند تا بهترین سرمربی را از میان مربیان تیم‌ها انتخاب کنند. در واقع آنها با ارزیابی سه هفته‌ای رفتارها و تکنیک‌های مربیان، به دنبال راهبرد گزینش سرمربی تیم ملی هستند.
محمدحسن انصاری فرد در این خصوص به ایرنا می گوید: پس از برگزاری چندین جلسه در کمیته فنی درباره انتخاب سرمربی به این نتیجه رسیدیم تا بعد از آغاز لیگ فوتسال زنان مدیر فنی تیم با ارزیابی عملکرد مربیان تیم‌ها، سرمربی تیم ملی فوتسال زنان را انتخاب کند.
سخنان انصاری فرد در حالی مطرح شد که برای پیگیری انتخاب سرمربی تیم ملی فوتسال به سراغ علی رعدی مدیرفنی تیم رفتیم. وی به خبرنگار ایرنا می گوید: در جلسه هفته گذشته بحث انتخاب سرمربی برای تیم ملی فوتسال زنان بررسی شد. 3 گزینه را برای این امر در نظر گرفتیم که یکی از آنها برای سرمربیگری قطعی شده بود اما وی نپذیرفت و حتی در جلسات هم حضور نیافت. بنابراین 2 گزینه برای سرمربیگری باقی مانده است. قرار شد که در مسابقات لیگ برتر فوتسال زنان به مدت سه هفته عملکرد و رفتارهای مربیان تیم‌ها را از نزدیک بررسی کنیم و بهترین سرمربی را از دل مسابقات لیگ بیرون بکشیم.
همچنین وی انتخاب سرمربی را برای تیم ملی فوتسال زنان ضرورت ندانست و عنوان کرد: سرمربی چه کاری می‌کند که مربی و مدیرفنی نمی تواند آن را انجام دهد و دختران ملی پوش ما نیازی به آن ندارند.

این سخنان وی سبب واکنش شهناز یاری سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال زنان شد. وی در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در همه جای دنیا سرمربی براساس معیارها و فاکتورهای خاصی انتخاب می‌شود. یک سرمربی کادر خود را همسو با اهدافش انتخاب می‌کند. درخصوص سخنان رعدی نمی‌توانم نظری داشته باشم به ویژه آنکه که یک مدیرفنی چگونه می‌تواند خود به تنهایی سرمربی را انتخاب کند. نمی‌دانم این موضوع از چه زمانی در فدراسیون باب شد؟ آیا در دنیا این شیوه انتخاب معقول و پسندیده‌ای است؟ مسیری که برای تعیین سرمربی تیم ملی فوتسال زنان تعیین شده را نمی‌پسندم.
وی ادامه داد: رعدی دارای دیدگاه متفاوتی است که تمامی معیارها و اصول حاکم در فوتسال زنان را زیر پا می گذارد. همچنین تیم ملی فوتسال زنان ماه ها بدون تمرین سپری می‌کند پس چگونه می‌تواند در مسیر پیشرفت باشد در حالی که تمرینی برای ملی پوشان در نظر نگرفته‌اند. یک مشاور فنی چگونه می‌تواند قول پیشرفت یک تیم را بدون داشتن تمرین و سرمربی بدهد.
سرمربی اسبق تیم ملی فوتسال زنان عنوان کرد: هدف اصلی همه ما مربیان زن، پیشرفت تیم‌های فوتبال و فوتسال است زیرا ما زحمات خیلی زیادی را برای تیم‌های ملی کشیدیم. چون تنها حضور در تیم ملی کافی نیست. ما تمام آن کارهایی که باید به پیشرفت فوتسال زنان در باشگاه‌ها منجر شود، انجام دادیم.
یاری گفت: این سخنان رعدی، صحبت‌های یک سرمربی است. در فدراسیون هرفردی باید وظایف حیطه خود را انجام دهد. به نظرم جایگاه کادر فنی فوتسال هنوز مشخص نیست زیرا مشاور فنی به راحتی درباره همه چیز نظر می‌دهد. درواقع این موضوع از وظایف نایب رییس زنان فدراسیون است که رزومه مربیان را در تیم‌های مختلف بررسی کند و با توجه به شناخت کافی وارزیابی کامل، بتواند افراد شایسته‌ای که می‌توانند تیم را هدایت کنند، برگزیند.
در ارزیابی سخنان مدیران و سرمربی باید بررسی شود که آیا سه هفته مدت زمان مناسبی برای تشخیص و انتخاب بهترین گزینه برای سرمربیگری تیم ملی فوتسال زنان می‌تواند باشد؟ آیا این شیوه می‌تواند ملی پوشان را دوباره در مسیر قهرمانی در آسیا و همچنین در عرصه های جهانی قرار دهد؟

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/182375/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راه‌هایی برای افزایش تمرکز در کار کردن از خانه

چطور در شرایط بحران مانند زلزله استرس خود را کاهش دهیم؟

روان شناسی خشم و خشونت

چطور جذاب به نظر بیاییم؟

چگونه با بحران‌‌های مالی در خانواده کنار بیایید؟

4 راه برای تمرکز روی خواسته‌های واقعی‌مان

پیامدهای روانیِ بلوغ زودرس در دختران

افسردگی را با این ترکیب ساده گیاهی درمان کنید

بازی طولانی کامپیوتری نشانه بیماری روانی جدی!

غذاهای ضد استرس که باید به رژیم غذایی تان اضافه کنید

نشانه‌های هوش هیجانی بالا چیست؟

راه‌های متفاوت برای تقویت حافظه

بلوغ زودهنگام دختران با خطر مشکلات روانی مرتبط است

چگونه با یک روز بد کاری کنار بیاییم؟

درمان افسردگی در کودکی زمینه ساز سلامت روان در بزرگسالی

مراقب این اشتباهات در اوایل کار جدیدتان باشید

دلیل ایجاد افسردگی زمستانی را بشناسید

اگر کسی روی اعصابمان راه رفت، چه کنیم؟

استرس چگونه ما را بیمار می‌کند؟

خبر بد قدرت تفکر منطقی را از انسان می‌گیرد

هفت ویژگی‌ افرادی که ذهن قوی دارند

روان‌پریش‌ کیست؟!

اهداف‌تان را با این افراد در میان نگذارید

اضطراب اولین و مهم ترین نشانه بروز آلزایمر

دوزبانه بودن به کودکان مبتلا به اوتیسم کمک می‌کند

استرس، زودتر از آنچه فکر کنید پیرتان میکند!

صداهای مخرب مغز چه هستند؟

با تقاضای دورکاری موافقت می‌کنید یا خیر؟

سرد بودن بینی نشانه استرس است

چگونه شغلی متناسب با شخصیت خود پیدا کنیم؟

چگونه با ترس‌هایمان مبارزه کنیم؟

سه راهکار برای آن‌که بفهمیم طرف مقابل دروغ می‌گوید

افراد الهام بخشی که باعث می‌شوند تسلیم نشوید

با این روش های استثنایی حافظه خود را تقویت کنید

چرا عکس خودمان را دوست نداریم؟!

8 علامت دور از ذهن ابتلا به افسردگی را بشناسید

اگر پول اضافی به دست آوردید، با آن چه کنید؟

هنردرمانی، استفاده از مصالح هنری برای ابراز و بازتاب شخص است

«هیجان خوب» و «هیجان بد» چیست؟

افسردگی بعد از زایمان و تاثیر آن بر نوزاد

تاثیر داروهای مُسکن بر رفتارهای احساسی زنان و مردان

نقش خانواده در سلامت روان

درمان وسواس با روش های طبیعی

روشی حیرت‌انگیز در درمان افسردگی

کنترل خشم و عصبانیت با 10 ترفند

چگونه ارتباط ذهن، بدن و روح را در زمستان تقویت کنیم؟

قرص‌های ضد افسردگی نتیجه‌بخش است؟

یوگا و رهایی از اضطراب مادربودن

حقایق عجیب زنانه!

درمان وسواس و افسردگی با چند راهکار کم‌خرج